Αξονική Ζύγιση

Το συγκεκριμένο σύστημα προορίζεται για την ζύγιση φορτηγών και ρυμουλκούμενων τα οποία εκτός από πολλούς άξονες μπορεί να έχουν και φαρδιά ελαστικά. Έχει δυνατότητα στατικής αλλά και δυναμικής ζύγισης (δηλαδή τη διέλευση του φορτηγού πάνω από τις πλατφόρμες δίχως στάση) με ταχύτητες μέχρι 5km/h.

Είναι το ελαφρύτερο σύστημα που διατίθεται στην αγορά με πλατφόρμες τόσο μεγάλων διαστάσεων (1000mm Μ X 500mm Π X 20,5mm Υ ) οι οποίες έχουν και το χαμηλότερο ύψος, μόλις 2 cm. Το σύστημα μεταφέρεται εύκολα ενώ είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και ιδανικό για χώρους όπου η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Οι πλατφόρμες συνοδεύονται από πλαστικό διασυνδεόμενο (interlocking) τάπητα για την επίτευξη μεγαλύτερης ακρίβειας σε ζυγίσεις οχημάτων με διπλούς άξονες.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΖΥΓΙΣΗΣ WP3-20-XXL

Οι πλατφόρμες WP3-20-XXL είναι υψηλής ακρίβειας ±0,5-1,5% FS (επί της δυναμικότητας ζύγισης) αρκεί να πατάνε σε επίπεδες και λείες επιφάνειες (βιομηχανικό δάπεδο, άσφαλτο κ.λπ.) και το φορτηγό να είναι απόλυτα οριζοντιωμένο.

Επιφάνεια ζύγισης: 1000mm Μ X 500mm Π X 20,5mm Υ
Υλικό κατασκευής: Κράμα αλουμινίου μεγάλης αντοχής
Βάρος πλατφόρμας: 46 Kg
Βαθμός προστασίας: IP66
Πλαστικός τάπητας/ράμπα πρόσβασης: 0,5 μέτρο από κάθε πλευρά
Ικανότητα ζύγισης: 20.000 Kg κάθε πλατφόρμα
Σύνδεση: Οι πλατφόρμες WP3-20-XXL έχουν καλώδιο και βύσμα που κουμπώνει σε ακροφύσια στη βαλίτσα του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!

aksoniki zigisi sxedio

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΖΥΓΙΣΗΣ

Πρόκειται για μια πολύ συμπαγή και ανθεκτική βαλίτσα αλουμινίου που ενσωματώνει το απαιτούμενο ηλεκτρονικό εξοπλισμού ζύγισης. Διατίθεται με όλον τον εξοπλισμό εγκατεστημένο και καλωδιωμένο έτοιμο για λειτουργία.

Επιπρόσθετα στο εσωτερικό της βαλίτσας υπάρχουν επαναφορτιζόμενη μπαταρία 12V με φορτιστή 220V, ακροφύσια για τη σύνδεση των πλατφορμών και του ρεύματος (για την φόρτιση της μπαταρίας).

Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:

 1. Διπλή οθόνη υγρών κρυστάλλων.
 2. Απεικόνιση ώρας ημερομηνίας, αριθμό κυκλοφορίας φορτηγού και α/α ζυγολογίου. Κατάσταση μπαταρίας με ειδοποίηση φόρτισης (όταν είναι χαμηλή).
 3. Καταχώρηση στη μνήμη (έως 100) αριθμό κυκλοφορίας οχημάτων, ονόματα οδηγών και χειριστών (σε αγγλικούς χαρακτήρες) 
 4. Μέτρηση και απεικόνιση της ταχύτητας (km/h) διέλευσης του οχήματος.
 5. Συνεχής παρακολούθηση του μηδενισμού της ένδειξης.
 6. Μέτρηση βάρους του διερχόμενου οχήματος άξονα προς άξονα δίχως περιορισμό στον αριθμό των αξόνων.
 7. Επιλογή τρόπου ζύγισης: Στατικά ή δυναμικά. Στατικά σημαίνει το όχημα θα περνάει κάνοντας στάση πάνω στις πλατφόρμες σε κάθε άξονά του και ο χειριστής θα επιβεβαιώνει την μέτρηση πατώντας κάθε φορά ένα πλήκτρο, μέχρι να ολοκληρωθεί η ζύγιση όλων των αξόνων. Δυναμικά σημαίνει ότι το όχημα θα περάσει με μικρή ταχύτητα ≤ 5 Κm/h πάνω από τις πλατφόρμες και η ζύγιση των αξόνων του θα γίνει αυτόματα.
 8. Επιλογή τύπου αξόνων οχήματος για την περίπτωση δυναμικής ζύγισης
 9. Ενσωματωμένος εκτυπωτής που εκτυπώνει ώρα/ημερομηνία, αρ. Κυκλοφορίας, α/α ζυγολογίου, βάρος κάθε άξονα και συνολικό βάρος οχήματος. Δυνατότητα υπολογισμού και εκτύπωσης υπέρβαρου καθώς και όνομα εταιρείας.
 10. RS232 θύρα για επικοινωνία με PC.
 11. Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας για ζύγιση όλη μέρα δίχως φόρτιση.
 12. Όταν γίνεται στατική ζύγιση μπορεί να καταχωρηθεί όνομα υλικού και πελάτη (σε αγγλικούς χαρακτήρες)

Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΕΚΔΟΣΗ!

ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

Η ακρίβεια με τη μέθοδο της αξονικής ζύγισης σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με την ακρίβεια της γεφυροπλάστιγγας. Ούτε επιτρέπεται να γίνεται πώληση υλικού σε βάρος, με ζυγολόγιο που προέκυψε από αξονική ζυγαριά. Είναι όμως μια εύκολη, γρήγορη και πιο οικονομική λύση ζύγισης για ελέγχους παραλαβών υλικών όπως π.χ. αδρανή, μπάζα, ανακυκλώσιμα υλικά μικρής αξίας, όπου ένα σφάλμα 1-2% είναι αποδεκτό.

Γενικότερα για την ακρίβεια στατικής ζύγισης που επιτυγχάνεται μέσω της προτεινόμενής μας λύσης ισχύουν οι παρακάτω βασικές αρχές που οφείλει να γνωρίζει κάθε υποψήφιος αγοραστής:

α1) Όταν το βάρος του ζυγιζόμενου άξονα του οχήματος είναι ≤20% FS (FS= Δυναμικότητα Ζύγισης των πλατφορμών, στην περίπτωσή μας 40t) τότε το μέγιστο σφάλμα ζύγισης του οχήματος κυμαίνεται ± 0.3% FS/ άξονα + ± 0.3% RΟ (RΟ=Βάρος Οχήματος)

α2) Όταν το βάρος του ζυγιζόμενου άξονα του οχήματος είναι ≥20% FS (FS= Δυναμικότητα Ζύγισης των πλατφορμών, στην περίπτωσή μας 40t) τότε το μέγιστο σφάλμα ζύγισης του οχήματος κυμαίνεται ± 0.5% F.S + ± 0.3% RΟ (RΟ=Βάρος Οχήματος)

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα