Ευκόλως μεταφερόμενο συγκρότημα σκυροδέματος 120 m3/ώρα

Το ευέλικτο, πλήρως κινητό παρασκευαστήριο A240 της BLEND είναι η ενδεδειγμένη λύση που συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα και μεγάλη ενεργειακή αυτονομία. Το Α240 αποτελεί μια πραγματική «με το κλειδί στο χέρι» λύση λόγω της ευκολίας με την οποία μεταφέρεται και της απλότητας στην καθημερινή χρήση. Μία μόνο ώρα αρκεί για να στηθεί το μηχάνημα στο έργο και να ξεκινήσει η παραγωγή σκυροδέματος δίχως καμία επιπρόσθετη καθυστέρηση. Για την ενεργειακή του αυτονομία φροντίζει ένας ισχυρός πετρελαιοκινητήρας.

Το Α240 ενδείκνυται για παραγωγή σκυροδέματος, ψυχρής ασφάλτου και κονιαμάτων. Η ανάμιξη των υλικών πραγματοποιείται από έναν αναμικτήρα βίαιης ανάμιξης (διπλού άξονα) με μέγιστη παραγωγή που φτάνει τα 120 m3/h. Το τυπικό μοντέλο του Α240 περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά διαμερίσματα αδρανών υλικών, όμως ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες το παρασκευαστήριο μπορεί να έχει 2 ή και 4 ξεχωριστά διαμερίσματα αδρανών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιουδήποτε τύπου έδαφος χωρίς να απαιτούνται εδαφικές μελέτες, έργα θεμελίωσης ή ανέγερσης.

Τα υλικά κατασκευής του μηχανήματος έχουν επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να το καθιστούν εξ ολοκλήρου ανακυκλώσιμο. Έχουν επίσης ελαχιστοποιηθεί τα επίπεδα θορύβου, ώστε να προφυλάσσεται ο χειριστής και όλοι οι εμπλεκόμενοι από την ηχορύπανση και τις ακουστικές δυσλειτουργίες που μπορεί να προκαλέσει η παρατεταμένη έκθεση σε υψηλά επίπεδα θορύβου. Χάρη στην ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου το συνολικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Α240 είναι το μικρότερο δυνατό.

ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ – ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τα ποιοτικά υλικά από τα οποία αποτελείται το κινητό παρασκευαστήριο σκυροδέματος Α240 εξασφαλίζουν τον στιβαρό και συμπαγή σχεδιασμό του. Το ισχυρό του πλαίσιο και τα υδραυλικά υποστηρίγματα επιτυγχάνουν την απαιτούμενη επαγγελματική σταθερότητα, τόσο σε δάπεδα σκυροδέματος όσο και σε κανονικό έδαφος. Για την μεταφορά του δεν απαιτείται καμία ειδική μέθοδος μεταφοράς, καθώς είναι πλήρως κινητό και ενεργειακά αυτόνομο χάρη στον δικό του κινητήρα.

Για την εγκατάστασή του στο σημείο του έργου και την έναρξη της παραγωγής δεν απαιτούνται διαδικασίες συναρμολόγησης –αποσυναρμολόγησης και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιουδήποτε τύπου έδαφος – ακόμα και δίχως βάση – χωρίς να απαιτούνται εδαφικές μελέτες, έργα θεμελίωσης ή ανέγερσης.

Αμέσως μόλις το πρόγραμμα λειτουργίας ρυθμιστεί και οι παράμετροι οριστικοποιηθούν, το Α240 δεν χρειάζεται καμία απολύτως επιπρόσθετη χειροκίνητη επέμβαση αφού αυτόματα δοσολογεί την ποσότητα των υλικών, σύμφωνα με την μελέτη σύνθεσης του παραγόμενου προϊόντος.

ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το παρασκευαστήριο σκυροδέματος Α240 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο, ενιαίο προϊόν ανώτερης ποιότητας. Μόλις το πρόγραμμα παραγωγής ρυθμιστεί, το μηχάνημα  δοσολογεί αυτόματα τα υλικά βάσει της συνταγής παραγωγής και με απόλυτη ακρίβεια. Κάθε αδρανές υλικό ζυγίζεται ξεχωριστά και κατόπιν οδηγείται στον κεντρικό ιμάντα μεταφοράς και από εκεί στον αναμικτήρα διπλού οριζοντίου άξονα.

Η ζύγιση των αδρανών, του τσιμέντου και των χημικών προσθέτων πραγματοποιείται με την μέθοδο της αφαιρετικής ζύγισης για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ακρίβειας και αξιοπιστίας. Τέλος η δοσολογία του νερού και άλλων προσθέτων ελέγχεται ηλεκτρονικά από ροόμετρα και το ενσωματωμένο PLC.

Χάρη στην λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου, η φυσική παρουσία του χειριστή δεν απαιτείται καθώς η μονάδα μπορεί να λειτουργήσει από απόσταση με ευκολία και ασφάλεια. Ο φορτωτής θα γνωρίζει σε ποιες χοάνες πρέπει να φορτώσει υλικό βάσει του φωτεινού σήματος των χοανών προς γέμισμα. Χρησιμοποιώντας GPS και την λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου, μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές για την κατανάλωση & παραγωγή καθώς και συνολικό διαγνωστικό έλεγχο του μηχανήματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το αυτόνομο παρασκευαστήριο Α240 είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, ανάλογα με τον αριθμό των διαμερισμάτων αδρανών που επιθυμείτε:

 

Μοντέλο Α240.2

Μοντέλο Α240

Μοντέλο Α240.4

Μέγιστη Θεωρητική Παραγωγή

120 m3/h

Αριθμός Αδρανών

2

3

4

Χωρητικότητα αποθηκών αδρανών

Από 9 μέχρι 11 m3

Από 14 μέχρι 15 m3

Κινητήρας

Πετρελαιοκινητήρας / Ηλεκτροκινητήρας 90 kW

Πετρελαιοκινητήρας / Ηλεκτροκινητήρας 100 kW

Όγκος του σιλό Τσιμέντου

3 m3 / 3,9t*

Διαστάσεις

10.500 x 2.530 x 3.100 mm

13.500 x 2.530 x 3.100 mm

24.120 x 2.530 x 3.550 mm

Βάρος

18.000 Kg

21.000 Kg

40.000 Kg

Τύπος αναμικτήρα

Βίαιης ανάμιξης με πέδιλα

Ισχύς Κινητήρων Αναμικτήρα

30 kW

Κινητήρας Αναμικτήρα

Υδραυλικός

*Η χωρητικότητα εξαρτάται από τον τύπο του τσιμέντου.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πλήρως κινητό παρασκευαστήριο σκυροδέματος, δίχως να απαιτούνται έργα θεμελίωσης και ανέγερσης.
 • Ενεργειακή αυτονομία που διασφαλίζεται από ηλεκτροκινητήρα ή πετρελαιοκινητήρα μεγάλης ισχύος.
 • Λόγω της προηγμένης τεχνολογίας ελαχιστοποιείται η κατανάλωση καυσίμου κατά την μετακίνηση του παρασκευαστηρίου, εξοικονομώντας χρήμα και μειώνοντας στο ελάχιστο το αποτύπωμα στο περιβάλλον.
 • Σχεδιάζεται σε τρία διαφορετικά μοντέλα, με 2, 3 ή 4 ξεχωριστά διαμερίσματα αδρανών υλικών ώστε να ικανοποιεί όλο το εύρος των απαιτήσεων.
 • Εξαιρετική ηχομόνωση που κρατά τα επίπεδα ηχορύπανσης στο ελάχιστο, προστατεύοντας παράλληλα τους εμπλεκόμενους από ακουστικές δυσλειτουργίες.
 • Χαμηλή απαιτούμενη κατανάλωση νερού για τον καθαρισμό του παρασκευαστηρίου.
 • Το μέγιστο ύψος εργασίας του χειριστή δεν ξεπερνά τα 2 μέτρα.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •