185 Rival Οικονομικός Ενδείκτης Βάρους

Το ηλεκτρονικό ζυγιστήριο 185 Rival είναι ένας υψηλής ποιότητας, οικονομικός και ανθεκτικός δείκτης βάρους με φωτεινή πράσινη LCD οθόνη για εύκολη προβολή. Το περίβλημα με πιστοποίηση IP66 είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την αντοχή σε αντίξοες εσωτερικές ή εξωτερικές εφαρμογές ζύγισης. Το μοντέλο 185 τροφοδοτείται από έξι τυπικές, αλκαλικές μπαταρίες AA ή από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Ni-Cad ή NiMH.

Το ζυγιστήριο 185 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ενδεικτικό για προβολή μεγάλης εμβέλειας όταν συνδέεται με άλλο ζυγιστήριο, χάρη στην έντονη πράσινη LCD οθόνη του που είναι ορατή από απόσταση. Ο ενδείκτης 185 συνοδεύεται από ευέλικτη, περιστρεφόμενη βάση από ανοξείδωτο ατσάλι για τοποθέτηση σε τραπέζι ή τοίχο. Ο αντιολισθητικός του βραχίονας τοποθέτησης μπορεί να «κλειδωθεί» σε διάφορα σημεία ανά 15º για την ακριβή τοποθέτηση της οθόνης ακριβώς εκεί που τη θέλετε. Διαθέτει σειριακή έξοδο RS232 για αδιάβροχη σύνδεση καλωδίου με Η/Υ ή εκτυπωτή.

Διαβάστε περισσότερα

225 Navigator

Το ηλεκτρονικό ζυγιστήριο 225 είναι ιδανικό για γεφυροπλάστιγγες καθώς και για πληθώρα άλλων εφαρμογών ζύγισης με υψηλές απαιτήσεις. Έχει δυνατότητα σύνδεσης με έως 3 ξεχωριστές ζυγιστικές πλατφόρμες ταυτόχρονα και απεικόνιση του βάρους τους ξεχωριστά για κάθε ζυγαριά.

Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη υγρού κρυστάλλου 25 mm με αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος που προσαρμόζει αυτόματα τον φωτισμό της οθόνης ώστε να είναι ευανάγνωστη κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Δυνατότητα multi-point calibration για εξάλειψη σφαλμάτων γραμμικότητας που μπορεί να οφείλονται στις δυναμοκυψέλες ή στην κατασκευή της πλατφόρμας.

Διαβάστε περισσότερα

180 Ηλεκτρονικός ενδείκτης βάρους

Το ηλεκτρονικό ενδεικτικό βάρους μοντέλο 180 είναι μια πολύ συμφέρουσα επιλογή για χρήση σε πλάστιγγες δαπέδου ή άλλες απλές ζυγιστικές εφαρμογές όπου χρησιμοποιούνται μέχρι 4 δυναμοκυψέλες.

Η αμφίδρομη σειριακή θύρα RS232 του επιτρέπει να εκτυπώνει ετικέτες βάρους ή να επικοινωνεί με έναν Η/Υ. Διαθέτει οθόνη 6 κόκκινων led αριθμών, ύψους 14 mm. Έχει 6 πλήκτρα μεμβράνης που επιτρέπουν τη γρήγορη λειτουργία υπολογισμού μεικτού, απόβαρου και καθαρού βάρους.

Διαβάστε περισσότερα

CTZ-52 Smart Weighing Indicator

Σε πλαστικό κουτί μεγέθους 94 X 94 mm με πατούρα για εύκολη τοποθέτηση στην πρόσοψη οποιουδήποτε πίνακα. Ένδειξη 5 ψηφίων led 7 segment , αδιάβροχη πρόσοψη μεμβράνης με πλήκτρα, 5 προρρυθμίσεις (set point) με έξοδο ρελέ 3 Α, 2 απομονωμένες είσοδοι (input). Καλιμπράρισμα μέσω πληκτρολογίου. Δυνατότητα σύνδεσης με PLC ή Η/Υ μέσω RS232 ή RS485 Modbus. Τροφοδοτεί απευθείας μέχρι 4 δυναμοκυψέλες. Έγκριση CE.

Διαβάστε περισσότερα

190 Storm

Φτιαγμένο για εφαρμογές ακραίων χρήσεων στη βιομηχανία ζύγισης, το 190 STORM με στεγανότητα IP69Κ από πολυκαρμπονικό περίβλημα, αντέχει σε θερμοκρασία νερού πλύσης μέχρι και 80º C & ριπές πίεσης μέχρι και 1450 PSI.

Διαθέτει χωρητικά πλήκτρα αφής, οθόνη υγρών κρυστάλλων με ψηφία υψηλής ευκρίνειας ύψους 25 mm, ενσωματωμένη θύρα επικοινωνίας RS232 και ευέλικτες επιλογές τροφοδοσίας: AC, DC και επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Κατάλληλο για τη βιομηχανία τροφίμων, χημικών και φαρμάκων.

Διαβάστε περισσότερα

204 Storm

Ιδανικό ενδεικτικό όργανο βάρους για ζυγαριές δαπέδου και πάγκου, με μεγάλη οθόνη υγρών κρυστάλλων υψηλής ευκρίνειας. Με δυνατότητα ζύγισης μεικτού (gross), απόβαρου (tare) και καθαρού (net), επιτρέπει τη χρήση του σε πολλές εφαρμογές. Είτε πρόκειται για μόνιμες εγκαταστάσεις είτε για φορητές ζυγαριές, το 204 μπορεί να τροφοδοτηθεί με 3 τρόπους: δίκτυο, μπαταρίες απλές, μπαταρίες επαναφορτιζόμενες.

Προσαρμόσαμε το 204 για να καλύψει τις ανάγκες σας με τη βοήθεια της αμφίδρομης σειριακής επικοινωνίας που ενσωματώνει, της δυνατότητας εκτύπωσης παραμετρικών ζυγολογίων και του αυτόματου σβησίματος για εξοικονόμηση μπαταριών.

Το 204 είναι από ανοξείδωτο ατσάλι. Έχει ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών Ni-Cd.

Διαβάστε περισσότερα

825 Spectrum

Δεν πρόκειται για ένα ενδεικτικό όργανο βάρους αλλά για έναν αυτόνομο προγραμματιζόμενο βιομηχανικό υπολογιστή ζύγισης. Με έγχρωμη οθόνη αφής 680 x 480 pixel οπίσθιου φωτισμού, περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι, με κάρτα μνήμης 64 MB σε συνδυασμό με τη τεράστια συνδεσιμότητα μέσω 4 αμφίδρομων θυρών RS232/RS485, μία θύρα Ethernet, 2 θύρες USB Α και 1 USB B, δεν υπάρχει περιορισμός στις δυνατότητες χρήσης αυτής της συσκευής.

Μπορούν να προγραμματιστούν έως και 8 διαφορετικοί χρήστες (users). Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν λειτουργία ώρας / ημερομηνίας, παραμετρικά φίλτρα, πληκτρολόγιο QWERTY και πλήκτρα πλοήγησης, 4 είσοδοι και 4 έξοδοι, μία πόρτα DeviceNet/ICAN port.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •