Παρά το ότι η PROTEM διανύει την 4η δεκαετία ζωής της και παρά τις πολλές επιτυχίες του παρελθόντος, θεωρούμε ότι η σημαντικότερη εγγύηση για το μέλλον της είναι η γνώση.

Η γνώση αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιό μας και οφείλουμε να το διαχειριζόμαστε έτσι ώστε να παραμένει πάντοτε το σημαντικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

«Μια επένδυση στη γνώση, αποφέρει τον καλύτερο τόκο» είχε πει ο Βενιαμίν Φραγκλίνος. Αυτό κάνουμε και εμείς, επενδύοντας σε νέους ανθρώπους που εντάσσουμε στην κοινότητά μας, προσπαθώντας διαρκώς να τους μεταλαμπαδεύσουμε τη γνώση μας αλλά και το ομαδικό πνεύμα. Αναγνωρίζουμε ότι η μελλοντική επιτυχία δεν έγκειται μόνο στη δημιουργία νέων ιδεών, αλλά εξίσου στην ενσωμάτωση και στην εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας τεχνογνωσίας από όλους εντός της εταιρείας. Δεν είναι κάτι εύκολο, αφού απαιτεί τη συνεργασία παλαιών και νέων, δίχως στεγανά και υπερνικώντας τις ανθρώπινες αδυναμίες και ανασφάλειες, που όλοι μας έχουμε.

Ακόμη, δίνουμε έμφαση στη σημασία της συνεχούς μάθησης και εξέλιξης για όλους τους εργαζομένους. Ενισχύουμε την επιμόρφωση και την εκπαίδευση εξωτερικά της εταιρείας όλων όσοι αισθάνονται την ανάγκη και θέλουν να το κάνουν, με σκοπό όχι μόνο το ατομικό όφελος αλλά και το εταιρικό. Ενθαρρύνουμε τη διαφορετικότητα στις ιδέες και επιβραβεύουμε προτάσεις που μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση της απόδοσης και της δημιουργικότητας εντός της εταιρείας.

Και επειδή στη χώρα μας συχνά έχουμε την τάση να δίνουμε διαφορετικό χαρακτήρα στα γεγονότα, ερμηνεύοντάς τα κατ’ εσφαλμένο τρόπο, επενδύουμε με κάθε δοθείσα ευκαιρία και σε ενδοεταιρικά μαθήματα κοινής λογικής. Εφαρμόζοντας και επικροτώντας παντού τη διαφάνεια, προσπαθούμε να κάνουμε κατανοητό στην κοινότητά μας ότι η PROTEM είναι μια επιχείρηση, η οποία, για να έχει παρόν και μέλλον, χρειάζεται κερδοφορία. Και σε μια υγιή εταιρεία, ανεξαρτήτως μεγέθους, η κερδοφορία της προσφέρει εργασία, ανάπτυξη και ευημερία σε όλους.

Το έχουμε καταφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό, γι’ αυτό στοχεύουμε στο μέλλον με αισιοδοξία.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια! Τον Ιούλιο κλείνουμε τα 35!

35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα