Auto-Leader 3000P_ECO

Το μοντέλο Auto-Leader 3000P_ECO είναι η πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα η οικονομικότερη λύση αυτοματοποίησης για την αντικατάσταση παλαιών ή προβληματικών αυτοματισμών σε εργοστάσια παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος.

Κλείσαμε όλη μας την τεχνογνωσία σε ένα μικρό χαρτοκιβώτιο που περιέχει όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα, τα λογισμικά καθώς  και αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης / λειτουργίας. Έτσι, οποιοσδήποτε τεχνικός με λίγη εμπειρία, πέραν της PROTEM, μπορεί εύκολα να συνδέσει τα εξαρτήματα του πακέτου μας στον υφιστάμενο πίνακα ισχύος ενός εργοστασίου και να παραδώσει σε λειτουργία έναν υπερσύγχρονο αυτοματισμό με εγγυημένη επιτυχία. Δίχως άλλους πειραματισμούς και ερασιτεχνισμούς μπορείτε πλέον να αποκτήσετε σε πολύ προσιτή τιμή, το πιο αξιόπιστο και δοκιμασμένο σύστημα αυτοματισμού σε περισσότερα από 200 παρασκευαστήρια κάθε τύπου.

Διαβάστε περισσότερα

Auto-Leader NG

Είναι το κορυφαίο μοντέλο αυτοματισμού της PROTEM και προορίζεται για εργοστάσια σκυροδέματος που έχουν πρόσθετες ανάγκες στην παραγωγή  πέραν των συνηθισμένων.

Εργοστάσια που χρησιμοποιούν, εκτός από τα κοινά υλικά, και ίνες, χρώμα, πάγο ή κρύο νερό ή χρησιμοποιούν δύο αναμικτήρες όπως  συμβαίνει συχνά στην παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων.  

Ο σχεδιασμός, η αρχιτεκτονική καθώς και η εύκολη παραμετροποίηση του αυτοματισμού, επιτρέπουν την εγκατάστασή του σε οποιοδήποτε τύπο εργοστασίου ανεξαρτήτως μεγέθους, όσο πολύπλοκη και αν είναι η δομή του μηχανολογικού εξοπλισμού του. Ο χειρισμός του αυτοματισμού και η εποπτεία της παραγωγής γίνεται μέσω της οθόνης ενός Η/Υ και του ειδικού λογισμικού τύπου SCADA της PROTEM.

Διαβάστε περισσότερα

Auto-Leader 3000P

Το μοντέλο αυτοματισμού PROTEM® AUTO-LEADER 3000 PROFIT είναι το πιο εργονομικά σχεδιασμένο σύστημα αυτοματοποίησης εργοστασίων σκυροδέματος. Χαρακτηρίζεται από την ευκολία χρήσης καθώς και από την αυτονομία λειτουργίας του αφού όλοι οι χειρισμοί γίνονται μέσω μιας μικρής κονσόλας. Είναι ιδανική λύση για χειριστές που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή για παρασκευαστήρια σκυροδέματος όπου δεν υπάρχουν συνθήκες γραφείου στο χώρο του χειριστηρίου. Ο αυτοματισμός πρωτοκυκλοφόρησε το 2003 αλλά με τις διαρκείς αναβαθμίσεις που κάνει η PROTEM παραμένει μέχρι σήμερα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα