ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Η PROTEM συνεργάζεται αποκλειστικά για την Ευρώπη με την Coencorp, μια εταιρεία από τον Καναδά πρωτοπόρο στις αυτοματοποιημένες λύσεις διαχείρισης στόλου και καυσίμων. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε και να υποστηρίζουμε πολύ εξελιγμένα συστήματα εξοπλισμού & λογισμικού για τη διαχείριση στόλων οχημάτων & μηχανημάτων.  

Μάθετε περισσότερα

Μετά από τη μισθοδοσία, η συντήρηση και τα καύσιμα είναι συνήθως οι μεγαλύτερες λειτουργικές δαπάνες σε εταιρείες και οργανισμούς με στόλους οχημάτων. Αυτές οι κατηγορίες δαπανών προσφέρονται για την εφαρμογή σύγχρονων λύσεων, που αποβλέπουν σε άμεσα οφέλη όπως η ουσιαστική εξοικονόμηση πόρων αλλά και η βελτίωση της παραγωγικότητας. Οι λύσεις της Coencorp-PROTEM προσφέρουν τα οφέλη αυτά με έξυπνη εφαρμογή των πιο οικονομικά αποδοτικών τεχνολογιών της ηλεκτρονικής και της πληροφορικής.

Η PROTEM δεν είναι απλώς ένας προμηθευτής, αλλά ένας συνεργάτης που ανταποκρίνεται με ευέλικτα προϊόντα και υπηρεσίες στις ζητήσεις των πελατών, αναπτύσσοντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα.

Έχουμε λύσεις με το κλειδί στο χέρι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τον ασφαλή ανεφοδιασμό και την προληπτική συντήρηση των οχημάτων και των μηχανημάτων σας. Και φυσικά έχετε την εγγύησή μας για μόνιμη τεχνική υποστήριξη και συντήρηση των λύσεών μας.

Σχετικές κατηγορίες

Κλάδοι Εφαρμογής

Η εξοικονόμηση πόρων και η βελτίωση της παραγωγικότητας γίνεται πιο εύκολη από ποτέ: από Κατασκευές και Λατομεία μέχρι τα Μ.Μ.Μ. και τους Ιδιωτικούς Στόλους, το σύστημα Διαχείρισης Καυσίμων της Protem-Coencorp θα σας ενθουσιάσει!

Λογισμικά Διαχείρισης

Ανακαλύψτε ένα πανίσχυρο, φιλικό προς τον χρήστη και πλήρως προσαρμόσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε σε πραγματικό χρόνο τον στόλο, τον ανεφοδιασμό και τα δεδομένα των οχημάτων σας!

Πλεονεκτήματα Coencorp

Οι ξεχωριστές λύσεις της Coencorp καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των αναγκών μιας επιχείρησης. Διαβάστε τα πέντε μοναδικά πλεονεκτήματα που την θέτουν εκτός ανταγωνισμού!

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE