ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ

Η PROTEM σας παρέχει πλήρεις ή και μεμονωμένες λύσεις για τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου παραγωγής κονιαμάτων σας. 

Μάθετε περισσότερα

Η βελτίωση της αυτοματοποίησης και της μηχανογράφησης στην επιχείρησή σας μπορεί να είναι η πιο δυναμική απάντηση σε όλες τις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις. Ένας έμπειρος συνεργάτης μπορεί να σας δώσει τεχνογνωσία και νέες ιδέες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σας, βρίσκοντας τους βέλτιστους τρόπους για να μειώσετε τους κινδύνους και να επιταχύνετε το χρόνο για την κερδοφορία σας.

Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να εξυπηρετούν τις βέλτιστες πρακτικές της βιομηχανίας. Το πλήρες φάσμα αυτοματισμών, εφαρμογών μηχανογράφησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών μας, μπορούν να καλύψουν και τις πιο μεγάλες απαιτήσεις σας. Είτε χρειάζεστε μεμονωμένες λύσεις είτε ολοκληρωμένα συστήματα, κάνουμε πάντοτε τη δουλειά μας γρήγορα και με ακρίβεια.

Η τεχνογνωσία των μηχανικών μας θα διασφαλίσει την απαιτούμενη από το νόμο συμμόρφωσή σας με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα CE και τους επιμέρους κανονισμούς του αντικειμένου σας, δίνοντάς σας έτσι ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η αποδεδειγμένη επιτυχία στην εκτέλεση όλων των έργων μας, είναι εγγύηση ότι και το δικό σας έργο θα γίνει στην ώρα του και εντός του αρχικού προϋπολογισμού.

Σχετικές κατηγορίες

Συστήματα εποπτείας και ελέγχου

Η PROTEM αναλαμβάνει από το Α ως το Ω την πλήρη αυτοματοποίηση και μηχανοργάνωση εργοστασίων παραγωγής κονιαμάτων. Συνδέει το σύστημα παραγωγής με τη μηχανογράφηση και τον ποιοτικό έλεγχο. Από την παραγγελία μέχρι την πώληση και την κοστολόγηση της παραγωγής, ένα ενιαίο σύστημα με δυνατότητα ιχνηλάτησης όλων των ενδεχόμενων σφαλμάτων, σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας ISO.

Σιλό για χύδην υλικά

Σας προμηθεύουμε σιλό αποθήκευσης χύδην υλικών σε ποικιλία διαστάσεων και χρηστικοτήτων καθώς επίσης σωληνωτούς κοχλίες μεταφοράς, οριζόντιους, κεκλιμένους ή ακόμη και κατακόρυφους. Διαθέτουμε φίλτρα αποκονίωσης, δείκτες στάθμης, ζυγιστικά συστήματα για σιλό και λύσεις για τη διευκόλυνση της ροής των υλικών στην εξαγωγή του από τα σιλό.

Υγρασιόμετρα

Η μέτρηση της υγρασίας των λεπτόκοκκων αδρανών πριν από τον φούρνο ξήρανσης σε συνδυασμό με αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου του καυστήρα του φούρνου, είναι μια οικονομικά αποδοτική μέθοδος μείωσης του ενεργειακού κόστους παραγωγής.

Εργαστηριακός εξοπλισμός

Εξοπλισμός για δοκιμές κονιαμάτων όπως μπάνιο LE CHATELIER, μέτρηση περιεκτικότητας αέρα, τράπεζα εξάπλωσης, εργαστηριακοί αναμικτήρες κονιαμάτων, καλούπια λήψης δοκιμίων και ό,τι άλλο χρειάζεστε για τον ποιοτικό έλεγχο τσιμέντου και τσιμεντοειδών κονιαμάτων.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •