Σειρά SB τύπου "beam"

Είναι ιδανικές για μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, όπως ζύγιση μεγάλης πλατφόρμας, δεξαμενών αδρανών, σιλό κ.λπ. Διαθέτουν μεγάλη πατούρα που διευκολύνει πολύ τον τρόπο εγκατάστασής τους και τις κάνει πολύ ανθεκτικές στην έκκεντρη φόρτιση. Είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι για μεγάλη προστασία από οξειδώσεις και είναι αδιάβροχες, βαθμού στεγανότητας IP 68. Διαθέτουν πιστοποίηση OIML & NTEP.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά TB τύπου "beam"

Κάνουν για μικρότερες πλατφόρμες και ζυγιστήρια (τσιμέντου, νερού). Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και αδιάβροχες, βαθμού στεγανότητας IP 67.

Είναι κατασκευασμένες για χρήση σε μεγάλο εύρος ζυγίσεων όπως μικρότερες πλατφόρμες και ζυγιστήρια (τσιμέντου, νερού). Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν αντοχή και προστασία από καυστικά και διαβρωτικά περιβάλλοντα. Αυτές οι δυναμοκυψέλες είναι επικαλυμμένες με ένα ειδικό στεγανωτικό υλικό προστατεύοντας τις αισθητήριες διατάξεις της δυναμοκυψέλης αποτρέποντας έτσι τις αποκλίσεις λόγω μεταβολών στην θερμοκρασία. Διαθέτουν πιστοποίηση OIML & NTEP.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά LFB

Είναι όμοιων χαρακτηριστικών με την TB, διαφορετικών όμως διαστάσεων.

Προορίζονται για χρήση σε μεγάλο εύρος ζυγίσεων όπως μικρές πλατφόρμες και ζυγιστήρια τσιμέντου, νερού, ασφάλτου. Η κατασκευή τους από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρει αντοχή και προστασία από καυστικά και διαβρωτικά υλικά και η σχεδίασή τους προσδίδει μεγάλη αντοχή σε έκκεντρες δυνάμεις. Αυτές οι δυναμοκυψέλες είναι επικαλυμμένες με ένα ειδικό στεγανωτικό υλικό που προστατεύει τα εσωτερικά τους ηλεκτρονικά εξαρτήματα δίχως όμως να επηρεάζει την ευκαμψία τους. Διαθέτουν πιστοποίηση OIML & NTEP.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά TSP

Η σειρά TSP είναι ελαφρές δυναμοκυψέλες ενός σημείου, είναι υψηλής απόδοσης, χαμηλού προφίλ, για χρήση σε μικρές πλατφόρμες, ζυγαριές πάγκου, ζυγιστήρια χημικών, μηχανές συσκευασίας.

Κατασκευάζονται από κράμα αλουμινίου και όλα τα κρίσιμα εξαρτήματά τους είναι εμβαπτισμένα μέσα σε μία ρητίνη για να προστατεύονται από την υγρασία και να εξασφαλίζεται η σταθερή λειτουργία της δυναμοκυψέλης σε σκληρά περιβάλλοντα. Διατίθεται σε χωρητικότητες από 5 έως 100 kg. Διαθέτουν πιστοποίηση OIML & NTEP.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά ΖΧ

Eίναι τύπου "S" δηλαδή εφελκυσμού και είναι ιδανικές για όλες τις μικρού και μεσαίου τύπου ζυγαριές που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία δομικών υλικών. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ είναι και αδιάβροχες, βαθμού στεγανότητας IP 67.

Οι δυναμοκυψέλες τύπου ΖΧ250, ΖΧ500 και ΖΧ1000 είναι επικαλυμμένες με ένα ειδικό στεγανωτικό υλικό που προσφέρει υψηλή στεγάνωση και αποτρέπει τις αποκλίσεις στις μετρήσεις λόγω των μεταβολών στην θερμοκρασία. Στις δυναμοκυψέλες τύπου ΖΧ2.500 και μέχρι ΖΧ10.000 τα εσωτερικά τους εξαρτήματα προστατεύονται ακόμη περισσότερο από μια συγκολλητή ανοξείδωτη τάπα. Οι δυναμοκυψέλες σειράς ZX έχουν πιστοποιητικό NTEP και οι ικανότητες ζύγισης που διατίθενται είναι από 113 Κg μέχρι 9.072 Κg.

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά CB6

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, τελείως στεγανή IP 68. Διαστάσεις και πιστοποίηση.

Είναι υψηλής απόδοσης, εύκαμπτες δυναμοκυψέλες, ιδανικές για χρήση σε μεγάλο εύρος ζυγίσεων όπως μικρές πλατφόρμες, ζυγιστήρια και εφαρμογές ζύγισης στον ιατρικό τομέα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι και κλειστά συγκολλημένες καθιστούν τις CB6 ιδανικές για σκληρά και διαβρωτικά περιβάλλοντα όπου πραγματοποιούνται συχνά καθαρισμοί υψηλής πίεσης με νερό και/ή χημικά (wash-downs). Η εγκατάσταση τους είναι απλή και αντικαθίστανται εύκολα με παρόμοιες δυναμοκυψέλες. Διαθέτουν πιστοποίηση NTEP και OIML.

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμοκυψέλες για γεφυροπλάστιγγες

Το πιο κρίσιμο εξάρτημα στις ηλεκτρονικές γεφυροπλάστιγγες είναι οι δυναμοκυψέλες. Η ποιότητα κατασκευής τους, η αξιοπιστία και ο τρόπος έδρασής τους καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την τελική ακρίβεια ζύγισης. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι για την πιστοποίηση μιας πλάστιγγας κατά ΕΣΥΔ απαιτείται να είναι πιστοποιημένος και ολόκληρος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •