Βιομηχανικοί υδρομετρητές σκυροδέματος

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM είναι φορέας διακριβώσεων βιομηχανικών υδρομετρητών μονάδων σκυροδέματος, με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατασκευαστικής βιομηχανίας και της παραγωγής μπετόν. Η διακρίβωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Κ.Τ.Σ. 2016 και ακολουθώντας πάντοτε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ιδιαίτερα για τους βιομηχανικούς υδρομετρητές σκυροδέματος, η ετήσια διακρίβωσή τους καθίσταται απαραίτητη ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα της μέτρησης νερού, η ποιότητα του παραγόμενου σκυροδέματος και συνεπώς τα έσοδα της επιχείρησης. Επιλέξτε σήμερα κιόλας την PROTEM, έναν ειδικό με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της βιομηχανίας σκυροδέματος και επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη μας τεχνογνωσία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι υδρομετρητές πρέπει να διακριβώνονται τουλάχιστον κάθε έτος και οποτεδήποτε αλλάζουν τα μετρολογικά χαρακτηριστικά του οργάνου λόγω χρήσης ή συντήρησης του εξοπλισμού. Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM ως ανεξάρτητος φορέας διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα των μετρήσεων και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων διακρίβωσης.

Η ποσότητα νερού που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του έτοιμου σκυροδέματος πρέπει να είναι συγκεκριμένη και να αντιστοιχεί στην προβλεπόμενη της μελέτης σύνθεσης. Ακόμα και μικρή απόκλιση της πραγματικής και τεκμαρτής ποσότητας νερού στο σκυρόδεμα μπορεί να μεταβάλλει τον λόγο νερού – τσιμέντου, αλλάζοντας εντελώς τις ιδιότητες του παραγόμενου σκυροδέματος και καθιστώντας το μη χρησιμοποιήσιμο. Συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είσαστε βέβαιοι πως η ετήσια διακρίβωση των υδρόμετρών σας θα γίνεται σωστά, έγκυρα και έγκαιρα, προσδίδοντας κύρος στην επιχείρησή σας και αξία στα χρήματά σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ

Η ετήσια διακρίβωση των υδρομέτρων από την PROTEM είναι πάνω από όλα ένας απαραίτητος εξωτερικός έλεγχος που πιστοποιεί πως οι υδρομετρητές σας ικανοποιούν τις προβλεπόμενες προδιαγραφές και έχουν την απαραίτητη ακρίβεια μέτρησης της ποσότητας νερού για την παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος.

Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει:

 • Εναρμόνιση της βιομηχανίας σας με την Εθνική Νομοθεσία
 • Νομική θωράκιση απέναντι σε ελέγχους από κρατικούς φορείς
 • Επιβεβαίωση της μετρολογικής ικανότητας του υδρομετρητή
 • Διασφάλισης της ποιότητας του παραγόμενου σκυροδέματος
 • Αύξηση των ποιοτικών σας διεργασιών και διαδικασιών
 • Καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ εσάς, των συνεργατών & των πελατών σας
 • Διαχωρισμό της επιχείρησής σας από τον τοπικό & εγχώριο ανταγωνισμό
 • Ενίσχυση και έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής σας ευθύνης

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΜ;

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των δομικών υλικών και της βιομηχανίας σκυροδέματος για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη πρόταση διακρίβωσης για το σύνολο των οργάνων σας. Σε αντίθεση με άλλα εργαστήρια διακριβώσεων που αναλαμβάνουν συγκεκριμένο εξοπλισμό το κάθε ένα, με αποτέλεσμα να απαιτείται η σύμπραξη πολλών προμηθευτών για την διακρίβωση όλων των οργάνων σας, η PROTEM είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για την διακρίβωση του βιομηχανικού εξοπλισμού μιας μονάδας σκυροδέματος, ασφαλτικών, κ.λπ.

Ειδικά για τους βιομηχανικούς υδρομετρητές, PROTEM προσφέρει τέτοια όργανα προς πώληση για παρασκευαστήρια σκυροδέματος. Η παράλληλη ιδιότητά μας ως προμηθευτής του εξοπλισμού που διακριβώνουμε διασφαλίζει την γνώση και εξοικείωσή μας με τις αρχές λειτουργίας τους, τις προδιαγραφές που πρέπει να ικανοποιούν, κ.λπ. Είμαστε συνεπώς σε θέση να εντοπίσουμε τις αστοχίες, τα σφάλματα και τις αποκλίσεις, προβαίνοντας εάν χρειαστεί στις αντίστοιχες ρυθμίσεις και διορθώσεις ώστε το όργανο να πληροί τις προβλεπόμενες από την νομική μετρολογία απαιτήσεις.

Τέλος συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είστε ήσυχοι για τις τακτικές διακριβώσεις αφού εμείς θα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα σε ετήσια τουλάχιστον βάση. Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας την Protem για τη διακρίβωση των προτύπων βαρών σας και προσδώστε προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας !

Οι βιομηχανικοί υδρομετρητές σκυροδέματος

Είναι εγκατεστημένοι σε πολλές μονάδες παραγωγής σκυροδέματος, είτε συνδυαστικά με τον ζυγό νερού ή αντικαθιστώντας αυτόν.
Η ετήσια διακρίβωση του οργάνου αυτού είναι συνεπώς ίδιας, εάν όχι μεγαλύτερης, σημασίας με την διακρίβωση των αυτόματων ζυγών του εργοστασίου.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας για την ετήσια διακρίβωσή σας τους ειδικούς, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της βιομηχανίας σκυροδέματος !


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •