Άδειασμα Big Bag Τσιμέντου σε Σιλό
Η εξειδικευμένη πρόταση της PROTEM αποτελεί την ιδανική λύση για την απευθείας τροφοδοσία των σιλό με τσιμέντο από big bag. Αναλύοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, μπορούμε να σας προτείνουμε μια προσαρμοσμένη για εσάς «custom» λύση για την τροφοδοσία σιλό τσιμέντου από άδεισμα μέγα σάκων.
Είναι ιδανική για εργοστάσια παραγωγής σκυροδέματος που θέλουν να διατηρούν απόθεμα τσιμέντου σε big bag, ώστε να μπορούν να το χρησιμοποιούν όταν και όπου υπάρχει πρόβλημα με την τροφοδοσία με την χρήση σιλοφόρων οχημάτων. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα συχνό φαινόμενα, ειδικά δε σε νησιωτικά εργοστάσια αλλά και σε εργοτάξια που βρίσκονται σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες.
Οι μέγα σάκοι ή αλλιώς Big Bag, ανυψώνονται από το έδαφος και οδηγούνται στη μηχανή εκφόρτωσης είτε με βαρούλκο είτε με Κλαρκ. Ένας μηχανισμός με σουβλί και 3 μαχαίρια σκίζει τους σάκους μιας χρήσης, αδειάζοντας το περιεχόμενό τους εντός κοχλία, και από εκεί ξεκινά η μεταφορά του υλικού μέχρι τα τελικά σιλό αποθήκευσης. Η έξοδος του υλικού από τον κοχλία μεταφοράς γίνεται με την χρήση βαλβίδας πεταλούδας, ώστε ο χειριστής να μπορεί να επιλέξει σε ποιο σιλό επιθυμεί να αποθηκευτεί το τσιμέντο.
Διαβάστε περισσότεραΓεμίστε τα σιλό τσιμέντου σας εύκολα !
Το σύστημα πλήρωσης σιλό τσιμέντου της PROTEM σας «λύνει τα χέρια», επιτρέποντάς σας να γεμίζετε τσιμέντο δίχως ειδικό εξοπλισμό ! Μπορεί να
εφαρμοστεί σε μεγάλο αριθμό σιλό, δίνοντας πάντα στον χειριστή την δυνατότητα να επιλέγει σε ποιο σιλό θα γίνεται η εκφόρτωση.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
Επικοινωνία
Λάβετε υποστήριξη
Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
Τεχνική Υποστήριξη
Μείνετε ενημερωμένοι
Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
Εγγραφείτε
Protem Group ΑΒΕΤΕ
35η Οδός αρ. 3, 133 41 ΒΙΟ.ΠΑ.
Άνω Λιοσίων, Αττική
info@protem.gr
Τ. +30 210 5716500
Φ. +30 210 5710008
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 7633901000