Ζύγιση σε κλαρκ

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την εγκατάσταση ζυγιστικού συστήματος σε κλαρκ, εξασφαλίζοντας ευκολία χρήσης, ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στις καθημερινές σας διεργασίες. Το σύστημα που προτείνουμε δεν έχει σχέση με ζυγιστικά πιρούνια είναι κατάλληλο για κάθε είδους κλάρκ ανεξαρτήτως δυναμικότητας, μεγέθους, κ.λπ.

Η ακριβείς μέτρηση του βάρους γίνεται με την χρήση δυναμοκυψέλών, ενώ η απεικόνισή του γίνεται σε πραγματικό χρόνο μέσω ηλεκτρονικού ενδείκτη που τοποθετείται εντός της καμπίνας του περονοφόρου. Η ακρίβεια ζύγισης είναι πολύ μεγάλη και ενδεικτικά ορίζεται στα +/-2 κιλά για φορτίο 2 τόνων ή στα +/-5 κιλά σε φορτίο 3 τόνων. Προαιρετικά μπορεί να συνδεθεί με εκτυπωτή για την εκτύπωση των δελτίων ζύγισης.

Η εξειδικευμένη μας τεχνογνωσία σε θέματα βιομηχανικής ζύγισης μας καθιστά ικανούς να εγκαθιστούμε το σύστημα επιτυχώς στα περισσότερα είδη και σχήματα περονοφόρων οχημάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας για να εξετάσουμε από κοινού την εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος ζύγισης στο δικό σας καθημερινό εργαλείο δουλειάς!

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •