ΛΑΤΟΜΕΙΑ

Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του λατομείου σας. 

Μάθετε περισσότερα

Τα ανοικτής αρχιτεκτονικής συστήματα ελέγχου μας, σε συνδυασμό με τις ποικίλες άλλες προηγμένες λύσεις μας, είναι σε θέση να κάνουν το λατομείο σας να λειτουργεί απρόσκοπτα σαν με αυτόματο πιλότο. Από την εξόρυξη έως την παράδοση των αδρανών υλικών στους πελάτες, τα συστήματά μας καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα παραγωγής και διακίνησης, επιταχύνοντας όλες τις διαδικασίες και ελαχιστοποιώντας τους νεκρούς χρόνους. Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του λατομείου σας.

Σχετικές κατηγορίες

Αυτοματισμοί εποπτείας & ελέγχου

Εξελιγμένα συστήματα αυτοματοποίησης για κάθε μεγέθους λατομεία, τα οποία επιτρέπουν στον χειριστή την εποπτεία ολόκληρης της εγκατάστασης μέσα από μια οθόνη υπολογιστή.

Ηλεκτρικοί πίνακες λατομείων

Κατασκευάζουμε πίνακες Χ.Τ. με το πιο σύγχρονο ηλεκτρολογικό υλικό, την καλύτερη δυνατή εργονομία και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να προστατεύουμε το προσωπικό και τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό σας.

Ταινιοζυγοί

Η εγκατάσταση ταινιοζυγών στα λατομεία είναι η πιο οικονομική μέθοδος μέτρησης και καταγραφής της παραγωγικότητας του σπαστήρα και του στοκ αδρανών υλικών.

Ζύγιση Dumper

Τα dumper μπορούν να διέρχονται, δίχως να σταματάνε, πάνω από μια αξονική ζυγαριά και να ζυγίζεται αυτόματα το υλικό που μεταφέρουν.

Λογισμικό μηχανογράφησης

Η Εμπορική και Οικονομική διαχείριση για λατομεία από την PROTEM διασυνδέεται με τους αυτοματισμούς και την γεφυροπλάστιγγα διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες κάθε μεγέθους επιχείρησης παραγωγής αδρανών υλικών.

Έχετε κάποιο όραμα για το μέλλον της επιχείρησής σας;

Αν οραματίζεστε μια κερδοφόρα επιχείρηση παραγωγής αδρανών υλικών και δεν γνωρίζετε τις κατάλληλες στρατηγικές ή τις προτεραιότητες που πρέπει να ακολουθήσετε, η τεχνογνωσία της PROTEM μπορεί να σας φανεί πολύτιμη στην επίτευξη του οράματός σας.

Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE