Φίλτρα-αποκονίωσης-για-σιλό-τσιμέντου

Φίλτρα αποκονίωσης για σιλό τσιμέντου

Το προτεινόμενο από την PROTEM φίλτρο έχει διάμετρο Ø794mm και ύψος 1260mm. Έχει κορμό κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα για μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση. Έχει 4 κυψέλες φίλτρανσης, συνολικής επιφάνειας φιλτραρίσματος 24 m2 και ικανότητας καθαρισμού 1800 m3/h αέρα.

Ενδείκνυται και για 2 σιλό που θα πρέπει όμως να ενωθούν με σωλήνα ”Λ” και να έχουν ανεξάρτητη βαλβίδα ασφαλείας το καθένα. Οι κυψέλες είναι κατασκευασμένες από 100% πολυεστέρα και αντικαθίστανται πολύ εύκολα μέσω του ανοιγόμενου καπακιού στην οροφή του φίλτρου. Ο καθαρισμός των κυψελών γίνεται αυτόματα με πεπιεσμένο αέρα. Για την εγκατάστασή του στην οροφή των σιλό παρέχεται ειδική φλάντζα ύψους 130mm.

Χάρη στις μικρές του διαστάσεις αλλά και την εύκολη πρόσβασή στο εσωτερικό του, η συντήρησή του φίλτρου μπορεί να γίνεται με πλήρη ασφάλεια και απροβλημάτιστα από το προσωπικό σας.

Απόδοση φίλτρου 99,9 %. Περιορίζει τη σκόνη στην έξοδο σε <20mg/m3 !

Διαβάστε περισσότερα

Ορθογώνια-φίλτρα-αποκονίωσης

Ορθογώνια φίλτρα αποκονίωσης

Το ορθογώνιο φίλτρο με κυψέλες EKO παρέχεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη με επιφάνεια φιλτραρίσματος 50, 72 και 86 m². Κατασκευάζονται από χάλυβα και ο καθαρισμός των κυψελών τους γίνεται με αέρα υπό πίεση. Το φίλτρο EKO έχει σχεδιαστεί για την αναρρόφηση αέρα από αναμικτήρες, σπαστήρες ή ακόμη από τα σημεία εκροής λεπτοκόκκων αδρανών κατά τη διαδικασία φόρτωσής τους.

Η απαγωγή του αέρα γίνεται με αναρρόφηση, μέσω αεραγωγών, από τα σημεία που εκχέεται η σκόνη στο περιβάλλον. Η κατακρατούμενη σκόνη στο φίλτρο συλλέγεται σε ειδικό κονιοσυλλέκτη στη βάση του. Διαθέτουν πόρτα επίσκεψης και συντήρησης στη μια πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα

Μικρά-φίλτρα-για-ζυγιστήρια-και-δεξαμενές

Μικρά φίλτρα για ζυγιστήρια και δεξαμενές

Μικρά σε διαστάσεις φίλτρα που τοποθετούνται πολύ εύκολα στην οροφή ζυγιστηρίων ή μικρών δεξαμενών. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος συνήθη εφαρμογή έχουν στην αποκονίωση του ζυγιστηρίου τσιμέντου. Έπειτα από την τοποθέτηση φίλτρου στο ζυγιστήριο, καταργείται η εξαέρωσή του, που ως συνήθως μόνο προβλήματα στη ζύγιση δημιουργεί.

Διατίθεται σε τρεις τύπους με 2, 4 και 6m2 κυψέλες με τις ίδιες πάντα εξωτερικές διαστάσεις Ø320mm και ύψος h=1020mm. Ο καθαρισμός των κυψελών γίνεται αυτόματα με πεπιεσμένο αέρα.

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρα-με-ανεμιστήρα

Φίλτρα με ανεμιστήρα

Τα φίλτρα με ανεμιστήρα αναρρόφησης είναι κατάλληλα για την αποκονίωση των περισσότερων υλικών πούδρας όπως τσιμέντο, άμμος, ασβεστόλιθος κ.ά. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος συνήθη εφαρμογή έχουν στην αποκονίωση της προαποθήκης αδρανών υλικών πάνω από τον αναμικτήρα και σε κάποιες περιπτώσεις στην αποκονίωση του ίδιου του αναμικτήρα.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε διαθέσιμες διαστάσεις και αντίστοιχες αποδόσεις καθαρισμού της σκόνης. Τα φίλτρα έχουν κορμό κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα για μακροχρόνια αντοχή στη διάβρωση. Ο καθαρισμός των κυψελών τους γίνεται με πεπιεσμένο αέρα ενώ παρέχεται προαιρετικά η δυνατότητα καθαρισμού και με δόνηση.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •