ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ

Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου ασφαλτομιγμάτων σας. 

Μάθετε περισσότερα

Η βελτίωση της αυτοματοποίησης και της μηχανογράφησης στην επιχείρησή σας μπορεί να είναι η πιο δυναμική απάντηση σε όλες τις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις. Ένας έμπειρος συνεργάτης μπορεί να σας δώσει τεχνογνωσία και νέες ιδέες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, βρίσκοντας τους βέλτιστους τρόπους για να μειώσετε τους κινδύνους και να επιταχύνετε το χρόνο για την κερδοφορία σας.

Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να εξυπηρετούν τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας. Το πλήρες φάσμα αυτοματισμών, εφαρμογών μηχανογράφησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών μας, μπορούν να καλύψουν και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις σας. Είτε χρειάζεστε μεμονωμένες λύσεις είτε ολοκληρωμένα συστήματα, κάνουμε πάντοτε τη δουλειά μας γρήγορα και με ακρίβεια.

Η τεχνογνωσία των μηχανικών μας θα διασφαλίσει την απαιτούμενη από το νόμο συμμόρφωσή σας με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα CE και τους επιμέρους κανονισμούς του αντικειμένου σας, δίνοντάς σας έτσι ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η αποδεδειγμένη επιτυχία στην εκτέλεση όλων των έργων μας, είναι εγγύηση ότι και το δικό σας έργο θα γίνει στην ώρα του και εντός του αρχικού προϋπολογισμού.

Σχετικές κατηγορίες

Αυτοματισμοί παραγωγής

Είτε πρόκειται για ένα παλιό εργοστάσιο που θέλετε να το εκσυγχρονίσετε μερικώς ή ολικώς, είτε για ένα νεότερο και πιο σύγχρονο το οποίο όμως δεν σας ικανοποιεί ο αυτοματισμός του ή το επίπεδο τεχνικής υποστήριξης της κατασκευάστριας εταιρείας, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση.

Ηλεκτρικοί πίνακες

Οι περισσότεροι ηλεκτρικοί πίνακες των εργοστασίων παραγωγής ασφαλτομιγμάτων είναι παλαιοί που έχουν υποστεί πολλές μετατροπές και επεμβάσεις τρίτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συχνή διακοπή της παραγωγής λόγω της γήρανσης των υλικών, της σταδιακής κατάργησης όλων των μανδαλώσεων και κατ’ επέκταση των ασφαλιστικών διατάξεων, της έλλειψης ενημερωμένων σχεδίων κλπ.

Υγρασιόμετρα

Με το αυξανόμενο κόστος στις πρώτες ύλες, οι παραγωγοί ασφαλτομιγμάτων αναζητούν τρόπους μείωσης του κόστους συνεχίζοντας φυσικά να παράγουν ένα σταθερά ποιοτικό προϊόν. Η μέτρηση και καταγραφή της υγρασίας των αδρανών υλικών σε πραγματικό χρόνο στην παραγωγή ασφάλτου, είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος μείωσης του κόστους δίχως να επηρεάζεται η ποιότητα.

Εργαστηριακός εξοπλισμός

Εξοπλισμός για τον προσδιορισμό του ποσοστού της ασφάλτου, της κοκκομετρικής ανάλυσης αδρανών, για τον έλεγχο της ευστάθειας του ασφαλτικού σκυροδέματος κατά Marshall. Ακόμη, μηχανή λήψης κυλινδρικών δοκιμίων «καροτιέρα», καλούπια λήψης δοκιμίων κατά Marshall και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τον ποιοτικό έλεγχο ασφαλτικών υλικών και ασφαλτομιγμάτων.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE