Διακρίβωση βιομηχανικών οργάνων

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM είναι ένας εξειδικευμένος φορέας διακριβώσεων βιομηχανικών οργάνων μέτρησης, με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατασκευαστικής βιομηχανίας και συγκεκριμένα της βιομηχανίας σκυροδέματος και δομικών υλικών.

Το πεδίο διακριβώσεων του εργαστηρίου περιλαμβάνει τα εξής βιομηχανικά όργανα μέτρησης:

 • Αυτόματοι ζυγοί βιομηχανικών διεργασιών, όπως οι ζυγοί αδρανών και τσιμέντου
 • Μη-Αυτόματοι ζυγοί βιομηχανικών διεργασιών
 • Πρότυπα βάρη κατηγοριών Μ2 - Μ3
 • Πρέσες θραύσης δοκιμίων σκυροδέματος
 • Βιομηχανικοί υδρομετρητές σε μονάδες σκυροδέματος

Όλα τα όργανα πρέπει να διακριβώνονται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο καθώς και μετά από κάθε επισκευή ή τροποποίηση που υπέστησαν.

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM μένοντας πιστό στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, εφαρμόζει πρότυπες και δοκιμασμένες διαδικασίες που πηγάζουν από διεθνή πρότυπα. Σε συνδυασμό με τον εν ενεργεία ιδιόκτητο και διακριβωμένο από ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς εξοπλισμό μας, διασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα των μετρήσεων και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είσαστε βέβαιοι πως η ετήσια διακρίβωση των οργάνων σας θα γίνεται έγκυρα και έγκαιρα, προσδίδοντας κύρος στην επιχείρησή σας και αξία στα χρήματά σας.

Ολοκληρωμένες λύσεις διακρίβωσης

Από αυτόματους και μη αυτόματους ζυγούς μέχρι πρότυπα βάρη, πρέσες θραύσης δοκιμίων και υδρομετρητές, έχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό
και την τεχνογνωσία για την ολοκληρωμένη διακρίβωση μονάδων σκυροδέματος και ασφαλτικών.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας για τον ετήσιο έλεγχό σας τους ειδικούς, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δομικών υλικών !


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα