ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ

Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου ασφαλτομιγμάτων σας. 

Μάθετε περισσότερα

Η βελτίωση της αυτοματοποίησης και της μηχανογράφησης στην επιχείρησή σας μπορεί να είναι η πιο δυναμική απάντηση σε όλες τις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις. Ένας έμπειρος συνεργάτης μπορεί να σας δώσει τεχνογνωσία και νέες ιδέες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, βρίσκοντας τους βέλτιστους τρόπους για να μειώσετε τους κινδύνους και να επιταχύνετε το χρόνο για την κερδοφορία σας.

Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να εξυπηρετούν τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας. Το πλήρες φάσμα αυτοματισμών, εφαρμογών μηχανογράφησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών μας, μπορούν να καλύψουν και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις σας. Είτε χρειάζεστε μεμονωμένες λύσεις είτε ολοκληρωμένα συστήματα, κάνουμε πάντοτε τη δουλειά μας γρήγορα και με ακρίβεια.

Η τεχνογνωσία των μηχανικών μας θα διασφαλίσει την απαιτούμενη από το νόμο συμμόρφωσή σας με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα CE και τους επιμέρους κανονισμούς του αντικειμένου σας, δίνοντάς σας έτσι ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η αποδεδειγμένη επιτυχία στην εκτέλεση όλων των έργων μας, είναι εγγύηση ότι και το δικό σας έργο θα γίνει στην ώρα του και εντός του αρχικού προϋπολογισμού.

Σχετικές κατηγορίες

Αυτοματισμοί παραγωγής

Είτε πρόκειται για ένα παλιό εργοστάσιο που θέλετε να το εκσυγχρονίσετε μερικώς ή ολικώς, είτε για ένα νεότερο και πιο σύγχρονο το οποίο όμως δεν σας ικανοποιεί ο αυτοματισμός του ή το επίπεδο τεχνικής υποστήριξης της κατασκευάστριας εταιρείας, είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση.

Ηλεκτρικοί πίνακες

Οι περισσότεροι ηλεκτρικοί πίνακες των εργοστασίων παραγωγής ασφαλτομιγμάτων είναι παλαιοί που έχουν υποστεί πολλές μετατροπές και επεμβάσεις τρίτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συχνή διακοπή της παραγωγής λόγω της γήρανσης των υλικών, της σταδιακής κατάργησης όλων των μανδαλώσεων και κατ’ επέκταση των ασφαλιστικών διατάξεων, της έλλειψης ενημερωμένων σχεδίων κλπ.

Υγρασιόμετρα

Με το αυξανόμενο κόστος στις πρώτες ύλες, οι παραγωγοί ασφαλτομιγμάτων αναζητούν τρόπους μείωσης του κόστους συνεχίζοντας φυσικά να παράγουν ένα σταθερά ποιοτικό προϊόν. Η μέτρηση και καταγραφή της υγρασίας των αδρανών υλικών σε πραγματικό χρόνο στην παραγωγή ασφάλτου, είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος μείωσης του κόστους δίχως να επηρεάζεται η ποιότητα.

Εργαστηριακός εξοπλισμός

Εξοπλισμός για τον προσδιορισμό του ποσοστού της ασφάλτου, της κοκκομετρικής ανάλυσης αδρανών, για τον έλεγχο της ευστάθειας του ασφαλτικού σκυροδέματος κατά Marshall. Ακόμη, μηχανή λήψης κυλινδρικών δοκιμίων «καροτιέρα», καλούπια λήψης δοκιμίων κατά Marshall και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τον ποιοτικό έλεγχο ασφαλτικών υλικών και ασφαλτομιγμάτων.

Παρασκευαστήρια ψυχρής ασφάλτου της BLEND

Τα πλήρως κινητά παρασκευαστήρια ψυχρής ασφάλτου της BLEND αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση όταν απαιτείται ενεργειακή ανεξαρτησία και υψηλή κινητικότητα. Πλήρως παραμετροποιήσιμα για την ικανοποίηση των αναγκών σας και δίχως να απαιτούνται έργα ανέγερσης / θεμελίωσης, τα παρασκευαστήρια ψυχρής ασφάλτου της BLEND θα σας κάνουν να δείτε την παραγωγή ασφάλτου από άλλη σκοπιά.

Έχετε κάποιο όραμα για το μέλλον της επιχείρησής σας;

Αν οραματίζεστε μια κερδοφόρα επιχείρηση παραγωγής ασφαλτομιγμάτων και δεν γνωρίζετε τις κατάλληλες στρατηγικές ή τις προτεραιότητες που πρέπει να ακολουθήσετε, η τεχνογνωσία της PROTEM μπορεί να σας φανεί πολύτιμη στην επίτευξη του οράματός σας.

Γι' αυτό μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •