Hydro-View

Ενδεικτικό όργανο υγρασίας για όλα τα υγρασιόμετρα

Το Hydro-View είναι μια έξυπνη συσκευή απεικόνισης τιμών υγρασίας ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί με όλο το εύρος των υγρασιομέτρων της Hydronix. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής στην οποία απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο οι τιμές της υγρασίας και της θερμοκρασίας μέχρι και τεσσάρων αισθητήρων ταυτόχρονα. Επιπλέον μέσω του εύχρηστου λογισμικού που διαθέτει, η παραμετροποίηση και η βαθμονόμηση όλων των υγρασιομέτρων Hydronix γίνεται εύκολα αλλά και πολύ γρήγορα.

Το Hydro-View μπορεί να συνδεθεί και να επικοινωνεί με έως και 16 υγρασιόμετρα (αισθητήρες) ταυτόχρονα ενώ στην κεντρική του οθόνη μπορεί να απεικονίζονται από 1 έως 4 διαφορετικά παράθυρα, αναλόγως με το πώς έχει ρυθμιστεί. Σε κάθε παράθυρο εμφανίζονται είτε αριθμητικές τιμές είτε γραφήματα μετρήσεων από τα συνδεδεμένα υγρασιόμετρα. Έτσι παρέχεται στον χρήστη η δυνατότητα να βλέπει με μια ματιά διαφορετικές μετρήσεις είτε από τον ίδιο αισθητήρα είτε από μέχρι 4 διαφορετικούς, χωρίς χειρισμούς ή εναλλαγή οθόνης.

Η συσκευή παρέχει τη δυνατότητα για βαθμονόμηση του υγρασιομέτρου με πολλαπλά σημεία (multi point calibration), δίνοντας τη δυνατότητα προγραμματισμού της καμπύλης λειτουργίας που είναι καλύτερα προσαρμοσμένη στις ιδιότητες του εκάστοτε υλικού (άμμος, χαλίκι, χώμα κ.ά.). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ακρίβεια των μετρήσεων της υγρασίας να αυξάνεται σημαντικά. Οι βαθμονομήσεις (καμπύλες λειτουργίας) για διαφορετικά υλικά μπορούν να αποθηκευτούν στη μνήμη για κάθε αισθητήρα, έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται άμεση επαναρύθμιση του αισθητήρα εφόσον αλλάξει το υλικό στο οποίο εφαρμόζεται.

Γρήγορη επισκόπηση

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Για τη σύνδεση του Hydro-View IV χρειάζεται απλώς μια γραμμή RS485 στην οποία μπορούν να συνδεθούν παράλληλα μέχρι 16 αισθητήρια. Μέσω της γραμμής RS485 γίνεται η επικοινωνία και η λήψη των μετρούμενων τιμών υγρασίας, η παραμετροποίηση και η βαθμονόμηση των αισθητήρων. Οι αισθητήρες μπορούν παράλληλα με το Hydro-View να διασυνδεθούν με κάποιο άλλο σύστημα αυτοματοποίησης μέσω της αναλογικής εξόδου τους 4-20 mA ή 0-10V.

Διατίθεται είτε για εγκατάσταση σε πρόσοψη πίνακα (panel mount) είτε για αυτόνομη τοποθέτηση σε τοίχο, και μπορεί να ενσωματωθεί σε κάποιο καινούργιο σύστημα αυτοματοποίησης ή να συνδεθεί ως αναβάθμιση σε παλιά συστήματα.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα