Υγρασιόμετρα Hydronix

Η Hydronix είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ψηφιακών αισθητήρων μέτρησης υγρασίας με μικροκύματα. Από το 1982 περισσότεροι από 65.000 αισθητήρες της έχουν εγκατασταθεί σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, κυρίως όμως στη βιομηχανία ετοίμου σκυροδέματος και παραγωγής τσιμεντοπροϊόντων.

Η PROTEM συνεργάζεται από το 1994 με την Hydronix έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στην εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη του εξοπλισμού της. Γι’ αυτό και η Hydronix συνεχίζει μέχρι σήμερα να εμπιστεύεται την PROTEM ως αποκλειστικό συνεργάτη της στην Ελλάδα.

Έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, τα υγρασιόμετρα της Hydronix χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν σκυρόδεμα, αδρανή και άσφαλτο, καθώς και οργανικά υλικά όπως ζωοτροφές, σιτηρά, καρύδια, έλαια και προϊόντα βιομάζας.

Είτε πρόκειται για εφαρμογές όπου η διαχείριση των υλικών γίνεται σε παρτίδες είτε σε συνεχή ροή, οι αισθητήρες υγρασίας μετρούν με ακρίβεια και σε πραγματικό χρόνο την υγρασία. Οι αισθητήρες χρησιμοποιούν μια τεχνική μέτρησης δια της επαφής με το υλικό, η οποία σε σύγκριση με άλλες μεθόδους μέτρησης υγρασίας επηρεάζεται λιγότερο από ακαθαρσίες, χρώμα, μέγεθος σωματιδίων ή θερμοκρασία.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας δεν περιορίζεται μόνο σε σκληρά περιβάλλοντα όπως αυτό ενός αναμικτήρα σκυροδέματος ή μιας δεξαμενής αδρανών αλλά και σε άλλα όπως είναι τα ξηραντήρια, οι μονάδες διαβροχής, τα συστήματα παρακολούθησης και αυτόματου ελέγχου υλικών ελεύθερης ροής.

Η Hydronix πρωτοστάτησε στη χρήση της ενέργειας των μικροκυμάτων για τη μέτρηση της υγρασίας και συνεχίζει να αναπτύσσει καινούργια προϊόντα με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Η PROTEM δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας θα προσδίδουν διαρκώς αξία στις διαδικασίες των πελατών μας μειώνοντας παράλληλα τα κόστη παραγωγής τους και τις αστοχίες στην ποιότητα.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •