Οικονομική-Πλατφόρμα-δαπέδου-VWXtra

Οικονομική Πλατφόρμα δαπέδου VWXtra

Οικονομική Πλατφόρμα δαπέδου με 4 δυναμοκυψέλες, OIML, IP67, ηλεκτροστατική βαφή. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 3.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Κλασσική-πλατφόρμα-δαπέδου-VW

Κλασσική πλατφόρμα δαπέδου VW

Κλασσική πλατφόρμα δαπέδου βαρέως τύπου κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή, με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 67. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 3.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχυμένη-πλατφόρμα-δαπέδου-VWHD

Ενισχυμένη πλατφόρμα δαπέδου VWHD

Ενισχυμένη πλατφόρμα δαπέδου με κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή, με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 68. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 5.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πολύ-ενισχυμένη-πλατφόρμα-δαπέδου-VWEHD

Πολύ ενισχυμένη πλατφόρμα δαπέδου VWEHD

Πολύ ενισχυμένη πλατφόρμα δαπέδου με κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 68. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 6.000kg έως 10.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα-δαπέδου-με-ενσωματωμένη-ράμπα-VWDI/I

Πλατφόρμα δαπέδου με ενσωματωμένη ράμπα VWDI/I

Πλατφόρμα δαπέδου με ενσωματωμένη ράμπα από την μία πλευρά. Ιδανική για την ζύγιση παλετών. Κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 67. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 2.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα-διέλευσης-με-αποσπώμενη-ράμπα-VWDI/E

Πλατφόρμα διέλευσης με αποσπώμενη ράμπα VWDI/E

Πλατφόρμα δαπέδου με αποσπώμενη ράμπα από την μία πλευρά. Ιδανική για την ζύγιση παλετών ή τροχήλατων σε εργοστασιακό περιβάλλον. Κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 67. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 2.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα-διέλευσης-με-ενσωματωμένες-ράμπες-VWDΤ/I

Πλατφόρμα διέλευσης με ενσωματωμένες ράμπες VWDΤ/I

Πλατφόρμα δαπέδου με ενσωματωμένες ράμπες και από τις δύο πλευρές. Κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 67. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 2.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα-διέλευσης-με-αποσπώμενες-ράμπες-VWDΤ/E

Πλατφόρμα διέλευσης με αποσπώμενες ράμπες VWDΤ/E

Πλατφόρμα δαπέδου με αποσπώμενες ράμπες και από τις δύο πλευρές. Κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 67. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 2.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα-με-έτοιμους-οδηγούς-για-περόνες-κλαρκ-VWFG

Πλατφόρμα με έτοιμους οδηγούς για περόνες κλαρκ VWFG

Εύκολα μεταφερόμενη από κλαρκ ενισχυμένη πλατφόρμα δαπέδου. Κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 67. Πατάει σε 4 ρυθμιζόμενου ύψους ορθοστάτες με λάστιχο. Κατάλληλη για ζυγίσεις από 150kg έως 3.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμες-για-την-ζύγιση-κάδων-(container)-VWSKIP

Πλατφόρμες για την ζύγιση κάδων (container) VWSKIP

Πλατφόρμα δαπέδου ειδική για ζύγιση κάδων (container). Διαθέτει ειδικές λαβές ανύψωσης. Κατασκευή ST-37, ηλεκτροστατική βαφή με 4 ανοξείδωτες δυναμοκυψέλες, OIML, IP 68. Κατάλληλη για ζυγίσεις κάδων έως 15.000kg.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE