Ακούγεται πολύ τετριμμένο, ωστόσο παραμένει πολύ δύσκολο εγχείρημα το να επιχειρεί κανείς στην χώρα μας. Αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο όταν αποσκοπεί στη δημιουργία μιας κατασκευαστικής εταιρείας τεχνολογικών προϊόντων. Αναφερόμαστε στη δημιουργία εταιρειών με υποδομές, προσωπικό, οργανωμένα τμήματα, πιστοποιημένες διαδικασίες και προϊόντα.

Εταιρείες που στόχο έχουν να ανταγωνιστούν με ίσους όρους τις αντίστοιχες του εξωτερικού. Δεν εννοούμε εταιρείες, όπως είναι οι περισσότερες στην Ελλάδα, όπου κάθε αυτοαπασχολούμενος αυτοπροσδιορίζεται ως «εταιρεία» δίχως να πληροί κανένα από τα βασικά κριτήρια και έχοντας φυσικά απέναντί του ένα κράτος να του το επιτρέπει. Δίχως κανέναν έλεγχο – αξιολόγηση από κρατικές υπηρεσίες για το κατά πόσο είναι τεκμηριωμένα ικανός κάθε ελεύθερος επαγγελματίας ή κάθε εταιρεία να ασκούν το επάγγελμα που δηλώνουν. Δίχως όργανα να επιβάλλουν τους νόμους που, υποτίθεται ισχύουν υποχρεωτικά για όλους, αλλά που δυστυχώς εφαρμόζουν μόνο οι συνεπείς και κατ’ επέκταση τα κορόιδα. Δίχως στοιχειώδεις ελέγχους στα παραγόμενα προϊόντα, χωρίς πρόστιμα και συνέπειες για τους παραβάτες, τους αντιγραφείς, τους φοροφυγάδες, είναι τελικά άθλος να στεριώσει μια εταιρεία και να συνεχίσει να επιχειρεί στην Ελλάδα.

Έναν τέτοιο άθλο νιώθουμε ότι κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε, οι δύο ιδρυτές και βασικοί μέτοχοι της PROTEM, χωρίς ποτέ να αποκλίνουμε από τις κοινές αρχές μας, τις αξίες και το σκοπό μας. 35 χρόνια επιμένουμε να επιχειρούμε στην Ελλάδα και να παράγουμε αξιόπιστα προϊόντα που, πέραν της εγχώριας αγοράς, εξάγονται και σε πολλές άλλες χώρες. 35 χρόνια διαφημίζουμε τη χώρα μας, ανταγωνιζόμενοι στα ίσα, πολύ μεγαλύτερες από εμάς εταιρείες, προβάλλοντας σε κάθε ευκαιρία την γαλανόλευκη και αναγράφοντας σε όλα μας τα προϊόντα το «Made in Greece». 35 χρόνια εκπληρώνουμε όλες μας τις υποχρεώσεις απέναντι στο προσωπικό μας, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές μας, αλλά και απέναντι στην πολιτεία.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια! Τον Ιούλιο κλείνουμε τα 35!

35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα