Betolink® Manager

Διοικητική πληροφόρηση και οικονομικές αναλύσεις

Ενσωματώνει τη βαθιά τεχνογνωσία έμπειρων διευθυντών για το πως και το τι ακριβώς θα ήθελαν να πληροφορούνται από ένα ιδανικό σύστημα. Γι’ αυτό, με μερικά μόνο κλικ μπορείτε να ενοποιήσετε, να αναζητήσετε, να απεικονίσετε γραφικά και να αναλύσετε σε όποιο βάθος επιθυμείτε τα οικονομικά και ποιοτικά στοιχεία από όλα τα τμήματα και από όλα τα εργοστάσια ή τις θυγατρικές εταιρείες σας. Καθορίστε στόχους, δείτε τα αποτελέσματα όποτε εσείς θέλετε, κατανοήστε γρήγορα και απλά τι λένε οι αριθμοί και πάρτε στοιχειοθετημένες αποφάσεις!

Αποφάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης λαμβάνονται σχεδόν καθημερινά. Το αν αυτές οι αποφάσεις είναι προς την σωστή κατεύθυνση και αν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αξιοπιστία και την ακρίβεια των δεδομένων στα οποία βασίζονται καθώς και στην ταχύτητα που αυτά είναι διαθέσιμα.

Τη λύση δίνει η PROTEM με το Betolink® Manager, το πληροφοριακό σύστημα που αντλεί on-line τα δεδομένα του από την ενιαία βάση του Betolink® ERP, η οποία καθημερινά τροφοδοτείται από τις καταχωρήσεις που γίνονται υποχρεωτικά από όλους τους χρήστες σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης.

Αποφάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης λαμβάνονται σχεδόν καθημερινά. Το αν αυτές οι αποφάσεις είναι προς την σωστή κατεύθυνση και αν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την αξιοπιστία και την ακρίβεια των δεδομένων στα οποία βασίζονται καθώς και στην ταχύτητα που αυτά είναι διαθέσιμα.

Τη λύση δίνει η PROTEM με το Betolink® Manager, το πληροφοριακό σύστημα που αντλεί on-line τα δεδομένα του από την ενιαία βάση του Betolink® ERP, η οποία καθημερινά τροφοδοτείται από τις καταχωρήσεις που γίνονται υποχρεωτικά από όλους τους χρήστες σε όλα τα τμήματα της επιχείρησης.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Κάθε διευθυντής, ιδιοκτήτης ή μέλος διοικητικού συμβουλίου ενδιαφέρεται πρωτίστως για τα οικονομικά αποτελέσματα συνδεδεμένα με το κόστος παραγωγής του. Το Betolink® Manager της PROTEM μπορεί να πείσει ακόμη και τους πιο έμπειρους οικονομικούς αναλυτές και μάνατζερ για την αποτελεσματικότητα της πληροφόρησης που μπορεί να τους παράσχει, μετά από την εφαρμογή και λειτουργία του συστήματος Betolink® ERP σε όλα τα τμήματα της επιχείρησής τους.

Με ειδικές αναφορές on-line προσδιορισμού κόστους και κέρδους ανά κυβικό, με παραμετρικά οριζόμενα κέντρα παρακολούθησης κόστους που ενημερώνονται αυτόματα από όλα τα σχετιζόμενα κυκλώματα (αναλυτική λογιστική, συνεργείο, μισθοδοσία κ.λπ.), δεν χρειάζεται κανείς ειδικούς οικονομολόγους για να κατανοήσει αν η εταιρεία του είναι κερδοφόρα ή όχι. Αναλύοντας εύκολα βασικούς δείκτες απόδοσης (Key Performance Ιndicators) και συγκριτικές καταστάσεις με προηγούμενα έτη, για οριζόμενες από τον χρήστη χρονικές περιόδους αλλά και μεγέθη σύγκρισης, μπορεί κανείς να προβλέψει τα αποτελέσματά του χωρίς να περιμένει τα επίσημα στοιχεία του ισολογισμού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 24/7/365

Γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος εργασίας σας αλλά και πότε μπορείτε να διαθέσετε λίγο ελεύθερο χρόνο προκειμένου να ενημερωθείτε στοχευμένα για την εικόνα της επιχείρησής σας.

Με το Betolink® Manager μπορείτε να έχετε την πληροφορία που θέλετε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα του χρόνου και από οποιοδήποτε σημείο, αρκεί να διαθέτετε έναν φορητό υπολογιστή και μια σύνδεση στο internet.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε γνώσεις λογιστικής, ούτε να περιμένετε άλλους μέχρι να σας ετοιμάσουν τις αναφορές που ζητήσατε. Δεν χρειάζεται να κουβαλάτε στο σπίτι δεκάδες εκτυπωμένες σελίδες από το λογιστήριο, τις οποίες συνήθως δεν κατανοούν πλήρως οι περισσότεροι ή αν τις κατανοούν, τότε σίγουρα χρειάστηκε να γίνουν και οι ίδιοι λογιστές.

Ούτε χρειάζεται να έχετε «δεξί χέρι» που μοναδικό του μέλημα είναι να σας παρουσιάζει ωραιοποιημένα φύλλα excel, απόρροια όμως χειροκίνητων και διαβλητών διαδικασιών.

Το Betolink® Manager είναι ένα δυναμικό εργαλείο που επιτρέπει τη δημιουργία ακόμη και των πιο σύνθετων αναφορών με διαφορετικούς τρόπους απεικόνισης. Και όλα αυτά στην οθόνη ενός Η/Υ, laptop ή tablet εκμηδενίζοντας σχεδόν τη χρήση χαρτιού.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

Επειδή κάθε έμπειρος μάνατζερ, παρά τις δεκάδες έτοιμες αναφορές που μπορεί να του προσφέρει κάποιο πληροφοριακό σύστημα, συνήθως θέλει πρόσθετα report ή διαφορετικούς τρόπους απεικόνισης των υπαρχόντων, το Betolink® Manager της PROTEM παρέχει την δυνατότητα της πλήρους ανεξαρτησίας.

Καρδιά του πληροφοριακού μας συστήματος είναι το QlikView® . Το QlikView® είναι από τα πιο διαδεδομένα προγράμματα δημιουργίας στατιστικών αναλύσεων της αγοράς και επιτρέπει στους χρήστες που επιθυμούν την ανεξαρτησία τους, να δημιουργούν γρήγορα νέες αναφορές χωρίς να χρειάζονται επαγγελματικές ικανότητες ανάπτυξης.

Η PROTEM είναι πάντοτε στη διάθεση όλων όσοι επιθυμούν να επενδύσουν κάτι παραπάνω στη δουλειά τους, παρέχοντας εκπαίδευση στη χρήση του QlikView® καθώς και πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα της data base του Betolink® ERP.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια! Τον Ιούλιο κλείνουμε τα 35!

35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα