Προσφορές

Φίλτρο-για-το-ζυγιστήριο-τσιμέντου

Μικρό σε διάσταση φίλτρο που τοποθετείται πολύ εύκολα στο καπάκι του ζυγού τσιμέντου για την αποκονίωση του. Χρειάζεται μόνο μια τρύπα Ø320mm και έχει ύψος h=1m. Έπειτα από την τοποθέτηση φίλτρου στο ζυγιστήριο, καταργείται η εξαέρωσή του που συνήθως είναι μια σωλήνα η οποία καταλήγει είτε στο μίξερ είτε στον αέρα μολύνοντας το περιβάλλον. Αν βουλώσει η εξαέρωση αυτό έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ακρίβεια της ζύγισης. Το φίλτρο καθαρίζει μόνο του με πεπιεσμένο αέρα ενώ το τσιμέντο που συγκρατείται στις κυψέλες του πέφτει πάλι μέσα στο ζυγό εξοικονομώντας έτσι χρήματα στην επιχείρηση.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά 545 € + Φ.Π.Α. (αφορά το φίλτρο με κυψέλη 2 τ.μ. και τη φλάντζα εγκατάστασης)


Ταινιοζυγός

Ταινιοζυγός PROTEM για εφαρμογή σε μεταφορικές ταινίες με πλάτος ιμάντα B650mm.

Πλαίσιο ζύγισης για 3 σταθμούς, έδραση σε 4 δυναμοκυψέλες, για δυναμική ζύγιση χύδην υλικών που μεταφέρονται με την ταινία. Ιδανική λύση για λατομεία, ορυχεία, ασφαλτικά εργοστάσια κ.α.

Ο ταινιοζυγός αποτελείται από:

- Μεταλλικό ζυγιστικό πλαίσιο πλάτους 800 mm που εφαρμόζει πάνω στο σασί της υφιστάμενης ταινίας. Πάνω στο πλαίσιο βιδώνονται 3 σταθμοί ράουλων της ταινίας.
- Αισθητήρας μέτρησης ταχύτητας ταινίας, πολύ στιβαρής κατασκευής, με βραχίονα στήριξης, αντίβαρο και 2 ρόδες κύλισης για να μην πατινάρει ακόμη και σε περιπτώσεις που ο ιμάντας είναι φθαρμένος ή λερωμένος από σκόνες ή υγρά.
- Ενδεικτικό όργανο με μικροεπεξεργαστή και με μεγάλη φωτιζόμενη οθόνη υγρών κρυστάλλων. Καταγράφει συνεχώς την παροχή της ταινίας (t/h), το βάρος του υλικού που μεταφέρθηκε ανά ημέρα καθώς και το συνολικό βάρος από τον τελευταίο μηδενισμό. Για τη διασύνδεσή του με άλλα συστήματα παρέχει αναλογικές εξόδους (0-10V, 4-20 mA) καθώς και ψηφιακή RS485 Modbus.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 4.200 € + Φ.Π.Α.


Ζυγοί-Χημικών-

PR-AS-3

Ενδείκνυται για τη δοσολογία μέχρι τριών (3) διαφορετικών υγρών χημικών προσθέτων. Χωρητικότητα 40Lt σε όγκο ή περίπου 50Kg σε βάρος υλικού με κάδο ζύγισης από ανοξείδωτο ατσάλι.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 2.130 € + Φ.Π.Α.

PR-AS-6

Ενδείκνυται για τη δοσολογία μέχρι έξι (6) διαφορετικών υγρών χημικών προσθέτων. Χωρητικότητα 60Lt σε όγκο ή περίπου 75Kg σε βάρος υλικού με κάδο ζύγισης από ανοξείδωτο ατσάλι. Αδειάζει πολύ γρήγορα λόγω βάνας εκφόρτωσης 2".

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 2.475 € + Φ.Π.Α.


Τηλεχειρισμοί-για-αντλίες-σκυροδέματος

Τηλεχειρισμοί για αντλίες σκυροδέματος

Πομπός και δέκτης είναι ψηφιακής τεχνολογίας και ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή. Έχουν πιστοποίηση CE και έγκριση ΤUV. Η επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη είναι απολύτως ασφαλής (κωδικοποίηση 24 bit) δίχως καμία πιθανότητα να ενεργοποιηθεί τυχαία κάποια εντολή στο δέκτη από παρεμβολή άλλου ραδιοσήματος πχ. VHS, κινητό τηλέφωνο, CB κ.λ.π . Ο πομπός διαθέτει πολλαπλές συχνότητες επικοινωνίας (κανάλια) και μπορεί να αλλάξει κανάλι όταν υπάρχει και άλλος πομπός στην ίδια συχνότητα ή όταν το σήμα σε κάποιο κανάλι έχει παρεμβολές. Ο πομπός έχει αυτονομία για 8 περίπου ώρες λειτουργίας.

Mοντέλο BETON 16 για αντλίες που έχουν 3 βελόνια δίχως αναλογικές κινήσεις. Με 2 joysticks,  4 μπουτόν, Emergency Stop και διακόπτη κλειδί.  2 ενδεικτικές λυχνίες “πομπός ΟΚ “ και “αδύνατη μπαταρία”.

Συνοδεύεται με ζώνη στήριξης, 2 μπαταρίες και φορτιστή αυτ/του.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ. σε στοκ 1.450 € + Φ.Π.Α.

Mοντέλο BETON 24 για αντλίες που έχουν 4 βελόνια δίχως αναλογικές κινήσεις. Με 2 joysticks,  6 μπουτόν, Emergency Stop και διακόπτη κλειδί.  2 ενδεικτικές λυχνίες “πομπός ΟΚ “ και “αδύνατη μπαταρία”.

Συνοδεύεται με ζώνη στήριξης, 2 μπαταρίες και φορτιστή αυτ/του.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ. σε στοκ 1.580 € + Φ.Π.Α.


Προστασία-από-πτώσεις-(Τram)

Προστασία από πτώσεις (Τram)

Το TRAM είναι κινούμενο σύστημα ασφαλείας που προλαμβάνει πτώσεις από ύψος. Σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια πρόσβασης και κίνησης σε οδηγούς σιλοφόρων, βυτιοφόρων οχημάτων καθώς και οχημάτων αναμικτήρων.

Είναι το μοναδικό σύστημα για την αποτροπή κινδύνων πτώσης κατά τη διαδρομή από τη σκάλα ανόδου/καθόδου στην οροφή ενός βυτίου ή μιας βαρέλας, κατά την επιστροφή στη σκάλα καθώς και κατά τη μετακίνηση κατά μήκος της οροφής του οχήματος.

Η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει εύκολα σε οποιοδήποτε όχημα, αρκεί να προστεθεί και ο κατάλληλος συρμός στην οροφή όπου αυτό απαιτείται.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ.* σε στοκ  2.150 € + Φ.Π.Α.

* Είναι για εγκατάσταση αριστερά (left hand) και δεν περιλαμβάνει τη ζώνη.


Κυκλική-σκάλα

Κυκλική σκάλα

Μεταλλική Σκάλα που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, αποτελούμενη από κομμάτια που συναρμολογούνται στο χώρο της εγκατάστασης. Είναι ιδανική για άνετη και ασφαλή πρόσβαση από το έδαφος σε πατάρια αναμικτήρων, υπερυψωμένες βάσεις σιλό τσιμέντου, ταράτσες κτηρίων ή εσωτερικά πατάρια βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διάμετρος σκάλας: Ø 2150 mm
Ύψος (συναρμολογημένη) : 4.2 m
Υλικό κατασκευής: Μέταλλο με γαλβανισμένα σκαλοπάτια
Χρώμα: Άσπρο RAL9002.
Πρόσθετα: Συνοδεύεται με κάγκελα προστασίας και κουπαστή

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 1.870 € + Φ.Π.Α.


Θυρίδα-ακαριαίας-εκκένωσης

Θυρίδα ακαριαίας εκκένωσης

Για τα στόμια εκροής χοανών - σιλό αδρανών ή άλλων χοντρόκοκκων υλικών. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος η θυρίδα είναι ιδανική για την προαποθήκη των αδρανών υλικών.

Πλήρης με έμβολο, ηλεκτοβαλβίδα 24Vdc και microswitch

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 1.580 € + Φ.Π.Α.


Κοχλίας-σκυροδέματος

Κοχλίας σκυροδέματος

Κοχλίας μεταφοράς σκυροδέματος κατάλληλος για εργοστάσια παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων, προκατασκευών  ή οπού αλλού χρειάζεται μεταφορά νωπού σκυροδέματος σε ύψος έως 4m από το σημείο εισαγωγής. Σε εργοστάσια ετοίμου  σκυροδέματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφόρτωση από ένα όχημα αναμικτήρα σε άλλο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Τύπος κοχλία: U (ανοιχτός) με αποσπώμενο κάλυμμα κατά μήκος
Ολικό μήκος: 7,5 m
Γωνία Λειτουργίας: 40 0
Ύψος εκφόρτωσης: ~ 4,0 m
Διάμετρος: Εσωτερική Ø 300 mm
Ικανότητα μεταφοράς :30-35m3 / ώρα
Αντιτριβική Επένδυση: Φτερωτή Hardox 500, εσωτερικό Hardox 400
Κίνηση: Ηλεκτρομειωτήρας 15 Κw (δεν περιλαμβάνεται)   
Εισαγωγή: Σέσουλα χωρητικότητας ~500lt
Εξαγωγή: Σωλήνας Φ300
Στήριξη: Βάση έδρασης πίσω και πυλώνας στη μέση

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 4.300 € + Φ.Π.Α.


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE