Πλήρως-μεταλλική-γεφυροπλάστιγγα-επιφανείας-μοντέλα-PRWB-MS-&-PRWB-TS

Πλήρως μεταλλική γεφυροπλάστιγγα επιφανείας μοντέλα PRWB-MS & PRWB-TS

Είναι ιδανική λύση για εταιρείες που θέλουν να μεταφέρουν τον εξοπλισμό τους από το ένα έργο στο άλλο, εύκολα, γρήγορα και με το μικρότερο κόστος. Δεν απαιτείται κανένα έργο υποδομής πέραν μιας οριζόντιας και ευθυγραμμισμένης επιφάνειας η οποία θα πρέπει να είναι στρωμένη με άσφαλτο ή σκυρόδεμα και να αντέχει το μέγιστο βάρος των φορτηγών που διέρχονται από πάνω.

Οι μεταφερόμενες, πλήρως μεταλλικές, γεφυροπλάστιγγες εδράζονται πάνω σε ένα μεταλλικό πλαίσιο το οποίο κατανέμει ομοιόμορφα τα φορτία στο έδαφος, και ως εκ τούτου δεν χρειάζονται έργα θεμελίωσης. Το πλαίσιο στερεώνεται στην άσφαλτο ή το σκυρόδεμα με βύσματα και το ίδιο και οι μεταλλικές ράμπες.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταλλική-γεφυροπλάστιγγα-επιφανείας-μοντέλα-PRWB-M-&-PRWB-T

Μεταλλική γεφυροπλάστιγγα επιφανείας μοντέλα PRWB-M & PRWB-T

Η γεφυροπλάστιγγα PRWB-M διαφέρει από την PRWB-MS μόνο σε ό,τι αφορά τη θεμελίωση. Δηλαδή, εδράζεται πάνω σε βάση από σκυρόδεμα και οι ράμπες πρόσβασης είναι κατασκευασμένες επίσης από σκυρόδεμα. Είναι ευκόλως μεταφερόμενη και τοποθετείται είτε πάνω από την επιφάνεια του εδάφους είτε στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος. Στην δεύτερη περίπτωση απαιτείται η κατασκευή λάκκου.

Διαβάστε περισσότερα

Γεφυροπλάστιγγα-σύμμεικτη-επιφανείας-ή-λάκκου-μοντέλο-PRWB-MC

Γεφυροπλάστιγγα σύμμεικτη επιφανείας ή λάκκου μοντέλο PRWB-MC

Με τον όρο σύμμεικτη εννοείται ότι η πλατφόρμα της γεφυροπλάστιγγας αποτελείται από μεταλλικά τμήματα και από σκυρόδεμα (μπετόν). Η PROTEM προμηθεύει όλα τα μεταλλικά τμήματα στην έκδοση αυτή, και μετά την τελική συναρμολόγηση της πλάστιγγας, οι μεταλλικές πλατφόρμες γεμίζονται με σκυρόδεμα από τον πελάτη. Δεν απαιτείται καλούπωμα γιατί οι πλατφόρμες έχουν πάτο από λαμαρίνα, ούτε πρόσθετος οπλισμός με σίδερα.

Οι πλατφόρμες της γεφυροπλάστιγγας παραδίδονται έτοιμες για να δεχτούν το μπετόν απευθείας από τη βαρέλα, όπως δηλαδή το προμηθεύουν τα εργοστάσια ετοίμου σκυροδέματος. Είναι ευκόλως μεταφερόμενη και τοποθετείται είτε πάνω από την επιφάνεια του εδάφους είτε στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος. Στην δεύτερη περίπτωση απαιτείται η κατασκευή λάκκου.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink®-Weighing-Station

Betolink® Weighing Station

Το Betolink® Weighing Station εξυπηρετεί την αυτόματη καταγραφή του βάρους των εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων σε μία εταιρεία που διαθέτει ηλεκτρονική γεφυροπλάστιγγα και την ταυτόχρονη καταχώρηση των ειδών διακίνησης (π.χ. Α’ υλών) και των παραστατικών τους.

Διαβάστε περισσότερα

Ιδανικό-ζυγιστήριο-για-γεφυροπλάστιγγες-μοντέλο-225-Navigator

Ιδανικό ζυγιστήριο για γεφυροπλάστιγγες μοντέλο 225 Navigator

Με φωτιζόμενη οθόνη υγρού κρυστάλλου 25 mm με αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος που προσαρμόζει αυτόματα τον φωτισμό της οθόνης. Με δυνατότητα παρακολούθησης μέχρι 3 ζυγαριών ταυτόχρονα με χρήση διπλής κάρτας εισόδου. Δυνατότητα multi-point calibration για εξάλειψη σφαλμάτων γραμμικότητας. Μνήμη υλικών για πληροφόρηση συνολικού βάρους ζυγισμένων υλικών.

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμοκυψέλες-για-γεφυροπλάστιγγες

Δυναμοκυψέλες για γεφυροπλάστιγγες

Το πιο κρίσιμο εξάρτημα στις ηλεκτρονικές γεφυροπλάστιγγες είναι οι δυναμοκυψέλες. Η ποιότητα κατασκευής τους, η αξιοπιστία και ο τρόπος έδρασής τους καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την τελική ακρίβεια ζύγισης. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι ότι για την πιστοποίηση μιας πλάστιγγας κατά ΕΣΥΔ απαιτείται να είναι πιστοποιημένος και ολόκληρος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός της.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE