Μη αυτόματοι ζυγοί βιομηχανικών διεργασιών

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM αναλαμβάνει την διακρίβωση μη αυτόματων ζυγών όπως είναι οι γεφυροπλάστιγγες, οι επιδαπέδιοι και εργαστηριακοί ζυγοί ακολουθώντας πάντοτε τις προβλεπόμενες διαδικασίες που πηγάζουν από διεθνώς αναγνωρισμένες οδηγίες και πρότυπα και χρησιμοποιώντας πρότυπα βάρη διακριβωμένα από διαπιστευμένους φορείς. Ιδιαίτερα για τις γεφυροπλάστιγγες που αποτελούν εξοπλισμό εμπορικής ζύγισης της επιχείρησης, η ετήσια διακρίβωσή τους καθίσταται απαραίτητη ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα των μετρήσεων και συνεπώς τα έσοδα της επιχείρησης.

Επιλέξτε σήμερα κιόλας την PROTEM για την διακρίβωσή σας, έναν ειδικό με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο και επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη μας τεχνογνωσία για κάθε πρόβλημα ζύγισης.

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM μένοντας πιστό στην Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία, εφαρμόζει πρότυπες και δοκιμασμένες διαδικασίες που πηγάζουν από διεθνή πρότυπα. Σε συνδυασμό με τον εν ενεργεία ιδιόκτητο και διακριβωμένο από ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς εξοπλισμό μας, διασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα των μετρήσεων και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είσαστε βέβαιοι πως η ετήσια διακρίβωση των οργάνων σας θα γίνεται έγκυρα και έγκαιρα, προσδίδοντας κύρος στην επιχείρησή σας και αξία στα χρήματά σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΖΥΓΩΝ

Η ετήσια διακρίβωση των μη αυτόματων ζυγών σας από την PROTEM είναι πάνω από όλα ένας απαραίτητος εξωτερικός έλεγχος που πιστοποιεί πως οι ζυγαριές σας ζυγίζουν πράγματι σωστά και με την απαιτούμενη ακρίβεια.

Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει:

 • Εναρμόνιση της βιομηχανίας σας με την Εθνική Νομοθεσία
 • Νομική θωράκιση απέναντι σε ελέγχους από κρατικούς φορείς με την έκδοση επίσημου πιστοποιητικού
 • Σιγουριά και ασφάλεια για τα επίπεδα των αποθεμάτων σας
 • Εκμηδενισμός απώλειας Α’ υλών και εσόδων λόγω εσφαλμένης ζύγισης
 • Διασφάλιση του ποιοτικού σας ελέγχου
 • Καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ εσάς, των συνεργατών & των πελατών σας
 • Διαχωρισμό της επιχείρησής σας από τον τοπικό & εγχώριο ανταγωνισμό
 • Ενίσχυση και έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής σας ευθύνης

Ιδιαίτερα δε για τις γεφυροπλάστιγγες όπου ακόμα και ένα μικρό σφάλμα ζύγισης μπορεί να επιφέρει τεράστιο οικονομικό κόστος, ο τακτικός έλεγχος της πλάστιγγας καθίσταται πιο απαραίτητος από ποτέ. Η ετήσια διακρίβωση δεν είναι μόνο ορθώς επιβεβλημένη από τον νόμο, κυρίως όμως αποτελεί τον βέλτιστο δυνατό εξωτερικό έλεγχο που εξασφαλίζει την ευημερία και κερδοφορία της επιχείρησής σας !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΜ;

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των δομικών υλικών και της βιομηχανικής ζύγισης για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη πρόταση διακρίβωσης για το σύνολο των οργάνων σας. Σε αντίθεση με άλλα εργαστήρια διακριβώσεων που αναλαμβάνουν συγκεκριμένο εξοπλισμό το κάθε ένα, με αποτέλεσμα να απαιτείται η σύμπραξη πολλών προμηθευτών για την διακρίβωση όλων των οργάνων σας, η PROTEM είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για την διακρίβωση του βιομηχανικού εξοπλισμού μιας μονάδας σκυροδέματος, ασφαλτικών, κ.λπ.

Επιπλέον λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας μας μπορούμε να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε άμεσα οποιοδήποτε σφάλμα παρατηρηθεί στους ζυγούς προς διακρίβωση. Η PROTEM σχεδιάζει, κατασκευάζει και προμηθεύει την αγορά με τον εξοπλισμό που διακριβώνει επιπρόσθετα με τις υπηρεσίες διακρίβωσης που παρέχει. Αυτό μας διαφοροποιεί έντονα από άλλα εργαστήρια που ενώ είναι σε θέση να διακριβώσουν τον εξοπλισμό σας, δεν γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του και τις ιδιαιτερότητές του και συνεπώς δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα.

Τέλος συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είστε ήσυχοι για τις τακτικές διακριβώσεις αφού εμείς θα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα σε ετήσια τουλάχιστον βάση. Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας την Protem για τη διακρίβωση των ζυγών σας και προσδώστε προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας !

Γνωρίζετε ότι μια καλοσυντηρημένη και διακριβωμένη ζυγαριά

Ελαχιστοποιεί τις απώλειες 'Α υλών, διασφαλίζει την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος και καλλιεργεί
ένα κλίμα ασφάλειας και εμπιστοσύνης μεταξύ όλων των εμπλεκομένων.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας για την ετήσια διακρίβωσή σας τους ειδικούς, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των δομικών υλικών !


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •