Αυτόματοι ζυγοί βιομηχανικών διεργασιών

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. για τη Διακρίβωση Αυτόματων Ζυγών Βιομηχανικών Διεργασιών, όπως είναι οι ζυγοί των μονάδων παραγωγής Σκυροδέματος και Ασφαλτικών. Ειδικά στα εργοστάσια σκυροδέματος, πέραν της υποχρέωσης του Νόμου για ετήσια διακρίβωση των ζυγών τους από διαπιστευμένο φορέα που να εμπίπτει στο συγκεκριμένο Επίσημο Πεδίο Διαπίστευσης (Κ.Τ.Σ. 2016), ο τακτικός έλεγχος των ζυγαριών διασφαλίζει κυρίως τα συμφέροντα της ίδιας της  επιχείρησης. Μια προβληματική ζυγαριά ακόμη και όταν δεν έχει αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα του προϊόντος, σίγουρα έχει στο ταμείο της επιχείρησης.

Επιλέξτε σήμερα κιόλας την PROTEM για την διακρίβωσή σας, έναν ειδικό με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο και επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη μας τεχνογνωσία για κάθε πρόβλημα ζύγισης.

Βάσει της εθνικής νομοθεσίας (Κ.Τ.Σ. 2016) τα παρασκευαστήρια σκυροδέματος πρέπει να διακριβώνουν τους ζυγούς τους, μια φορά τον χρόνο και μετά από κάθε επισκευή ή τροποποίηση που υπέστησαν, από Διαπιστευμένο Φορέα Διακριβώσεων που να εμπίπτει στο εν λόγω Επίσημο Πεδίο Διαπίστευσης.

Οποιαδήποτε διακρίβωση πραγματοποιείται από μη διαπιστευμένο φορέα διακριβώσεων δεν μπορεί να φέρει το λογότυπο του Ε.ΣΥ.Δ. πάνω στο πιστοποιητικό και έτσι εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε αν τα ισχύοντα πιστοποιητικά σας είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις του νόμου (σε περίπτωση ενός πιθανού ελέγχου από κρατικούς φορείς όπως κλιμάκιο ελέγχου υπουργείου, αυτό θα σας ζητηθεί).

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΖΥΓΩΝ ΚΑΤΑ Ε.ΣΥ.Δ.

Η ετήσια διακρίβωση των ζυγών σας από την PROTEM είναι πάνω από όλα ένας απαραίτητος εξωτερικός έλεγχος που πιστοποιεί πως οι ζυγαριές σας ζυγίζουν πράγματι σωστά, με την απαιτούμενη ακρίβεια κι εντός των απαιτούμενων ορίων.

Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει:

 • Εναρμόνιση της βιομηχανίας σας με την Εθνική Νομοθεσία και τον Κ.Τ.Σ. 2016
 • Νομική θωράκιση απέναντι σε ελέγχους από κρατικούς φορείς με την έκδοση επίσημου πιστοποιητικού με λογότυπο του Ε.ΣΥ.Δ.
 • Σιγουριά και ασφάλεια για τα επίπεδα των αποθεμάτων σας
 • Εκμηδενισμός απώλειας Α’ υλών και επιστρεφόμενου σκυροδέματος λόγω εσφαλμένης ζύγισης
 • Καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ εσάς, των συνεργατών & των πελατών σας
 • Διαχωρισμό της επιχείρησής σας από τον τοπικό & εγχώριο ανταγωνισμό
 • Ενίσχυση και έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής σας ευθύνης

Οι διαπιστευμένες κατά Ε.ΣΥ.Δ. εργασίες διακρίβωσης των ζυγών αποτελούν τον βέλτιστο τρόπο διακρίβωσης που εξασφαλίζει την ευημερία και κερδοφορία της επιχείρησής σας !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΜ;

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των δομικών υλικών και της βιομηχανικής ζύγισης για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη πρόταση διακρίβωσης για το σύνολο των οργάνων σας. Σε αντίθεση με άλλα εργαστήρια διακριβώσεων που αναλαμβάνουν συγκεκριμένο εξοπλισμό το κάθε ένα, με αποτέλεσμα να απαιτείται η σύμπραξη πολλών προμηθευτών για την διακρίβωση όλων των οργάνων σας, η PROTEM είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για την διακρίβωση του βιομηχανικού εξοπλισμού μιας μονάδας σκυροδέματος, ασφαλτικών, κ.λπ.

Επιπλέον λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας μας μπορούμε να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε άμεσα οποιοδήποτε σφάλμα παρατηρηθεί στους ζυγούς προς διακρίβωση. Η PROTEM σχεδιάζει, κατασκευάζει και προμηθεύει την αγορά με τον εξοπλισμό που διακριβώνει επιπρόσθετα με τις υπηρεσίες διακρίβωσης που παρέχει. Αυτό μας διαφοροποιεί έντονα από άλλα εργαστήρια που ενώ είναι σε θέση να διακριβώσουν τον εξοπλισμό σας, δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του και τις ιδιαιτερότητές του και συνεπώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα.

Τέλος συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είστε ήσυχοι για τις τακτικές διακριβώσεις αφού εμείς θα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα σε ετήσια τουλάχιστον βάση. Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας την Protem για τη διακρίβωση των ζυγών σας και προσδώστε προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας !

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Βρείτε όλους τους διαπιστευμένους φορείς πατώντας πάνω στην λέξη ΕΣΥΔ και συμπληρώνοντας τα πεδία όπως φαίνεται παρακάτω:

pistopoihmenes etaireies

Γνωρίζετε ότι μια καλοσυντηρημένη και διακριβωμένη ζυγαριά

Ελαχιστοποιεί τις απώλειες 'Α υλών, διασφαλίζει την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος και καλλιεργεί
ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας για την ετήσια διακρίβωσή σας τους ειδικούς, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δομικών υλικών !


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •