Προσφορές

Μια επαναστατική καινοτομία της PROTEM που εγκαθίσταται στο φτερό της βαρέλας και δοσολογεί αυτόματα χημικά πρόσθετα στο έργο. Είναι αυτόνομη, συμπαγής σε μέγεθος και εργονομικά σχεδιασμένη, αφαιρείται δε εύκολα και επανατοποθετείται σε περίπτωση βλάβης ή αλλαγής βαρέλας.

Η δοσολογία του χημικού γίνεται αυτόματα με ακρίβεια μέτρησης μόλις ± 2% και ανάλυση 20 ml. Στην μπροστινή πλευρά του μεταλλικού πλαισίου βρίσκονται όλα τα αισθητήρια και πλήκτρα, από τα οποία ο χρήστης πραγματοποιεί όλες τις σχετικές λειτουργίες. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναβάθμισης για την καταγραφή των ποσοτήτων σε βάση δεδομένων και την αμφίδρομη επικοινωνία με το κέντρο συντονισμού ημερήσιου προγράμματος.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά αναλόγως την ποσότητα παραγγελίας:

 • Για 1 – 6 τεμ. 1.332 € + Φ.Π.Α. / ΤΜΧ
 • Για 7 – 12 τεμ. 1.256 € + Φ.Π.Α. / ΤΜΧ
 • Για 13+ τεμ. 1.099 € + Φ.Π.Α. / ΤΜΧ

Με το 825 μπορείτε δηλαδή να διαβάζετε ταυτόχρονα μέχρι 10 ξεχωριστά σημεία ζύγισης (πχ. σιλό), οι 10 ενδείξεις βάρους να απεικονίζονται στην οθόνη του και οι πληροφορίες να μεταφέρονται ταχύτατα μέσω Ethernet (TCP/IP or EIP) στο δίκτυό σας. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 680 x 480 pixel οπίσθιου φωτισμού, περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι 304, και κάρτα μνήμης 64 MB σε συνδυασμό με τεράστια συνδεσιμότητα μέσω 4 αμφίδρομων θυρών RS232/RS485, μία θύρα Ethernet, 2 θύρες USB Α και 1 USB B, δεν υπάρχει περιορισμός στις δυνατότητες χρήσης αυτής της συσκευής. Βαθμός προστασίας IP66.

Επίσης, έχει 10 slot ελεύθερα για να δεχτεί 10 κάρτες επέκτασης. Μπορεί να διαχειριστεί μέχρι 10 ξεχωριστές ζυγαριές και συνολικά 46 δυναμοκυψέλες. Μπορούν να προγραμματιστούν έως και 8 διαφορετικοί χρήστες. Διαθέτει πιστοποίηση OIML & NTEP.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για προμήθεια 2 Τεμαχίων σε στοκ:

 • Για 1 τεμ. Καινούριο & αμεταχείριστο 1.500 € + Φ.Π.Α.
 • Για 1 τεμ. Εκθεσιακό, πλήρως λειτουργικό με το κουτί του. 1.250 € + Φ.Π.Α.

Τηλεχειρισμοί-για-αντλίες-σκυροδέματος

Τηλεχειρισμοί για αντλίες σκυροδέματος

Πομπός και δέκτης είναι ψηφιακής τεχνολογίας και ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή. Έχουν πιστοποίηση CE και έγκριση ΤUV. Η επικοινωνία μεταξύ πομπού και δέκτη είναι απολύτως ασφαλής (κωδικοποίηση 24 bit) δίχως καμία πιθανότητα να ενεργοποιηθεί τυχαία κάποια εντολή στο δέκτη από παρεμβολή άλλου ραδιοσήματος πχ. VHS, κινητό τηλέφωνο, CB κ.λ.π . Ο πομπός διαθέτει πολλαπλές συχνότητες επικοινωνίας (κανάλια) και μπορεί να αλλάξει κανάλι όταν υπάρχει και άλλος πομπός στην ίδια συχνότητα ή όταν το σήμα σε κάποιο κανάλι έχει παρεμβολές. Ο πομπός έχει αυτονομία για 8 περίπου ώρες λειτουργίας.

Mοντέλο BETON 24 για αντλίες που έχουν 4 βελόνια δίχως αναλογικές κινήσεις. Με 2 joysticks,  6 μπουτόν, Emergency Stop και διακόπτη κλειδί.  2 ενδεικτικές λυχνίες “πομπός ΟΚ “ και “αδύνατη μπαταρία”. Συνοδεύεται με ζώνη στήριξης, 2 μπαταρίες και φορτιστή αυτ/του.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ. σε στοκ 1.580 € + Φ.Π.Α.


Δυναμοκυψέλη-HBM-C16A1C3/40TN-

Δυναμοκυψέλη HBM C16A1C3/40TN

Της Γερμανικής εταιρείας  Η.Β.Μ

Δυναμικότητας 40.000 Kg (40t)

Κλάσης C3, εγκεκριμένη κατά OIML

Βαθμός στεγανότητας IP 69 (ερμητικά κλειστή) 

Με αντικεραυνική προστασία 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο φυλλάδιο του κατασκευαστή στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.hbm.sh.cn/images/PDF/C16A.pdf

Βάση έδρασης C16/ZOU44A προφέρεται μαζί με τη δυναμοκυψέλη

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 2τεμ. σε στοκ C16A1C3/40TN + C16/ZOU44A 434,00 € + Φ.Π.Α.


Προστασία-από-πτώσεις-(Τram)

Προστασία από πτώσεις (Τram)

Το TRAM είναι κινούμενο σύστημα ασφαλείας που προλαμβάνει πτώσεις από ύψος. Σχεδιάστηκε για να παρέχει ασφάλεια πρόσβασης και κίνησης σε οδηγούς σιλοφόρων, βυτιοφόρων οχημάτων καθώς και οχημάτων αναμικτήρων.

Είναι το μοναδικό σύστημα για την αποτροπή κινδύνων πτώσης κατά τη διαδρομή από τη σκάλα ανόδου/καθόδου στην οροφή ενός βυτίου ή μιας βαρέλας, κατά την επιστροφή στη σκάλα καθώς και κατά τη μετακίνηση κατά μήκος της οροφής του οχήματος.

Η εγκατάστασή του μπορεί να γίνει εύκολα σε οποιοδήποτε όχημα, αρκεί να προστεθεί και ο κατάλληλος συρμός στην οροφή όπου αυτό απαιτείται.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά για 1 τεμ.* σε στοκ  2.150 € + Φ.Π.Α.

* Είναι για εγκατάσταση αριστερά (left hand) και δεν περιλαμβάνει τη ζώνη.


Κυκλική-σκάλα

Κυκλική σκάλα

Μεταλλική Σκάλα που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, αποτελούμενη από κομμάτια που συναρμολογούνται στο χώρο της εγκατάστασης. Είναι ιδανική για άνετη και ασφαλή πρόσβαση από το έδαφος σε πατάρια αναμικτήρων, υπερυψωμένες βάσεις σιλό τσιμέντου, ταράτσες κτηρίων ή εσωτερικά πατάρια βιομηχανικών εγκαταστάσεων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Διάμετρος σκάλας: Ø 2150 mm
Ύψος (συναρμολογημένη) : 4.2 m
Υλικό κατασκευής: Μέταλλο με γαλβανισμένα σκαλοπάτια
Χρώμα: Άσπρο RAL9002.
Πρόσθετα: Συνοδεύεται με κάγκελα προστασίας και κουπαστή

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας 1.870 € + Φ.Π.Α.


Για τα στόμια εκροής χοανών - σιλό αδρανών ή άλλων χοντρόκοκκων υλικών. Στα παρασκευαστήρια σκυροδέματος η θυρίδα είναι ιδανική για την προαποθήκη των αδρανών υλικών.

Πλήρης με έμβολο, ηλεκτοβαλβίδα 24Vdc και microswitch. Διαστάσεις εσωτερικές 620 x 620 mm.

ΤΙΜΗ: Ειδική προσφορά από στοκ μας για γαλβανισμένη θυρίδα 1.580 € + Φ.Π.Α.


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια! Τον Ιούλιο κλείνουμε τα 35!

35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα