Νέα σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγα μοντέλο CONCRETE - PROTEM (CP)

Είναι ιδανική λύση για εταιρείες που θέλουν μια οικονομική και αξιόπιστη λύση γεφυροπλάστιγγας, σύμμεικτης κατασκευής. Το πάτωμα της γεφυροπλάστιγγας αυτού του τύπου είναι από μπετόν ενώ όλα τα υπόλοιπα μέρη είναι μεταλλικά.

Η γεφυροπλάστιγγα αποτελείται από μεταλλικές πλατφόρμες - καλούπια με ενισχύσεις και οπλισμό τοποθετημένο μέσα στις πλατφόρμες από το εργοστάσιό μας. Ο πελάτης βάζει μόνο το μπετό μέσα στις πλατφόρμες αφού πρώτα αυτές συναρμολογηθούν στη τελική θέση λειτουργίας τους. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία και φθηνή καθώς δεν χρειάζονται εργασίες καλουπώματος και σιδερώματος.

Η πλάστιγγα τοποθετείται είτε πάνω από την επιφάνεια του εδάφους και τότε χρειάζονται ράμπες πρόσβασης, είτε στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος, οπότε απαιτείται η κατασκευή λάκκου.

Διαβάστε περισσότερα

Πλήρως μεταλλική γεφυροπλάστιγγα επιφανείας μοντέλα PRWB-MS & PRWB-TS

Είναι ιδανική λύση για εταιρείες που θέλουν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους από το ένα έργο στο άλλο, εύκολα, γρήγορα και με το μικρότερο κόστος. Δεν απαιτείται κανένα έργο υποδομής πέραν μιας οριζόντιας και ευθυγραμμισμένης επιφάνειας η οποία θα πρέπει να είναι στρωμένη με άσφαλτο ή σκυρόδεμα και να αντέχει το μέγιστο βάρος των φορτηγών που διέρχονται από πάνω.

Οι μεταφερόμενες, πλήρως μεταλλικές, γεφυροπλάστιγγες εδράζονται πάνω σε ένα μεταλλικό πλαίσιο το οποίο κατανέμει ομοιόμορφα τα φορτία στο έδαφος, και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται έργα θεμελίωσης. Το πλαίσιο στερεώνεται στην άσφαλτο ή το σκυρόδεμα με βύσματα και το ίδιο και οι μεταλλικές ράμπες.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλική γεφυροπλάστιγγα επιφανείας μοντέλα PRWB-M & PRWB-T

Η γεφυροπλάστιγγα PRWB-M διαφέρει από την PRWB-MS μόνο σε ό,τι αφορά τη θεμελίωση. Δηλαδή, εδράζεται πάνω σε βάση από σκυρόδεμα και οι ράμπες πρόσβασης είναι κατασκευασμένες επίσης από σκυρόδεμα. Είναι ευκόλως μεταφερόμενη και τοποθετείται είτε πάνω από την επιφάνεια του εδάφους είτε στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος. Στην δεύτερη περίπτωση απαιτείται η κατασκευή λάκκου.

Διαβάστε περισσότερα

Γεφυροπλάστιγγα σύμμεικτη επιφανείας ή λάκκου μοντέλο PRWB-MC

Με τον όρο σύμμεικτη εννοείται ότι η πλατφόρμα της γεφυροπλάστιγγας αποτελείται από μεταλλικά τμήματα και από σκυρόδεμα (μπετόν). Η PROTEM προμηθεύει όλα τα μεταλλικά τμήματα στην έκδοση αυτή, και μετά την τελική συναρμολόγηση της πλάστιγγας, οι μεταλλικές πλατφόρμες γεμίζονται με σκυρόδεμα από τον πελάτη. Δεν απαιτείται καλούπωμα γιατί οι πλατφόρμες έχουν πάτο από λαμαρίνα, ούτε πρόσθετος οπλισμός με σίδερα.

Οι πλατφόρμες της γεφυροπλάστιγγας παραδίδονται έτοιμες για να δεχτούν το μπετόν απευθείας από τη βαρέλα, όπως δηλαδή το προμηθεύουν τα εργοστάσια ετοίμου σκυροδέματος. Είναι ευκόλως μεταφερόμενη και τοποθετείται είτε πάνω από την επιφάνεια του εδάφους είτε στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος. Στην δεύτερη περίπτωση απαιτείται η κατασκευή λάκκου.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® Weighing Station

Το Betolink® Weighing Station εξυπηρετεί την αυτόματη καταγραφή του βάρους των εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων σε μία εταιρεία που διαθέτει ηλεκτρονική γεφυροπλάστιγγα και την ταυτόχρονη καταχώρηση των ειδών διακίνησης (π.χ. Α’ υλών) και των παραστατικών τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανικό ζυγιστήριο για γεφυροπλάστιγγες μοντέλο 225 Navigator

Με φωτιζόμενη οθόνη υγρού κρυστάλλου 25 mm με αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος που προσαρμόζει αυτόματα τον φωτισμό της οθόνης. Με δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι 3 ζυγαριών ταυτόχρονα με χρήση διπλής κάρτας εισόδου. Δυνατότητα multi-point calibration για εξάλειψη σφαλμάτων γραμμικότητας. Μνήμη υλικών για πληροφόρηση συνολικού βάρους ζυγισμένων υλικών.

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμοκυψέλες για γεφυροπλάστιγγες

Το πιο κρίσιμο εξάρτημα στις ηλεκτρονικές γεφυροπλάστιγγες είναι οι δυναμοκυψέλες. Η ποιότητα κατασκευής τους, η αξιοπιστία και ο τρόπος έδρασής τους καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την τελική ακρίβεια ζύγισης. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι για την πιστοποίηση μιας πλάστιγγας κατά ΕΣΥΔ απαιτείται να είναι πιστοποιημένος και ολόκληρος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα