Προσφορές

Σύμμεικτη-γεφυροπλάστιγγα-μοντέλο-CP-18-Χ-3m-/-80t-/-30-t-CLC

Οικονομική, αξιόπιστη, ανθεκτική σε έντονη χρήση ακόμη και από υπέρβαρα οχήματα (30t CLC!), είναι η ιδανική γεφυροπλάστιγγα για εταιρείες παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών. Το πάτωμά της είναι από μπετόν ενώ όλα τα υπόλοιπα μέρη της είναι μεταλλικά.

Η πλάστιγγα τοποθετείται είτε πάνω από την επιφάνεια του εδάφους και τότε χρειάζονται ράμπες πρόσβασης, είτε στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος, οπότε απαιτείται η κατασκευή λάκκου.

Η PROTEM σας παραδίδει 6 μεταλλικές πλατφόρμες 1.5 Χ 6.0m, έτοιμες με σιδηρό οπλισμό τοποθετημένο μέσα τους από το εργοστάσιό μας, 8 δυναμοκυψέλες ZEMIC ΗΜ9B με ειδικές βάσεις έδρασης (με μπίλια), 1 μεταλλικό στεγανό κουτί διακλάδωσης, 15mθωρακισμένο καλώδιο, 1 ηλεκτρονικό ζυγιστήριο με ειδικό λογισμικό για γεφυροπλάστιγγες και τα σχέδια για τις οικοδομικές εργασίες.

Εσείς αναλαμβάνετε να κάνετε τη θεμελίωση, τη μεταφορά του εξοπλισμού από το εργοστάσιό μας και τέλος να γεμίσετε με σκυρόδεμα τις πλατφόρμες αφού πρώτα τις συναρμολογήσουν οι τεχνικοί της PROTEM στο σημείο λειτουργίας.

H πλάστιγγα συνοδεύεται από Πιστοποιητικό Αρχικής Επαλήθευσης όπως αυτό προβλέπεται από την νομοθεσία.

ΤΙΜΗ: Για όσο διαρκεί η προωθητική ενέργεια 15.500 € + Φ.Π.Α.


Υγρασιόμετρο-Αδρανών-Υλικών

Ο πλέον αξιόπιστος μετρητής υγρασίας που λειτουργεί με ψηφιακά μικροκύματα. Η μέτρηση της υγρασίας (25 μετρήσεις ανά δευτερόλεπτο) γίνεται με μεγάλη ακρίβεια (~0,2%) και σε μεγάλη απόσταση από την επιφάνεια του αισθητήρα (~10 cm) δίχως οι τιμές να επηρεάζονται από άλατα, χρώμα και θερμοκρασία του υλικού ή από την επικάθιση λεπτού στρώματος βρεγμένου υλικού πάνω στην επιφάνεια του αισθητήρα.

Με τη χρήση του υγρασιόμετρου Hydro-Probe, ένας εξελιγμένος αυτοματισμός μπορεί να ενημερώνεται συνεχώς για τη μέση τιμή της υγρασίας της άμμου και να διορθώνει σε πραγματικό χρόνο (κατά τη διάρκεια της δοσολογίας) την τιμή βάρους που πρέπει να ζυγίσει με αντισταθμισμένη την υγρασία, ενώ παράλληλα να διορθώνει και την τιμή του συνολικού νερού που απαιτείται για την εκάστοτε ανάμιξη (παρτίδα).

Εγκαθίσταται μέσα σε χοάνες ή στα σημεία εκροής του υλικού, πάνω σε μεταφορικές ταινίες ή σε δονητικούς τροφοδότες.

ΤΙΜΗ: ΣΕΤ Υγρασιόμετρο αδρανών HP04 + Καλώδιο 4m με βύσμα σύνδεσης στρατιωτικών προδιαγραφών, στην τιμή* των 2.372,00€ + Φ.Π.Α.

*Η τιμή ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ρωτήστε μας για επιπρόσθετο εξοπλισμό εγκατάστασης ή προαιρετική εργοστασιακή επέκταση της εγγύησης από 2 σε 4 χρόνια !


Πλαστικές-μήτρες-σκυροδέματος

Οι πλαστικές ή αλλιώς κοκάλινες μήτρες αποτελούν την πιο οικονομική λύση για την λήψη δοκιμίων σε ένα έργο.

Είναι επαναχρησιμοποιούμενες, κατασκευασμένες από σκληρό πλαστικό, 150 Χ 150 Χ 150 mm και ζυγίζουν 2,3 Kg. Είναι ανθεκτικές σε δονήσεις και δεν φθείρονται εύκολα. Το δοκίμιο εξάγεται από την μήτρα με συμπιεσμένο αέρα ή νερό. Συμμορφώνονται με το πρότυπο EN 12390-1.

ΤΙΜΗ: ΣΕΤ των έξι (6) τεμαχίων 108 € * (18 € / Τεμ) + Φ.Π.Α.

*Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 σετ.


Υδρομετρητής-με-αυτόματη-βάνα

Υδρόμετρο ακριβείας 2" με ηλεκτρονική μετρητική κεφαλή PROTEM και ηλεκτρική έξοδο παλμό/ 1 Lt +

Βάνα σφαιροκρουνού φλαντζωτή 2" κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, με πνευματικό μηχανισμό ενεργοποίησης και με ηλεκτροβαλβίδα 24V DC.

Ιδανικός εξοπλισμός για τη μέτρηση του νερού σε παρασκευαστήρια σκυροδέματος με αναμικτήρα ή ξηράς φόρτωσης. Με πιστοποιητικό ακρίβειας από ΕΙΜ (Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας) και σφάλμα μέτρησης < 2%, ο μετρητής νερού πληροί τις απατήσεις του Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος και του Ευρωπαϊκού πρότυπου ΕΝ-206.

Σε μονάδες μπετόν που έχουν ζυγό νερού, η εγκατάσταση ενός υδρομετρή που παρακάμπτει τη ζυγαριά νερού, επιτρέπει στον χειριστή να δοσολογεί μικρές ποσότητες νερού μέσα στον αναμικτήρα κατά τη διάρκεια της ανάμιξης. Οι ποσότητες αυτές πρέπει να καταγράφονται στο batch report και να συνυπολογίζονται στον τελικό λόγο νερού/τσιμέντου (Ν/Τ).

ΤΙΜΗ ΣΕΤ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 800 € + Φ.Π.Α.


Φίλτρο-για-το-ζυγιστήριο-τσιμέντου

Μικρό σε διάσταση φίλτρο που τοποθετείται πολύ εύκολα στο καπάκι του ζυγού τσιμέντου για την αποκονίωσή του. Χρειάζεται μόνο μια τρύπα Ø320mm και έχει ύψος h=1m. Έπειτα από την τοποθέτηση φίλτρου στο ζυγιστήριο, καταργείται η εξαέρωσή του που συνήθως είναι ένας σωλήνας, ο οποίος καταλήγει είτε στο μίξερ είτε στον αέρα μολύνοντας το περιβάλλον. Αν βουλώσει η εξαέρωση αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ακρίβεια της ζύγισης. Το φίλτρο καθαρίζει μόνο του με πεπιεσμένο αέρα ενώ το τσιμέντο που συγκρατείται στις κυψέλες του πέφτει πάλι μέσα στο ζυγό εξοικονομώντας έτσι χρήματα στην επιχείρηση.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά 545 € + Φ.Π.Α. (αφορά το φίλτρο με κυψέλη 2 τ.μ. και τη φλάντζα εγκατάστασης)


Ταινιοζυγός

Ταινιοζυγός PROTEM για εφαρμογή σε μεταφορικές ταινίες με πλάτος ιμάντα B650mm.

Πλαίσιο ζύγισης για 3 σταθμούς, έδραση σε 4 δυναμοκυψέλες, για δυναμική ζύγιση χύδην υλικών που μεταφέρονται με την ταινία. Ιδανική λύση για λατομεία, ορυχεία, ασφαλτικά εργοστάσια κ.α.

Ο ταινιοζυγός αποτελείται από:

- Μεταλλικό ζυγιστικό πλαίσιο πλάτους 800 mm που εφαρμόζει πάνω στο σασί της υφιστάμενης ταινίας. Πάνω στο πλαίσιο βιδώνονται 3 σταθμοί ράουλων της ταινίας.
- Αισθητήρας μέτρησης ταχύτητας ταινίας, πολύ στιβαρής κατασκευής, με βραχίονα στήριξης, αντίβαρο και 2 ρόδες κύλισης για να μην πατινάρει ακόμη και σε περιπτώσεις που ο ιμάντας είναι φθαρμένος ή λερωμένος από σκόνες ή υγρά.
- Ενδεικτικό όργανο με μικροεπεξεργαστή και με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων. Καταγράφει συνεχώς την παροχή της ταινίας (t/h), το βάρος του υλικού που μεταφέρθηκε ανά ημέρα καθώς και το συνολικό βάρος από τον τελευταίο μηδενισμό. Για τη διασύνδεσή του με άλλα συστήματα παρέχει αναλογικές εξόδους (0-10V, 4-20 mA) καθώς και ψηφιακή RS485 Modbus.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 4.200 € + Φ.Π.Α.


Τηλεχειρισμοί-για-αντλίες-σκυροδέματος

Τηλεχειρισμοί για αντλίες σκυροδέματος

Πομπός και δέκτης είναι ψηφιακής τεχνολογίας και ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή. Έχουν πιστοποίηση CE και έγκριση ΤUV. Η επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη είναι απολύτως ασφαλής (κωδικοποίηση 24 bit) δίχως καμία πιθανότητα να ενεργοποιηθεί τυχαία κάποια εντολή στο δέκτη από παρεμβολή άλλου ραδιοσήματος πχ. VHS, κινητό τηλέφωνο, CB κ.λ.π . Ο πομπός διαθέτει πολλαπλές συχνότητες επικοινωνίας (κανάλια) και μπορεί να αλλάξει κανάλι όταν υπάρχει και άλλος πομπός στην ίδια συχνότητα ή όταν το σήμα σε κάποιο κανάλι έχει παρεμβολές. Ο πομπός έχει αυτονομία για 8 περίπου ώρες λειτουργίας.

Mοντέλο BETON 24 για αντλίες που έχουν 4 βελόνια δίχως αναλογικές κινήσεις. Με 2 joysticks,  6 μπουτόν, Emergency Stop και διακόπτη κλειδί.  2 ενδεικτικές λυχνίες “πομπός ΟΚ “ και “αδύνατη μπαταρία”. Συνοδεύεται με ζώνη στήριξης, 2 μπαταρίες και φορτιστή αυτ/του.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ. σε στοκ 1.580 € + Φ.Π.Α.


Δυναμοκυψέλη-HBM-C16A1C3/40TN-

Δυναμοκυψέλη HBM C16A1C3/40TN

Της Γερμανικής εταιρείας  Η.Β.Μ

Δυναμικότητας 40.000 Kg (40t)

Κλάσης C3, εγκεκριμένη κατά OIML

Βαθμός στεγανότητας IP 69 (ερμητικά κλειστή) 

Με αντικεραυνική προστασία 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο φυλλάδιο του κατασκευαστή στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.hbm.sh.cn/images/PDF/C16A.pdf

Βάση έδρασης C16/ZOU44A προφέρεται μαζί με τη δυναμοκυψέλη

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 2τεμ. σε στοκ C16A1C3/40TN + C16/ZOU44A 434,00 € + Φ.Π.Α.


Προστασία-από-πτώσεις-(Τram)

Προστασία από πτώσεις (Τram)

Το TRAM είναι κινούμενο σύστημα ασφαλείας που προλαμβάνει πτώσεις από ύψος. Σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια πρόσβασης και κίνησης σε οδηγούς σιλοφόρων, βυτιοφόρων οχημάτων καθώς και οχημάτων αναμικτήρων.

Είναι το μοναδικό σύστημα για την αποτροπή κινδύνων πτώσης κατά τη διαδρομή από τη σκάλα ανόδου/καθόδου στην οροφή ενός βυτίου ή μιας βαρέλας, κατά την επιστροφή στη σκάλα καθώς και κατά τη μετακίνηση κατά μήκος της οροφής του οχήματος.

Η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει εύκολα σε οποιοδήποτε όχημα, αρκεί να προστεθεί και ο κατάλληλος συρμός στην οροφή όπου αυτό απαιτείται.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ.* σε στοκ  2.150 € + Φ.Π.Α.

* Είναι για εγκατάσταση αριστερά (left hand) και δεν περιλαμβάνει τη ζώνη.


Κυκλική-σκάλα

Κυκλική σκάλα

Μεταλλική Σκάλα που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, αποτελούμενη από κομμάτια που συναρμολογούνται στο χώρο της εγκατάστασης. Είναι ιδανική για άνετη και ασφαλή πρόσβαση από το έδαφος σε πατάρια αναμικτήρων, υπερυψωμένες βάσεις σιλό τσιμέντου, ταράτσες κτηρίων ή εσωτερικά πατάρια βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διάμετρος σκάλας: Ø 2150 mm
Ύψος (συναρμολογημένη) : 4.2 m
Υλικό κατασκευής: Μέταλλο με γαλβανισμένα σκαλοπάτια
Χρώμα: Άσπρο RAL9002.
Πρόσθετα: Συνοδεύεται με κάγκελα προστασίας και κουπαστή

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 1.870 € + Φ.Π.Α.


Θυρίδα-ακαριαίας-εκκένωσης

Για τα στόμια εκροής χοανών - σιλό αδρανών ή άλλων χοντρόκοκκων υλικών. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος η θυρίδα είναι ιδανική για την προαποθήκη των αδρανών υλικών.

Πλήρης με έμβολο, ηλεκτοβαλβίδα 24Vdc και microswitch. Διαστάσεις εσωτερικές 620 x 620 mm.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 1.580 € + Φ.Π.Α.


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •