ΛΑΤΟΜΕΙΑ

Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του λατομείου σας. 

Μάθετε περισσότερα

Τα ανοικτής αρχιτεκτονικής συστήματα ελέγχου μας, σε συνδυασμό με τις ποικίλες άλλες προηγμένες λύσεις μας, είναι σε θέση να κάνουν το λατομείο σας να λειτουργεί απρόσκοπτα σαν με αυτόματο πιλότο. Από την εξόρυξη έως την παράδοση των αδρανών υλικών στους πελάτες, τα συστήματά μας καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα παραγωγής και διακίνησης, επιταχύνοντας όλες τις διαδικασίες και ελαχιστοποιώντας τους νεκρούς χρόνους. Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του λατομείου σας.

Σχετικές κατηγορίες

Αυτοματισμοί εποπτείας & ελέγχου

Εξελιγμένα συστήματα αυτοματοποίησης για κάθε μεγέθους λατομεία, τα οποία επιτρέπουν στον χειριστή την εποπτεία ολόκληρης της εγκατάστασης μέσα από μια οθόνη υπολογιστή.

Ηλεκτρικοί πίνακες λατομείων

Κατασκευάζουμε πίνακες Χ.Τ. με το πιο σύγχρονο ηλεκτρολογικό υλικό, την καλύτερη δυνατή εργονομία και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να προστατεύουμε το προσωπικό και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό σας.

Ταινιοζυγοί

Η εγκατάσταση ταινιοζυγών στα λατομεία είναι η πιο οικονομική μέθοδος μέτρησης και καταγραφής της παραγωγικότητας του σπαστήρα και του στοκ αδρανών υλικών.

Ζύγιση Dumper

Τα dumper μπορούν να διέρχονται, δίχως να σταματάνε, πάνω από μια αξονική ζυγαριά και να ζυγίζεται αυτόματα το υλικό που μεταφέρουν.

Λογισμικό μηχανογράφησης

Η Εμπορική και Οικονομική διαχείριση για λατομεία από την PROTEM διασυνδέεται με τους αυτοματισμούς και την γεφυροπλάστιγγα διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες κάθε μεγέθους επιχείρησης παραγωγής αδρανών υλικών.

Έχετε κάποιο όραμα για το μέλλον της επιχείρησής σας;

Αν οραματίζεστε μια κερδοφόρα επιχείρηση παραγωγής αδρανών υλικών και δεν γνωρίζετε τις κατάλληλες στρατηγικές ή τις προτεραιότητες που πρέπει να ακολουθήσετε, η τεχνογνωσία της PROTEM μπορεί να σας φανεί πολύτιμη στην επίτευξη του οράματός σας.

Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •