ΑΠΟ ΤΟ 1989

Ακεραιότητα και Εμπιστοσύνη

Για την PROTEM ποτέ δεν ήταν αρκετό μόνο η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων μας. Για μας μετράνε ιδιαίτερα η ηθική και οι αξίες, η διαφάνεια και η διαχρονικότητα. Θέλουμε πάνω απ’ όλα να τηρούμε όλες μας τις δεσμεύσεις, δίνοντας χρόνο στους πελάτες μας μέχρι να το αναγνωρίσουν.

Η PROTEM έχει χτίσει την εμπιστοσύνη της στην αγορά :

 • Σχεδιάζοντας καινοτόμες λύσεις που τις προσάρμοζε πάντοτε στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών της αποκτώντας έτσι πρόσθετη τεχνογνωσία και εμπειρία από πολλούς βιομηχανικούς τομείς.
 • Εφαρμόζοντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 από το 1998.
 • Δοκιμάζοντας όλα της τα προϊόντα σε εξωτερικά εργαστήρια προκειμένου να πιστοποιείται η εναρμόνισή τους με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και τις Οδηγίες περί CE.
 • Παρέχοντας διαχρονικά τις καλύτερες στην αγορά υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.
 • Αναβαθμίζοντας διαρκώς τα εγκατεστημένα σε πελάτες προϊόντα της, ώστε και αυτοί να νιώθουν ότι ακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις της εταιρείας.
 • Καθιερώνοντας τιμοκαταλόγους για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, οι οποίοι γνωστοποιούνται στον πελάτη από την πρώτη κιόλας επαφή μαζί του.
 • Επιλέγοντας συνεργάτες και προσωπικό που ταυτίζεται με τη φιλοσοφία μας αλλά κυρίως με τις αρχές μας.

Η PROTEM ποτέ δεν ακολουθήσε τον εύκολο δρόμο της αντιγραφής και της μίμησης. Ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε τι κάνει ο ανταγωνισμός με σκοπό να πράξουμε και εμείς το ίδιο. Μας ενδιέφερε πάντοτε η ανεξαρτησία και η αυτονομία, που όμως είναι εφικτό μόνο όταν αναπτύσσεις τη δική σου τεχνογνωσία και όταν μπορείς να ελέγχεις 100% ένα προϊόν, μια εφαρμογή ή ένα ολόκληρο project.

 

Πάντοτε ένα βήμα μπροστά...

“Πάντα ακούγαμε με προσοχή τις ανάγκες και τους στόχους των πελατών μας. Ακούγοντας προσεκτικά τους πελάτες μας αποκτήσαμε συσσωρευμένη εμπειρία πάνω στις ανάγκες τους, την οποία και ενσωματώσαμε στις λύσεις μας, οι οποίες βασίζονται αποκλειστικά στις καλύτερες πρακτικές της βιομηχανίας. Αυτή η ικανότητα, σε συνδυασμό με το καινοτόμο πνεύμα και την αφοσίωσή μας στην παροχή προηγμένων υπηρεσιών, μας καθιέρωσαν ως στρατηγικούς συνεργάτες στην συνείδηση των πελατών μας”.

Μια δήλωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Σύμβουλου της PROTEM, Δημήτρη Τσελεπή

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •