Προσφορές

Παρασκευαστήριο σκυροδέματος, ευκόλως μεταφερόμενο, πολύ συμπαγές και εργονομικό, προσφέρει μία από τις υψηλότερες παραγωγικές δυνατότητες καθώς και μεγαλύτερες αποθήκες αδρανών στην αγορά. Εγγυημένη απόδοση 90 m³/ώρα νωπού σκυροδέματος, αποθήκες αδρανών 100 m³ σε 5 ξεχωριστά διαμερίσματα. Το βασικό συγκρότημα παραδίδεται σε 5 τμήματα που έχουν το μέγεθος και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τυποποιημένων εμπορευματοκιβωτίων.

Συνεπώς μεταφέρονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως τα εμπορευματοκιβώτια, ελαχιστοποιώντας έτσι όλα τα υπόλοιπα έξοδα που επιβαρύνουν τον αγοραστή όπως η μεταφορά, τα έργα πολιτικού μηχανικού, η εγκατάσταση κ.λπ. Κατασκευή βαρέως τύπου από την Protem, ζυγίζει ~30.000 Kg χωρίς το μίξερ και το αναβατόριο. Το παρασκευαστήριο διαθέτει πιστοποίηση CE και προσφέρεται με εκτεταμένη εγγύηση έως και 3 χρόνια.

Ο Στάνταρ εξοπλισμός του παρασκευαστηρίου μοντέλο PR-100 CT είναι:

Αναμικτήρας: Βίαιης ανάμιξης διπλού οριζόντιου άξονα, χωρητικότητας 2.5m3 δονισμένου σκυροδέματος, κατασκευής SICOMA (ΜΑΟ 3750/2500)
Διαμερίσματα αποθήκης αδρανών: 5
Χωρητικότητα αποθήκης αδρανών: 5 x 20, Συνολικά 100 m³
Θυρίδες εκφόρτωσης αδρανών: 5 x 2 , Συνολικά 10. Πνευματικές με υλικά FESTO
Ζυγοταινία αδρανών: Πλευρική εκφόρτωση, μοναδική σχεδίαση που αδειάζει τελείως δίχως δονητές
Μεταφορά αδρανών στο μίξερ: Με αναβατόριο, κατασκευής SICOMA. Με τριπλό σύστημα ασφάλειας. Ταχύτητα 30m/min, λειτουργία μέσω inverter
Ζυγός Τσιμέντου: 1200 LT/1500 Kg
Κοχλίες τσιμέντου: Ø 273mm Χ 2 τεμ., Μήκος = 12.5 m
Ζυγός Νερού: 800 Lt / 800 Kg
Ζυγός υγρών χημικών: 30 Lt / 40 Kg / 3 αντλίες φόρτωσης
Κομπρεσέρ αέρα: 800 Lt/min – 7,5 bar
Ξηραντής αέρα: Περιλαμβάνεται, με φίλτρα 50μ στην είσοδο
Ηλεκτρικός πίνακας: 2.00 X 1.90 X 0.4 m σε ερμάρια Rittal τοποθετημένος δίπλα στον αναμικτήρα. Όλα τα εξαρτήματα (ρελέ, θερμικά, διακόπτες κλπ.) κατασκευής Schneider.
Αυτοματισμός: Μοντέλο AUTO-LEADER 3000P_ECO της PROTEM. Προσφέρει τη δυνατότητα για πλήρως αυτοματοποιημένη αλλά και χειροκίνητη παραγωγή μέσω του προγράμματος SCADA που εγκαθίσταται σε έναν κοινό υπολογιστή. Διαθέτει πιστοποίηση CE και πληροί τις απαιτήσεις του EN 206-1 και του ΚΤΣ 2016. Ο αυτοματισμός μπορεί να συνδεθεί με τα προγράμματα διαχείρισης παραγωγής και λογιστικής της Protem για την αυτόματη έκδοση Δελτίων Αποστολής αλλά και την αυτόματη τιμολόγηση. Γλώσσα: Ελληνικά/Αγγλικά.
Καλωδιώσεις: Περιλαμβάνονται. Οι τελικές συνδέσεις στο χώρο της εγκατάστασης γίνονται πολύ ευκολά χάρη στα προ καλωδιωμένα τμήματα – Container του παρασκευαστηρίου
Σκάλα/πλατφόρμα πρόσβασης και όλα τα απαραίτητα βοηθητικά εξαρτήματα: Περιλαμβάνονται
Εγχειρίδια: Περιλαμβάνονται: εγχειρίδιο εγκατάστασης, εγχειρίδιο χρήσης και εγχειρίδιο σέρβις
Σιλό τσιμέντου: Δεν περιλαμβάνονται. Διατίθενται ξεχωριστά κατόπιν ζήτησης.
Κατάσταση: Καινούργιο, αχρησιμοποίητο
Μεταφορά: Πέντε προσυναρμολογημένα τμήματα σε μορφή κοντέινερ, 1 Χ 12m και 4 Χ 6m. Για οδική μεταφορά απαιτούνται 3 συρόμενα τρέιλερ 12 X 2,5 m.

 ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ : Από 278.000 € τώρα 250.000 € για 1 παρασκευαστήριο σε στοκ.

 

 


Μια επαναστατική καινοτομία της PROTEM που εγκαθίσταται στο φτερό της βαρέλας και δοσολογεί αυτόματα χημικά πρόσθετα στο έργο. Είναι αυτόνομη, συμπαγής σε μέγεθος και εργονομικά σχεδιασμένη, αφαιρείται δε εύκολα και επανατοποθετείται σε περίπτωση βλάβης ή αλλαγής βαρέλας.

Η δοσολογία του χημικού γίνεται αυτόματα με ακρίβεια μέτρησης μόλις ± 2% και ανάλυση 20 ml. Στην μπροστινή πλευρά του μεταλλικού πλαισίου βρίσκονται όλα τα αισθητήρια και πλήκτρα, από τα οποία ο χρήστης πραγματοποιεί όλες τις σχετικές λειτουργίες. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναβάθμισης για την καταγραφή των ποσοτήτων σε βάση δεδομένων και την αμφίδρομη επικοινωνία με το κέντρο συντονισμού ημερήσιου προγράμματος.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά αναλόγως την ποσότητα παραγγελίας:

 • Για 1 – 6 τεμ. 1.332 € + Φ.Π.Α. / ΤΜΧ
 • Για 7 – 12 τεμ. 1.256 € + Φ.Π.Α. / ΤΜΧ
 • Για 13+ τεμ. 1.099 € + Φ.Π.Α. / ΤΜΧ

Με το 825 μπορείτε δηλαδή να διαβάζετε ταυτόχρονα μέχρι 10 ξεχωριστά σημεία ζύγισης (πχ. σιλό), οι 10 ενδείξεις βάρους να απεικονίζονται στην οθόνη του και οι πληροφορίες να μεταφέρονται ταχύτατα μέσω Ethernet (TCP/IP or EIP) στο δίκτυό σας. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 680 x 480 pixel οπίσθιου φωτισμού, περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι 304, και κάρτα μνήμης 64 MB σε συνδυασμό με τεράστια συνδεσιμότητα μέσω 4 αμφίδρομων θυρών RS232/RS485, μία θύρα Ethernet, 2 θύρες USB Α και 1 USB B, δεν υπάρχει περιορισμός στις δυνατότητες χρήσης αυτής της συσκευής. Βαθμός προστασίας IP66.

Επίσης, έχει 10 slot ελεύθερα για να δεχτεί 10 κάρτες επέκτασης. Μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 10 ξεχωριστές ζυγαριές και συνολικά 46 δυναμοκυψέλες. Μπορούν να προγραμματιστούν έως και 8 διαφορετικοί χρήστες. Διαθέτει πιστοποίηση OIML & NTEP.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για προμήθεια 2 Τεμαχίων σε στοκ:

 • Για 1 τεμ. Καινούριο & αμεταχείριστο 1.500 € + Φ.Π.Α.
 • Για 1 τεμ. Εκθεσιακό, πλήρως λειτουργικό με το κουτί του. 1.250 € + Φ.Π.Α.

Τηλεχειρισμοί-για-αντλίες-σκυροδέματος

Τηλεχειρισμοί για αντλίες σκυροδέματος

Πομπός και δέκτης είναι ψηφιακής τεχνολογίας και ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή. Έχουν πιστοποίηση CE και έγκριση ΤUV. Η επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη είναι απολύτως ασφαλής (κωδικοποίηση 24 bit) δίχως καμία πιθανότητα να ενεργοποιηθεί τυχαία κάποια εντολή στο δέκτη από παρεμβολή άλλου ραδιοσήματος πχ. VHS, κινητό τηλέφωνο, CB κ.λ.π . Ο πομπός διαθέτει πολλαπλές συχνότητες επικοινωνίας (κανάλια) και μπορεί να αλλάξει κανάλι όταν υπάρχει και άλλος πομπός στην ίδια συχνότητα ή όταν το σήμα σε κάποιο κανάλι έχει παρεμβολές. Ο πομπός έχει αυτονομία για 8 περίπου ώρες λειτουργίας.

Mοντέλο BETON 24 για αντλίες που έχουν 4 βελόνια δίχως αναλογικές κινήσεις. Με 2 joysticks,  6 μπουτόν, Emergency Stop και διακόπτη κλειδί.  2 ενδεικτικές λυχνίες “πομπός ΟΚ “ και “αδύνατη μπαταρία”. Συνοδεύεται με ζώνη στήριξης, 2 μπαταρίες και φορτιστή αυτ/του.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ. σε στοκ 1.580 € + Φ.Π.Α.


Δυναμοκυψέλη-HBM-C16A1C3/40TN-

Δυναμοκυψέλη HBM C16A1C3/40TN

Της Γερμανικής εταιρείας  Η.Β.Μ

Δυναμικότητας 40.000 Kg (40t)

Κλάσης C3, εγκεκριμένη κατά OIML

Βαθμός στεγανότητας IP 69 (ερμητικά κλειστή) 

Με αντικεραυνική προστασία 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο φυλλάδιο του κατασκευαστή στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.hbm.sh.cn/images/PDF/C16A.pdf

Βάση έδρασης C16/ZOU44A προφέρεται μαζί με τη δυναμοκυψέλη

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 2τεμ. σε στοκ C16A1C3/40TN + C16/ZOU44A 434,00 € + Φ.Π.Α.


Προστασία-από-πτώσεις-(Τram)

Προστασία από πτώσεις (Τram)

Το TRAM είναι κινούμενο σύστημα ασφαλείας που προλαμβάνει πτώσεις από ύψος. Σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια πρόσβασης και κίνησης σε οδηγούς σιλοφόρων, βυτιοφόρων οχημάτων καθώς και οχημάτων αναμικτήρων.

Είναι το μοναδικό σύστημα για την αποτροπή κινδύνων πτώσης κατά τη διαδρομή από τη σκάλα ανόδου/καθόδου στην οροφή ενός βυτίου ή μιας βαρέλας, κατά την επιστροφή στη σκάλα καθώς και κατά τη μετακίνηση κατά μήκος της οροφής του οχήματος.

Η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει εύκολα σε οποιοδήποτε όχημα, αρκεί να προστεθεί και ο κατάλληλος συρμός στην οροφή όπου αυτό απαιτείται.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ.* σε στοκ  2.150 € + Φ.Π.Α.

* Είναι για εγκατάσταση αριστερά (left hand) και δεν περιλαμβάνει τη ζώνη.


Κυκλική-σκάλα

Κυκλική σκάλα

Μεταλλική Σκάλα που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, αποτελούμενη από κομμάτια που συναρμολογούνται στο χώρο της εγκατάστασης. Είναι ιδανική για άνετη και ασφαλή πρόσβαση από το έδαφος σε πατάρια αναμικτήρων, υπερυψωμένες βάσεις σιλό τσιμέντου, ταράτσες κτηρίων ή εσωτερικά πατάρια βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διάμετρος σκάλας: Ø 2150 mm
Ύψος (συναρμολογημένη) : 4.2 m
Υλικό κατασκευής: Μέταλλο με γαλβανισμένα σκαλοπάτια
Χρώμα: Άσπρο RAL9002.
Πρόσθετα: Συνοδεύεται με κάγκελα προστασίας και κουπαστή

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 1.870 € + Φ.Π.Α.


Για τα στόμια εκροής χοανών - σιλό αδρανών ή άλλων χοντρόκοκκων υλικών. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος η θυρίδα είναι ιδανική για την προαποθήκη των αδρανών υλικών.

Πλήρης με έμβολο, ηλεκτοβαλβίδα 24Vdc και microswitch. Διαστάσεις εσωτερικές 620 x 620 mm.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας για γαλβανισμένη θυρίδα 1.580 € + Φ.Π.Α.


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •