Auto-Leader-3000P_ECO-

Auto-Leader 3000P_ECO

Το μοντέλο Auto-Leader 3000P_ECO είναι η πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα η οικονομικότερη λύση αυτοματοποίησης για την αντικατάσταση παλαιών ή προβληματικών αυτοματισμών σε εργοστάσια παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος.

Κλείσαμε όλη μας την τεχνογνωσία σε ένα μικρό χαρτοκιβώτιο που περιέχει όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, τα λογισμικά καθώς  και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης / λειτουργίας. Έτσι, οποιοσδήποτε τεχνικός με λίγη εμπειρία, πέραν της PROTEM, μπορεί εύκολα να συνδέσει τα εξαρτήματα του πακέτου μας στον υφιστάμενο πίνακα ισχύος ενός εργοστασίου και να παραδώσει σε λειτουργία έναν υπερσύγχρονο αυτοματισμό με εγγυημένη επιτυχία. Δίχως άλλους πειραματισμούς και ερασιτεχνισμούς μπορείτε πλέον να αποκτήσετε σε πολύ προσιτή τιμή, το πιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο σύστημα αυτοματισμού σε περισσότερα από 200 παρασκευαστήρια κάθε τύπου.

Διαβάστε περισσότερα

Auto-Leader-NG

Auto-Leader NG

Είναι το κορυφαίο μοντέλο αυτοματισμού της PROTEM και προορίζεται για εργοστάσια σκυροδέματος που έχουν πρόσθετες ανάγκες στην παραγωγή  πέραν των συνηθισμένων.

Εργοστάσια που χρησιμοποιούν, εκτός από τα κοινά υλικά, και ίνες, χρώμα, πάγο ή κρύο νερό ή χρησιμοποιούν δύο αναμικτήρες όπως  συμβαίνει συχνά στην παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων.  

Ο σχεδιασμός, η αρχιτεκτονική καθώς και η εύκολη παραμετροποίηση του αυτοματισμού, επιτρέπουν την εγκατάστασή του σε οποιοδήποτε τύπο εργοστασίου ανεξαρτήτως μεγέθους, όσο πολύπλοκη και αν είναι η δομή του μηχανολογικού εξοπλισμού του. Ο χειρισμός του αυτοματισμού και η εποπτεία της παραγωγής γίνεται μέσω της οθόνης ενός Η/Υ και του ειδικού λογισμικού τύπου SCADA της PROTEM.

Διαβάστε περισσότερα

Auto-Leader-3000P

Auto-Leader 3000P

Το μοντέλο αυτοματισμού PROTEM® AUTO-LEADER 3000 PROFIT είναι το πιο εργονομικά σχεδιασμένο σύστημα αυτοματοποίησης εργοστασίων σκυροδέματος. Χαρακτηρίζεται από την ευκολία χρήσης καθώς και από την αυτονομία λειτουργίας του αφού όλοι οι χειρισμοί γίνονται μέσω μιας μικρής κονσόλας. Είναι ιδανική λύση για χειριστές που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή για παρασκευαστήρια σκυροδέματος όπου δεν υπάρχουν συνθήκες γραφείου στο χώρο του χειριστηρίου. Ο αυτοματισμός πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 αλλά με τις διαρκείς αναβαθμίσεις που κάνει η PROTEM παραμένει μέχρι σήμερα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE