Auto-Leader 3000P_ECO

Το μοντέλο Auto-Leader 3000P_ECO είναι η πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα η οικονομικότερη λύση αυτοματοποίησης για την αντικατάσταση παλαιών ή προβληματικών αυτοματισμών σε εργοστάσια παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος.

Κλείσαμε όλη μας την τεχνογνωσία σε ένα μικρό χαρτοκιβώτιο που περιέχει όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, τα λογισμικά καθώς  και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης / λειτουργίας. Έτσι, οποιοσδήποτε τεχνικός με λίγη εμπειρία, πέραν της PROTEM, μπορεί εύκολα να συνδέσει τα εξαρτήματα του πακέτου μας στον υφιστάμενο πίνακα ισχύος ενός εργοστασίου και να παραδώσει σε λειτουργία έναν υπερσύγχρονο αυτοματισμό με εγγυημένη επιτυχία. Δίχως άλλους πειραματισμούς και ερασιτεχνισμούς μπορείτε πλέον να αποκτήσετε σε πολύ προσιτή τιμή, το πιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο σύστημα αυτοματισμού σε περισσότερα από 200 παρασκευαστήρια κάθε τύπου.

Το βασικό πακέτο (κιτ) αυτοματισμού Auto-Leader 3000P_ECO περιλαμβάνει τα παρακάτω:

Auto-Leader 3000P_ECO | Βασικό πακέτο

Μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας με 4 εισόδους για ζυγαριές

Η ΚΜΕ κατασκευάζεται από την PROTEM εξ ολοκλήρου με βιομηχανικά ηλεκτρονικά διασφαλίζοντας έτσι αδιάλειπτη λειτουργία ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες, όπως υψηλές θερμοκρασίες, υγρασία, σκόνη, υπερτάσεις.  Ενσωματώνει 4 αναλογικές κάρτες ζύγισης για τη σύνδεση των ζυγαριών του παρασκευαστηρίου.

Μια άδεια του λογισμικού Betolink® SCADA software

Το λογισμικό εγκαθίσταται σε έναν κοινό υπολογιστή με Windows 7 ή μεταγενέστερα και χρησιμεύει μόνο για την εποπτεία της παραγωγικής διαδικασίας και το χειροκίνητο έλεγχο του εργοστασίου. Ο υπολογιστής δεν κάνει καμία επεξεργασία, αφού όλα γίνονται μέσω της κεντρικής μονάδας. Ως εκ τούτου η αυτόματη παραγωγή δεν μπορεί να επηρεαστεί ή να διακοπεί εξαιτίας «αστάθειας» του Η/Υ ή των Windows.

Ένα plc

Το PLC χρησιμεύει ως τερματικό εισόδων - εξόδων (Ι/Ο). Για μεγαλύτερη προστασία του PLC, oι εσωτερικές κάρτες εισόδων-εξόδων του, συνδέονται με τα εξωτερικά modules που περιλαμβάνονται στο πακέτο του αυτοματισμού.

Δυο εξωτερικά module 32 εισόδων (input) και δύο 32 εξόδων (output)

Τα modules τοποθετούνται πάνω σε τυποποιημένη ράγα DIN και προστατεύουν/ απομονώνουν το PLC από συνήθεις βλάβες που οφείλονται σε βραχυκυκλώματα στην ηλεκτρική εγκατάσταση.

Ένας μετρητής _ αναλυτής ενέργειας

Ο μετρητής ισχύος συνδέεται στον αναμικτήρα και χρησιμοποιείται για την μέτρηση και την καταγραφή της ισχύος του καθώς και για τον υπολογισμό της συνεκτικότητας του σκυροδέματος (Α/m3).

Ένας εκτυπωτής

Ο εκτυπωτής συνδέεται μέσω οπτικής ίνας με την ΚΜΕ και εκτυπώνει τα πρωτόκολλα παραγωγής και τα στατιστικά στοιχεία.

Ένα CD που περιέχει

Tο λογισμικό Betolink® SCADA, τα εγχειρίδια εγκατάστασης και λειτουργίας του αυτοματισμού, τα ηλεκτρολογικά σχέδια σύνδεσης με τον πίνακα ισχύος και το βοηθητικό κύκλωμα.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα