Φίλτρα αποκονίωσης σιλό τσιμέντου MAXAIR

Το προτεινόμενο από την PROTEM φίλτρο Maxair της Scutti έχει διάμετρο Ø794mm και ύψος 1260mm. Ο κορμός του είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα για μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση. Έχει 4 κυψέλες φίλτρανσης, συνολικής επιφάνειας φιλτραρίσματος 24 m2 και ικανότητας καθαρισμού 1800 m3/h αέρα.

Είναι η ενδεδειγμένη λύση και για 2 σιλό που θα πρέπει όμως να είναι ενωμένα με σωλήνα τύπου ”Λ” και να έχουν ανεξάρτητη βαλβίδα ασφαλείας το καθένα. Οι κυψέλες είναι κατασκευασμένες από 100% πολυεστέρα και αντικαθίστανται πολύ εύκολα μέσω του ανοιγόμενου καπακιού στην οροφή του φίλτρου. Ο καθαρισμός των κυψελών γίνεται αυτόματα με πεπιεσμένο αέρα. Για την εγκατάστασή του στην οροφή των σιλό παρέχεται ειδική φλάντζα ύψους 130mm.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα αποκονίωσης σιλό τσιμέντου SILOTOP

Το φίλτρο αποκονίωσης SILOTOP® Zero της WAM είναι ένας συλλέκτης σκόνης κυλινδρικού σχήματος για τον εξαερισμό των σιλό και είναι η ενδεδειγμένη λύση για εφαρμογή σε σιλό τσιμέντου ή λεπτόκοκκων αδρανών σε βιομηχανίες σκυροδέματος, ασφάλτου, κονιαμάτων, κ.λπ.

Το περίβλημά του αποτελείται από ανοξείδωτο ατσάλι και μέσα περιέχει καθέτως τοποθετημένες κυψέλες POLYPLEAT™, κατασκευασμένες από νανο-ίνες πολυεστέρα. Το σύστημα καθαρισμού με πεπιεσμένο αέρα είναι ενσωματωμένο στο ανοιγόμενο  καπάκι προστασίας του φίλτρου κατά των καιρικών συνθηκών, συμβάλλοντας στον συμπαγή σχεδιασμό του.

Διαβάστε περισσότερα

Ορθογώνια φίλτρα αποκονίωσης

Το ορθογώνιο φίλτρο με κυψέλες EKO παρέχεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη με επιφάνεια φιλτραρίσματος 50, 72 και 86 m². Κατασκευάζονται από χάλυβα και ο καθαρισμός των κυψελών τους γίνεται με αέρα υπό πίεση. Το φίλτρο EKO έχει σχεδιαστεί για την αναρρόφηση αέρα από αναμικτήρες, σπαστήρες ή ακόμη από τα σημεία εκροής λεπτοκόκκων αδρανών κατά τη διαδικασία φόρτωσής τους.

Η απαγωγή του αέρα γίνεται με αναρρόφηση, μέσω αεραγωγών, από τα σημεία που εκχέεται η σκόνη στο περιβάλλον. Η κατακρατούμενη σκόνη στο φίλτρο συλλέγεται σε ειδικό κονιοσυλλέκτη στη βάση του. Διαθέτουν πόρτα επίσκεψης και συντήρησης στη μια πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα

Μικρά φίλτρα για ζυγιστήρια και δεξαμενές

Μικρά σε διαστάσεις φίλτρα που τοποθετούνται πολύ εύκολα στην οροφή ζυγιστηρίων ή μικρών δεξαμενών. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος συνήθη εφαρμογή έχουν στην αποκονίωση του ζυγιστηρίου τσιμέντου. Έπειτα από την τοποθέτηση φίλτρου στο ζυγιστήριο, καταργείται η εξαέρωσή του, που ως συνήθως μόνο προβλήματα στη ζύγιση δημιουργεί.

Διατίθεται σε τρεις τύπους με 2, 4 και 6m2 κυψέλες με τις ίδιες πάντα εξωτερικές διαστάσεις Ø320mm και ύψος h=1020mm. Ο καθαρισμός των κυψελών γίνεται αυτόματα με πεπιεσμένο αέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα με ανεμιστήρα

Τα φίλτρα με ανεμιστήρα αναρρόφησης είναι κατάλληλα για την αποκονίωση των περισσότερων υλικών πούδρας όπως τσιμέντο, άμμος, ασβεστόλιθος κ.ά. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος συνήθη εφαρμογή έχουν στην αποκονίωση της προαποθήκης αδρανών υλικών πάνω από τον αναμικτήρα και σε κάποιες περιπτώσεις στην αποκονίωση του ίδιου του αναμικτήρα.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διαθέσιμες διαστάσεις και αντίστοιχες αποδόσεις καθαρισμού της σκόνης. Τα φίλτρα έχουν κορμό κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα για μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση. Ο καθαρισμός των κυψελών τους γίνεται με πεπιεσμένο αέρα ενώ παρέχεται προαιρετικά η δυνατότητα καθαρισμού και με δόνηση.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα