Υγρασιόμετρα Hydronix

Η Hydronix είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ψηφιακών αισθητήρων μέτρησης υγρασίας με μικροκύματα. Από το 1982 περισσότεροι από 65.000 αισθητήρες της έχουν εγκατασταθεί σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, κυρίως όμως στη βιομηχανία ετοίμου σκυροδέματος και παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων.

Η PROTEM συνεργάζεται από το 1994 με την Hydronix έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού της. Γι’ αυτό και η Hydronix συνεχίζει μέχρι σήμερα να εμπιστεύεται την PROTEM ως αποκλειστικό συνεργάτη της στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro-Probe

Μέτρηση υγρασίας σε αδρανή υλικά και άμμο

Το Hydro-Probe ήταν ο πρώτος μετρητής υγρασίας που χρησιμοποιούσε ψηφιακά μικροκύματα στις μετρήσεις του. Η τεχνική των μικροκυμάτων επιτρέπει τη μέτρηση της υγρασίας σε μεγάλη απόσταση από την επιφάνεια του αισθητήρα (~10cm) δίχως οι μετρούμενες τιμές να επηρεάζονται από τα άλατα, το χρώμα και τη θερμοκρασία του υλικού (όπως συμβαίνει με τα άλλα υγρασιόμετρα) ή από την επικάθιση λεπτού στρώματος βρεγμένου υλικού πάνω στην επιφάνεια του αισθητήρα. Εγκαθίσταται μέσα σε χοάνες ή στα σημεία εκροής του υλικού, πάνω σε μεταφορικές ταινίες ή σε δονητικούς τροφοδότες.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro-ΜΙΧ

Μέτρηση υγρασίας σε αναμικτήρες και μεταφορείς

Το Hydro-Mix είναι ένας στιβαρός αισθητήρας μέτρησης υγρασίας με μικροκύματα, προοριζόμενος κυρίως για εγκατάσταση μέσα σε αναμικτήρες και κοχλιομεταφορείς. Διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα επεξεργασίας σήματος και μπορεί να συνδεθεί εύκολα με οποιοδήποτε σύστημα αυτοματισμού. Ο αισθητήρας κάνει 25 δειγματοληψίες το δευτερόλεπτο πράγμα που του επιτρέπει να μετράει γρήγορα τις αλλαγές της υγρασίας του μίγματος καθώς επίσης και το βαθμό ομογενοποίησής του.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro-Probe Orbiter

Μέτρηση υγρασίας σε πλανητικούς αναμικτήρες και μεταφορείς

Το Hydro-Probe Orbiter είναι παγκοσμίως ο πρώτος περιστρεφόμενος ψηφιακός αισθητήρας με μικροκύματα, σχεδιασμένος ειδικά για τη μέτρηση της υγρασίας και της θερμοκρασίας στο εσωτερικό ενός πλανητικού αναμικτήρα. Διαθέτει μια εναλλάξιμη μετρητική κεφαλή που είναι αποσπασμένη από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά κυκλώματα, η οποία εισχωρεί και περιστρέφεται μέσα στο υλικό παρέχοντας έτσι μεγαλύτερης ακρίβειας μετρήσεις της υγρασίας και της θερμοκρασίας του υλικού που αναμιγνύεται. Είναι ιδανικός στην παραγωγή τσιμεντοπροϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Thermo-Tuff

Μέτρηση θερμοκρασίας σε αναμικτήρες και δεξαμενές

Το Thermo-Tuff της Hydronix είναι ένας αισθητήρας θερμοκρασίας γρήγορης απόκρισης, υψηλής ακρίβειας, για χρήση σε βιομηχανικές διεργασίες. Σχεδιασμένο για μέτρηση σε χύδην υλικά και σε εφαρμογές ανάμειξης, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση σε σκληρότερα περιβάλλοντα όπως μέσα σε αναμικτήρες και δεξαμενές αδρανών υλικών.

Αυτός ο αισθητήρας ξεπερνά τους ανταγωνιστές του, αξιοποιώντας ηλεκτρονικά υψηλής ταχύτητας και υψηλής ακρίβειας, που απομονώνονται θερμικά από το περιβάλλον τους για να επιτύχουν την ταχύτερη δυνατή απόκριση θερμοκρασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro-Control

Αντισταθμιστής υγρασίας και διορθωτής νερού με οθόνη αφής

To Hydro-Control VI είναι ο πιο εξελιγμένος ελεγκτής αυτόματης αντιστάθμισης υγρασίας και διόρθωσης νερού, με οθόνη αφής. Χρησιμοποιείται από τις εταιρίες παραγωγής σκυροδέματος για τσιμεντοπροϊόντα προκειμένου να ελέγχουν τη διαδικασία ανάμειξης καθώς αυτοματοποιεί και ελαχιστοποιεί σε χρόνο την προσθήκη της σωστής ποσότητας νερού στο μείγμα σε σχέση πάντα με την επιθυμητή τελική υγρασία του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro-View

Ενδεικτικό όργανο υγρασίας για όλα τα υγρασιόμετρα

Το Hydro-View είναι μια έξυπνη συσκευή απεικόνισης τιμών υγρασίας ειδικά σχεδιασμένη για να λειτουργεί με όλο το εύρος των υγρασιομέτρων της Hydronix. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής στην οποία απεικονίζονται σε πραγματικό χρόνο οι τιμές της υγρασίας και της θερμοκρασίας μέχρι και τεσσάρων αισθητήρων ταυτόχρονα. Επιπλέον μέσω του εύχρηστου λογισμικού που διαθέτει, η παραμετροποίηση και η βαθμονόμηση όλων των υγρασιομέτρων Hydronix γίνεται εύκολα αλλά και πολύ γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro- SCLD

Οικονομικό ενδεικτικό όργανο υγρασίας

Το ενδεικτικό όργανο SCLD (Scaleable Current Loop Display) είναι μία απλή και οικονομική συσκευή που χρησιμοποιείται για την ένδειξη της μετρούμενης τιμής υγρασίας από ένα υγρασιόμετρο χωρίς να χρειάζεται η ενσωμάτωσή της στο σύστημα ελέγχου.

Διαβάστε περισσότερα

Hydro-Com

Λογισμικό παραμετροποίησης και βαθμονόμηση υγρασιομέτρων

Το λογισμικό Hydro-Com έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τους τελευταίους αισθητήρες Hydronix και σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να βαθμονομείτε τους αισθητήρες σας από οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο. Πρόκειται για μια εύχρηστη λύση, κατάλληλη για έναν μόνο μηχανικό που παρακολουθεί μια εγκατάσταση ή ακόμη για μεγάλους παραγωγούς με πολλές εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Η μέτρηση της Υγρασίας στη βιομηχανία δεν αφορά μόνο την ποιότητα

Είτε πρόκειται για την κατεργασία δομικών υλικών όπως αδρανή, σκυρόδεμα και άσφαλτο, είτε για οργανικά υλικά όπως ζωοτροφές, σιτηρά, καρύδια, έλαια και προϊόντα βιομάζας, ο έλεγχος της υγρασίας διασφαλίζει την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος αλλά ταυτόχρονα εξοικονομεί και χρήματα στην επιχείρηση.


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα