ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΥΓΙΣΗ

Η PROTEM παρέχει εξοπλισμό και ζυγιστικά συστήματα για όλες τις εφαρμογές που απαιτούν μέτρηση βάρους, είτε στατικά είτε δυναμικά.

Μάθετε περισσότερα

Το τμήμα βιομηχανικής ζύγισης της PROTEM έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στη σχεδίαση και κατασκευή προϊόντων και εξοπλισμού που αφορούν την ζύγιση και τον έλεγχο διεργασιών που απαιτούν μέτρηση βάρους. Ένα από τα μεγαλύτερά μας πλεονεκτήματα και στον τομέα αυτό, σχετίζεται με την φιλοσοφία μας και τις βασικές αρχές που υπηρετούμε εδώ και 25 χρόνια: Προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο δοκιμασμένα και αξιόπιστα προϊόντα και λύσεις που γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να τα εγκαθιστούμε και πώς να τα προσαρμόζουμε στις ανάγκες τους έτσι ώστε να έχουν την μέγιστη απόδοση και την ταχύτερη δυνατή απόσβεση. Επιπλέον, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί και υποστηρίζει όλες μας τις λύσεις όποτε απαιτηθεί επισκευή τους ή αναβάθμισή τους ή διασύνδεσή τους με άλλα συστήματα λογισμικού και εξοπλισμού.

Σχετικές κατηγορίες

Γεφυροπλάστιγγες

Σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και εγκαθιστούμε γεφυροπλάστιγγες διαφορετικών διαστάσεων και ικανότητας ζύγισης, ανάλογα με το μήκος και το μέγιστο βάρος των οχημάτων που θα ζυγίζονται. Προσφέρουμε ακόμη τη δυνατότητα επιλογής του τύπου κατασκευής και του τρόπου εγκατάστασης αναλόγως τις απαιτήσεις κάθε εφαρμογής.

Αξονική ζύγιση

Τα συστήματα αξονικής ζύγισης οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ζύγιση πολλών τύπων οχημάτων ξεκινώντας από ΙΧ αυτοκίνητα και ελαφρά φορτηγά έως πολύ βαρύτερα φορτηγά πολλών αξόνων. Είναι φορητά και προορίζονται για ζύγιση υλικών όπου η ακρίβεια μέτρησης της τάξεως του 1 έως 2% κρίνεται ικανοποιητική.

Ζύγιση χημικών στο έργο

Το σύστημα TM-CAD40 είναι μια καινοτομία από την PROTEM που εγκαθίσταται στην βαρέλα για δοσολογία χημικών προσθέτων στο έργο και δοσολογεί αυτόματα τα χημικά πρόσθετα, με ακρίβεια μέτρησης μόλις ± 2%, ανάλυση 20 ml και με τη μέγιστη ασφάλεια για τον οδηγό της βαρέλας.

Ζύγιση σε φορτωτή

Έξυπνη και πρακτική λύση για φορτωτές, εκσκαφείς και άλλα ανυψωτικά μηχανήματα, που επιτρέπει τη ζύγιση του υλικού δυναμικά την ώρα της φόρτωσης, δίχως να χρειάζεται να ανέβει το όχημα πάνω σε γεφυροπλάστιγγα.

Ζύγιση σε κλαρκ

Εγκατάσταση ζυγιστικού συστήματος, αποτελούμενο από δυναμοκυψέλες και ενδεικτικό, σε περονοφόρα οχήματα κάθε είδους και σχήματος. Παρέχεται πολύ μεγάλη ακρίβεια ζύγισης και διασφαλίζεται η αξιοπιστία και ανθεκτικότητα στις καθημερινές διεργασίες.

Ταινιοζυγοί

Οι ταινιοζυγοί εφαρμόζονται πάνω σε υφιστάμενους ταινιόδρομους και μετράνε την παροχή (t/h) του υλικού που μεταφέρεται καθώς και το συνολικό του βάρος (αθροιστικά στη μονάδα χρόνου). Ένα μικρό τμήμα της του ταινιόδρομου μετατρέπεται σε ζυγαριά η οποία μετράει συνεχώς το βάρος του διερχόμενου υλικού.

Ζύγιση σιλό και δεξαμενών

Εάν αναζητάτε τη μέγιστη ακρίβεια για τη ζύγιση των σιλό σας ή οποιασδήποτε δεξαμενής που εδράζεται σε ποδαρικά, η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι η τοποθέτηση του σιλό ή της δεξαμενής πάνω σε ζυγιστικές βάσεις με δυναμοκυψέλες.

Σιλόμετρα

Το σύστημα ζύγισης σιλό SiloRe@der είναι μια οικονομική λύση μέτρησης του περιεχόμενου σε μεταλλικά σιλό. Χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένα αισθητήρια που βιδώνονται στα ποδαρικά ή στον κορμό του σιλό δίχως να απαιτείται η ανύψωσή του σιλό ή μετατροπή στα στηρίγματά του.

Δυναμοκυψέλες

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία δυναμοκυψελών από πολλούς επώνυμους κατασκευαστές και με αποκλειστικότητα για την ελληνική αγορά τις δυναμοκυψέλες CARDINAL Αμερικής.

Ενδεικτικά όργανα βάρους

Οι ενδείκτες βάρους της Protem παρέχουν εύκολη λειτουργία για κάθε ζυγαριά με ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις. Από έναν ενδείκτη μιας γεφυροπλάστιγγας μέχρι ενδείκτες για δοσολογία ή πολύπλοκη αυτοματοποίηση, η Protem έχει την κατάλληλη λύση για την εφαρμογή σας.

Σταθμά – Πρότυπα βάρη

Χυτοσιδηρά πρότυπα βάρη κατηγορίας ακριβείας Μ1, 20Κg, 10kg, 5Kg και 2Kg. Με εργονομικό σχήμα και λαβή για εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση πάνω σε ζυγούς.

Ζυγιστικές πλατφόρμες - Πλάστιγγες δαπέδου

Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας κατασκευής επιδαπέδιες πλατφόρμες ζύγισης, σε διαστάσεις και δυναμικότητα που καλύπτουν τις περισσότερες εφαρμογές ζύγισης.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •