Ευκόλως μεταφερόμενο συγκρότημα σκυροδέματος 120 m3/ώρα

Το ευέλικτο, πλήρως κινητό παρασκευαστήριο A240 της BLEND είναι η ενδεδειγμένη λύση που συνδυάζει υψηλή παραγωγικότητα και μεγάλη ενεργειακή αυτονομία. Το Α240 αποτελεί μια πραγματική «με το κλειδί στο χέρι» λύση λόγω της ευκολίας με την οποία μεταφέρεται και της απλότητας στην καθημερινή χρήση. Μία μόνο ώρα αρκεί για να στηθεί το μηχάνημα στο έργο και να ξεκινήσει η παραγωγή σκυροδέματος δίχως καμία επιπρόσθετη καθυστέρηση. Για την ενεργειακή του αυτονομία φροντίζει ένας ισχυρός πετρελαιοκινητήρας.

Το Α240 ενδείκνυται για παραγωγή σκυροδέματος, ψυχρής ασφάλτου και κονιαμάτων. Η ανάμιξη των υλικών πραγματοποιείται από έναν αναμικτήρα βίαιης ανάμιξης (διπλού άξονα) με μέγιστη παραγωγή που φτάνει τα 120 m3/h. Το τυπικό μοντέλο του Α240 περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά διαμερίσματα αδρανών υλικών, όμως ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες το παρασκευαστήριο μπορεί να έχει 2 ή και 4 ξεχωριστά διαμερίσματα αδρανών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιουδήποτε τύπου έδαφος χωρίς να απαιτούνται εδαφικές μελέτες, έργα θεμελίωσης ή ανέγερσης.

Διαβάστε περισσότερα

Κινητά Παρασκευαστήρια Σκυροδέματος & Ψυχρής Ασφάλτου της BLEND

Η PROTEM διαθέτει στην ελληνική αγορά τα κινητά παρασκευαστήρια σκυροδέματος, κονιαμάτων και ψυχρής ασφάλτου της ιταλικής εταιρείας BLEND τα οποία διακρίνονται για τον καινοτόμο σχεδιασμό τους αλλά και για ορισμένα μοναδικά πλεονεκτήματα:

 • Διαθέτουν αποθήκες υλικών για παραγωγή έως 10m3 τελικού προϊόντος και μπορούν να μετακινηθούν φορτωμένα με υλικά στο έργο.
 • Είναι ενεργειακά αυτόνομα αφού διαθέτουν ενσωματωμένο ντιζελοκινητήρα.
 • Η παραγωγή μπορεί να ξεκινήσει άμεσα, με την άφιξη του φορτηγού, στο έργο δίχως την ανάγκη για καμία προετοιμασία.
 • Το μηχάνημα τοποθετείται πάνω στην καρότσα ενός φορτηγού ή στήνεται σταθερά πάνω σε δική του βάση.
Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα