Προληπτική-συντήρηση-οχημάτων/μηχανημάτων

Προληπτική συντήρηση οχημάτων/μηχανημάτων

SiteManager PM: Preventive maintenance tracking and recalls (Ενότητα προληπτική συντήρηση οχημάτων/μηχανημάτων)

Η αποδοτική λειτουργία ενός στόλου οχημάτων και μηχανημάτων βασίζεται πρωτίστως στη μειωμένη συχνότητα εμφάνισης βλαβών και κατ’ επέκταση στα μειωμένα κόστη επισκευών αλλά και αδράνειας. Η θέση ενός οχήματος ή μηχανήματος εκτός λειτουργίας είναι μία ακριβή υπόθεση όχι μόνο γιατί ολόκληρη η επιχείρηση μπορεί να υπολειτουργήσει, αλλά και γιατί οι επισκευές είναι πάντα ακριβότερες από την προληπτική συντήρηση.

Το SiteManager.NET’s Preventive Maintenance module σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας προγράμματα προληπτικής συντήρησης, βασιζόμενοι σε δεδομένα όπως ώρες λειτουργίας κινητήρα και χιλιόμετρα τα οποία μεταδίδονται & καταγράφονται αυτόματα στο σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος-Εισόδου-σε-Εργοτάξια-&-Κτήρια

Έλεγχος Εισόδου σε Εργοτάξια & Κτήρια

SiteManager ZoneGuard: Yard and building access control (Ενότητα ελέγχου πρόσβασης σε εργοτάξια και κτήρια)

Ο έλεγχος και η παρακολούθηση της εισόδου ατόμων ή οχημάτων στις εγκαταστάσεις σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Είτε έχετε χώρο στάθμευσης οχημάτων, ένα σταθμό καυσίμων είτε οποιοδήποτε άλλο χώρο στον οποίο η είσοδος πρέπει να είναι ελεγχόμενη, το ZoneGuard σας προσφέρει τον έλεγχο και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παίρνετε αποφάσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Συλλογή-Δεδομένων-Οχημάτων

Συλλογή Δεδομένων Οχημάτων

SiteManager DataZone Vehicular data (Ενότητα συλλογής δεδομένων οχημάτων)

Απλά φανταστείτε το παρακάτω: Όλα τα δεδομένα του οχήματος σας καταγράφονται χωρίς λάθη στην κεντρική βάση δεδομένων του όταν αυτά απλώς διέρχονται από τους σταθμούς καυσίμων σας. Τα δεδομένα αυτά μετά αξιοποιούνται από την εφαρμογή προληπτικής συντήρησης SiteManager.NET’s PM module για την δημιουργία αναφορών προληπτικής συντήρησης και αποδοτικότητας των οχημάτων.

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκες-Καυσίμων

Αποθήκες Καυσίμων

Fuel inventory module (Ενότητα αποθεμάτων καυσίμων)

Η σωστή διαχείριση των αποθεμάτων είναι επιτακτική. Η εφαρμογή Fuel inventory module του SiteManager.NET κάνει όλη την διαδικασία εύκολη και ακριβή ξεπερνώντας κάθε σύγκριση με οποιαδήποτε χειροκίνητη διαδικασία. Οι αναφορές εισροών / εκροών, οι περιοδικές απογραφές και η αποτίμηση των αποθεμάτων είναι μία πανεύκολη διαδικασία χάρη στην εξελιγμένη αλλά ταυτόχρονα πολύ απλή στην χρήση του Fuel inventory module.

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή-Διανομής-Καυσίμων

Εφαρμογή Διανομής Καυσίμων

Fuel Distribution module (Ενότητα διανομής καυσίμων)

To Fuel Distribution module του SiteManager.NET είναι η «καρδιά» του συστήματος FuelZone. Επιτρέπει την κεντρική παρακολούθηση και διαχείριση των ανεφοδιασμών όλων των οχημάτων και μηχανημάτων του στόλου για όλους τους σταθμούς καυσίμων (πρατήρια και κινητές μονάδες ανεφοδιασμού). Όλα αυτά γίνονται με την χρήση ενός απλού προγράμματος πλοήγησης στο Internet (internet browser) μέσω ενός Η/Υ συνδεδεμένου στο δίκτυο της εταιρείας ή στο διαδίκτυο. Κρίσιμες εργασίες όπως η πρόσθεση οχημάτων/μηχανημάτων και χρηστών, η αλλαγή στα δικαιώματα ανεφοδιασμού και η εξαγωγή χρήσιμων αναφορών γίνονται μέσω του Fuel Distribution module.

Διαβάστε περισσότερα

SiteManager.net

SiteManager.net

To SiteManager.NET είναι o ακρογωνιαίος λίθος του συστήματος FuelZone. Είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό, που εγκαθίσταται μια φορά στον κεντρικό διαμετακομιστή (server) και είναι προσβάσιμο από παντού επιτρέποντας την κεντρική διαχείριση πολλαπλών σταθερών και κινητών μονάδων ανεφοδιασμού ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Το μόνο που χρειάζεστε για αδιάλειπτη πρόσβαση σε πραγματικού χρόνου στοιχεία για τους ανεφοδιασμούς, τα δεδομένα τον οχημάτων και του εξοπλισμού είναι έναν πρόγραμμα περιήγησης (browser), το οποίο υπάρχει σε κάθε Η/Υ. Η χρήση και περιήγηση στο SiteManager.NET είναι τόσο εύκολη και απλή όσο η πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το SiteManager.NET είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο, πολύ φιλικό προς τον χρήστη με αποτέλεσμα την διαχείριση του στόλου σε πραγματικό χρόνο, εστιασμένη στις προτιμήσεις και τις ανάγκες του χρήστη. Το SiteManager.NET μπορεί επίσης να συνεργαστεί με συστήματα τρίτων.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE