Διακρίβωση βιομηχανικών οργάνων

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM είναι ένας εξειδικευμένος φορέας διακριβώσεων βιομηχανικών οργάνων μέτρησης, με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατασκευαστικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα της βιομηχανίας σκυροδέματος και δομικών υλικών.

Το πεδίο διακριβώσεων του εργαστηρίου περιλαμβάνει τα εξής βιομηχανικά όργανα μέτρησης:

 • Αυτόματοι ζυγοί βιομηχανικών διεργασιών, όπως οι ζυγοί αδρανών και τσιμέντου
 • Μη-Αυτόματοι ζυγοί βιομηχανικών διεργασιών
 • Πρότυπα βάρη κατηγοριών Μ2 - Μ3
 • Πρέσες θραύσης δοκιμίων σκυροδέματος
 • Βιομηχανικοί υδρομετρητές σε μονάδες σκυροδέματος

Όλα τα όργανα πρέπει να διακριβώνονται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο καθώς και μετά από κάθε επισκευή ή τροποποίηση που υπέστησαν.

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM μένοντας πιστό στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, εφαρμόζει πρότυπες και δοκιμασμένες διαδικασίες που πηγάζουν από διεθνή πρότυπα. Σε συνδυασμό με τον εν ενεργεία ιδιόκτητο και διακριβωμένο από ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς εξοπλισμό μας, διασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα των μετρήσεων και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είσαστε βέβαιοι πως η ετήσια διακρίβωση των οργάνων σας θα γίνεται έγκυρα και έγκαιρα, προσδίδοντας κύρος στην επιχείρησή σας και αξία στα χρήματά σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΝ;

Η εθνική νομοθεσία προβλέπει ρητά την ετήσια διακρίβωση για όλα τα όργανα που εμπλέκονται στην ασφάλεια και προστασία του καταναλωτή, στις εμπορικές συναλλαγές και τη λειτουργία των κανόνων της αγοράς. Ο αρμόδιος φορέας για τον έλεγχο της εφαρμογής της νομοθεσίας στην Ελλάδα είναι η Διεύθυνση Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τις επιμέρους περιφερειακές της μονάδες.

Εξίσου σημαντική είναι η διακρίβωση οργάνων για την εφαρμογή συστημικών προτύπων ποιότητας όπως ISO 9001, 14001, 17025, κ.λπ. Ο μετρολογικός έλεγχος στα πλαίσια αυτά εξασφαλίζει τις διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία σας και διασφαλίζει την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Διακριβώνοντας τα όργανα που μετέχουν στις διεργασίες παραγωγής κι ελέγχου των μονάδων σας:

 • Αποκτάτε σιγουριά, ασφάλεια κι εγκυρότητα για τα επίπεδα και την ποιότητα των μετρήσεών σας
 • Εκμηδενίζετε τις απώλειες των Α’ υλών στην παραγωγή
 • Τεκμηριώνετε και καθιστάτε ιχνηλατήσιμο τον έλεγχο της ποιότητας των προϊόντων σας
 • Δημιουργείτε κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ εσάς, των συνεργατών & των πελατών σας
 • Διαχωρίζετε την επιχείρησή σας από τον τοπικό & εγχώριο ανταγωνισμό
 • Αποδεικνύετε κι ενισχύετε έμπρακτα την κοινωνική σας ευθύνη

Η ετήσια διακρίβωση των οργάνων σας αποτελεί όμως κυρίως έναν απαραίτητο εξωτερικό έλεγχο που πιστοποιεί πως λειτουργούν πράγματι σωστά, με την απαιτούμενη ακρίβεια κι εντός των προβλεπόμενων ορίων.  Έτσι μόνο εξασφαλίζεται η ευημερία και κερδοφορία της επιχείρησής σας !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΜ;

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των δομικών υλικών και της βιομηχανικής ζύγισης για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη πρόταση διακρίβωσης για το σύνολο των οργάνων σας. Σε αντίθεση με άλλα εργαστήρια διακριβώσεων που αναλαμβάνουν συγκεκριμένο εξοπλισμό το κάθε ένα, με αποτέλεσμα να απαιτείται η σύμπραξη πολλών προμηθευτών για την διακρίβωση όλων των οργάνων σας, η PROTEM είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για την διακρίβωση του βιομηχανικού εξοπλισμού μιας μονάδας σκυροδέματος, ασφαλτικών, κ.λπ.

Επιπλέον λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας μας μπορούμε να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε άμεσα οποιοδήποτε σφάλμα παρατηρηθεί στα όργανα προς διακρίβωση. Η PROTEM σχεδιάζει, κατασκευάζει και προμηθεύει την αγορά με τον εξοπλισμό που διακριβώνει επιπρόσθετα με τις υπηρεσίες διακρίβωσης που παρέχει. Αυτό μας διαφοροποιεί έντονα από άλλα εργαστήρια που ενώ είναι σε θέση να διακριβώσουν τον εξοπλισμό σας, δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του και τις ιδιαιτερότητές του και συνεπώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα.

Τέλος συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είστε ήσυχοι για τις τακτικές διακριβώσεις αφού εμείς θα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα σε ετήσια τουλάχιστον βάση. Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας την Protem για τη διακρίβωση των ζυγών σας και προσδώστε προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας.

Ολοκληρωμένες λύσεις διακρίβωσης

Από αυτόματους και μη αυτόματους ζυγούς μέχρι πρότυπα βάρη, πρέσες θραύσης δοκιμίων και υδρομετρητές, έχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό
και την τεχνογνωσία για την ολοκληρωμένη διακρίβωση μονάδων σκυροδέματος και ασφαλτικών.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας για τον ετήσιο έλεγχό σας τους ειδικούς, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δομικών υλικών !


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •