Πρότυπα βάρη

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM είναι επίσημος εξειδικευμένος φορέας διακριβώσεων βιομηχανικού εξοπλισμού και προτύπων βαρών, με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κατασκευαστικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας ζύγισης. Διακριβώνουμε πρότυπα βάρη κατηγορίας Μ2 και Μ3 με βάρος από 1 έως 20 κιλά, ακολουθώντας πάντοτε τις προβλεπόμενες διαδικασίες που πηγάζουν από διεθνώς αναγνωρισμένες οδηγίες και πρότυπα, όπως το OIML R-111, και χρησιμοποιώντας ιδιόκτητα πρότυπα βάρη διακριβωμένα από διαπιστευμένους φορείς.

Ιδιαίτερα για τα πρότυπα βάρη που αποτελούν εξοπλισμό ελέγχου ζύγισης της επιχείρησης, η ετήσια διακρίβωσή τους καθίσταται απαραίτητη ώστε να διασφαλίζεται η εγκυρότητα των μετρήσεων και συνεπώς τα έσοδα της επιχείρησης. Επιλέξτε σήμερα κιόλας την PROTEM, έναν ειδικό με αποδεδειγμένη πολυετή εμπειρία στον κλάδο της βιομηχανικής ζύγισης και επωφεληθείτε από την εξειδικευμένη μας τεχνογνωσία.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα πρότυπα βάρη πρέπει να διακριβώνονται τουλάχιστον κάθε έτος και οποτεδήποτε αλλάζουν τα μετρολογικά χαρακτηριστικά του βάρους λόγω της χρήσης του εξοπλισμού. Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο και διακριβωμένο από ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς εξοπλισμό μας, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητα των μετρήσεων και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων.

Ιδιαίτερα για τις εργασίες διακρίβωσης των προτύπων βαρών χρησιμοποιούμε διακριβωμένους ζυγούς – συγκρητές ακριβείας και πρότυπα, διακριβωμένα από ανεξάρτητο φορέα, βάρη κατηγορίας F1. Έτσι, συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είσαστε βέβαιοι πως η ετήσια διακρίβωση των βαρών σας θα γίνεται έγκυρα και έγκαιρα, προσδίδοντας κύρος στην επιχείρησή σας και αξία στα χρήματά σας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΒΩΣΗΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΒΑΡΩΝ

Η ετήσια διακρίβωση των προτύπων βαρών σας από την PROTEM είναι πάνω από όλα ένας απαραίτητος εξωτερικός έλεγχος που πιστοποιεί πως τα πρότυπα βάρη σας διατηρούν τις προβλεπόμενες ιδιότητές τους και κυρίως την μετρολογική τους ικανότητα.

Πιο συγκεκριμένα, εξασφαλίζει:

 • Εναρμόνιση της βιομηχανίας σας με την Εθνική Νομοθεσία
 • Νομική θωράκιση απέναντι σε ελέγχους από κρατικούς φορείς
 • Διασφάλιση της μετρολογικής ικανότητας των βαρών σας
 • Εξασφάλιση των εμπορικών συναλλαγών
 • Ελαχιστοποίηση του σφάλματος ζύγισης κατά τον εσωτερικό έλεγχο οργάνων καθώς η ζυγιζόμενη μάζα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
 • Αύξηση των ποιοτικών σας διεργασιών και διαδικασιών
 • Διαχωρισμό της επιχείρησής σας από τον τοπικό & εγχώριο ανταγωνισμό
 • Ενίσχυση και έμπρακτη απόδειξη της κοινωνικής σας ευθύνης

Μια προβληματική διάταξη από μη διακριβωμένα πρότυπα βάρη μπορεί να έχει καταστροφικές έμμεσες συνέπειες στην επιχείρησή σας. Μια μικρή απόκλιση που ενδεχομένως δεν έχει εντοπισθεί εργαστηριακά μπορεί να δημιουργήσει σε βάθος χρόνου μια εκθετικά μεγάλη αναντιστοιχία μεταξύ πραγματικής και θεωρητικής ποσότητας των αποθεμάτων που τα πρότυπα βάρη εμμέσως επικύρωναν. Ως αποτέλεσμα εγείρονται ανησυχίες, οι μετρήσεις είναι ανακριβείς, τα πραγματικά αποθέματα είναι αδύνατο να υπολογιστούν επακριβώς και προκαλούνται ανυπολόγιστες οικονομικές ζημιές. 

Η ετήσια διακρίβωση των προτύπων βαρών σας δεν είναι μόνο ορθώς επιβεβλημένη από τον νόμο, κυρίως όμως αποτελεί έναν απαραίτητο εξωτερικό έλεγχο που διασφαλίζει τα ζυγιστικά σας συστήματα. Έτσι μπορείτε να είσαστε σίγουροι για την ζυγιστική ακρίβεια και τα αποθεματικά σας, εξασφαλίζοντας την ευημερία και κερδοφορία της επιχείρησής σας !

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΜ;

Καθώς δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των δομικών υλικών και της βιομηχανικής ζύγισης για περισσότερα από 30 χρόνια, είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουμε μια εξατομικευμένη πρόταση διακρίβωσης για το σύνολο των οργάνων σας. Σε αντίθεση με άλλα εργαστήρια διακριβώσεων που αναλαμβάνουν συγκεκριμένο εξοπλισμό το κάθε ένα, με αποτέλεσμα να απαιτείται η σύμπραξη πολλών προμηθευτών για την διακρίβωση όλων των οργάνων σας, η PROTEM είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για την διακρίβωση του βιομηχανικού εξοπλισμού μιας μονάδας σκυροδέματος, ασφαλτικών, κ.λπ.

Είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε τις αστοχίες, τα σφάλματα και τις αποκλίσεις, προβαίνοντας εάν χρειαστεί στις αντίστοιχες ρυθμίσεις και διορθώσεις ώστε το πρότυπο βάρος να πληροί τις προβλεπόμενες από την νομική μετρολογία απαιτήσεις. Ιδιαίτερα δε όταν πρόκειται για πρότυπα βάρη που η χρήση τους να σχετίζεται με εμπορικές συναλλαγές, η διασφάλιση της ακρίβειας του βάρους συνεπάγεται με εξασφάλιση των εσόδων της επιχείρησης.

Τέλος συνεργαζόμενοι με την PROTEM μπορείτε να είστε ήσυχοι για τις τακτικές διακριβώσεις αφού εμείς θα φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα σε ετήσια τουλάχιστον βάση. Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας την Protem για τη διακρίβωση των προτύπων βαρών σας και προσδώστε προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας !

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM GROUP

Είναι πλήρως εξοπλισμένο για την διακρίβωση των προτύπων βαρών σας.
Το εξειδικευμένο εργαστηριακό προσωπικό μας χρησιμοποιεί ζυγαριές συγκριτές και πρότυπα διακριβωμένα από ανεξάρτητους φορείς βάρη κατηγορίας F1.

Εμπιστευτείτε σήμερα κιόλας για την ετήσια διακρίβωσή σας τους ειδικούς, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της βιομηχανικής ζύγισης !


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα