Hydro-Control

Αντισταθμιστής υγρασίας και διορθωτής νερού με οθόνη αφής

To Hydro-Control VI είναι ο πιο εξελιγμένος ελεγκτής αυτόματης αντιστάθμισης υγρασίας και διόρθωσης νερού, με οθόνη αφής. Χρησιμοποιείται από τις εταιρίες παραγωγής σκυροδέματος για τσιμεντοπροϊόντα προκειμένου να ελέγχουν τη διαδικασία ανάμειξης καθώς αυτοματοποιεί και ελαχιστοποιεί σε χρόνο την προσθήκη της σωστής ποσότητας νερού στο μείγμα σε σχέση πάντα με την επιθυμητή τελική υγρασία του προϊόντος.

Γρήγορη επισκόπηση

Το Hydro-Control είναι ένα αυτόνομο σύστημα που μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα ελέγχου της παραγωγής καθώς μπορεί εύκολα να μεταφέρει τις πληροφορίες για την διαδικασία ανάμειξης. Με χαρακτηριστικά όπως η αυτόματη επιλογή συνταγής και η έγχρωμη οθόνη αφής, αυτό το σύστημα σχεδιάστηκε για να είναι απλό στην χρήση και προσαρμόσιμο σε κάθε σύστημα ελέγχου.

Χρησιμοποιώντας τις μετρήσεις των αισθητήρων εντός του αναμικτήρα, HydroMix και Hydro-Probe Orbiter, παρακολουθεί, εμφανίζει και ρυθμίζει συνεχώς και με ακρίβεια τα επίπεδα υγρασίας στο μείγμα καθ’ όλη την διάρκεια της ανάμειξης. Επιλέγοντας καταχωρημένες συνταγές από τη μνήμη του, το Hydro-Control υπολογίζει και προσθέτει αυτόματα την σωστή ποσότητα νερού στο μείγμα. Αυτό εξασφαλίζει ότι η ζητούμενη τελική υγρασία θα επιτυγχάνεται, σε κάθε παραγωγή. Επιπλέον το Hydro-Control καταγράφει το ποσοστό ομογενοποίησης του μείγματος και σηματοδοτεί αναλόγως το τέλος του χρόνου ανάμειξης και κατ’ επέκταση την εκφόρτωση του αναμικτήρα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Λειτουργίες
Το εύρος στην επιλογή των τρόπων λειτουργίας για κάθε συνταγή επιτρέπουν πάντα την επιλογή της πιο αποδοτικής λύσης.

 • Αυτόματη λειτουργία : Αυτή η λειτουργία είναι σχεδιασμένη να προσθέτει προοδευτικά νερό στο μείγμα μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.
 • Λειτουργία υπολογισμού : Σε αυτή τη λειτουργία η συσκευή υπολογίζει την απαιτούμενη ποσότητα νερού, βάσει των μετρούμενων τιμών υγρασίας των υλικών, που για το λόγο αυτό εκφορτώνονται και ανακατεύονται σε 1η φάση στεγνά μέσα στον αναμικτήρα.

Συνταγές
32,000 συνταγές μπορούν να αποθηκευτούν, ώστε να επιλεγούν είτε μέσω του πληκτρολογίου του είτε εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας σειριακή επικοινωνία RS232 από κάποιον υπολογιστή.

Πληροφορίες αναμείγματος
Πληροφορίες για το ανάμιγμα που επιτρέπουν την λεπτομερή ανάλυσή του είναι διαθέσιμες από το αρχείο καταγραφής. Είναι επίσης δυνατό να δείτε τις αλλαγές της υγρασίας σε βάθος χρόνου για κάθε μείγμα.

Διαμόρφωση
Το Hydro-Control VI υποστηρίζει όλες τις συνηθισμένες μεθόδους δοσολογίας νερού στους αναμικτήρες, όπως τη ζυγιστική, την ογκομετρική αλλά και την χρονική μέθοδο. Αναλόγως τα χημικά πρόσθετα και τα αδρανή που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή, υπάρχει δυνατότητα διαμόρφωσης του κύκλου ανάμιξης και κατ’ επέκταση της αυτόματης λειτουργίας υπολογισμού υγρασίας.

Εύκολη διαχείριση δεδομένων
Αναβάθμιση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά μέσω USB memory stick.

Πληροφορίες οθόνης
Η εργονομικά σχεδιασμένη έγχρωμη οθόνη αφής 8.4” παρέχει μια συνεχή γραφική απεικόνιση της υγρασίας και την κατάσταση του κύκλου λειτουργίας του αναμικτήρα. Οι άλλες σελίδες της οθόνης περιλαμβάνουν ρυθμίσεις για εισαγωγή / εξαγωγή πληροφοριών, διάγνωση και ρύθμιση των αισθητήρων και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Σύνδεση συστήματος
Το Hydro-Control VI μπορεί να αποτελέσει α) ένα αυτόνομο σύστημα όπου η παραγωγή ξεκινάει και σταματάει χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ή β) ένα ολοκληρωμένο κομμάτι ενός εντελώς αυτόματου συστήματος που δέχεται και εξάγει ψηφιακές πληροφορίες καθώς επίσης και δέχεται RS232 εντολές για τον έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής (έναρξη - παύση) τσιμέντου και άλλων.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •