Betolink® ERP

Σύστημα ενδοεπιχειρησιακού σχεδιασμού

Η σουίτα λογισμικών Betolink® ERP της PROTEM είναι η μοναδική στην Ελληνική αγορά που, πέραν των κλασσικών ενοτήτων που περιλαμβάνουν όλα τα άλλα ERP συστήματα, διαθέτει πρόσθετες ενότητες οι οποίες για τις περισσότερες εταιρείες πώλησης λογισμικού είναι απλά άγνωστες λέξεις. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πολύ απλός:

H PROTEM δεν είναι μόνο μια εταιρεία πληροφορικής, αλλά διαθέτει ακόμη τμήμα ηλεκτρονικών και αυτοματισμού καθώς επίσης και τμήμα μηχανολογικών κατασκευών. Ως εκ τούτου τα λογισμικά μας επικοινωνούν και είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τις λύσεις αυτοματοποίησης και γενικότερα το hardware το οποίο αναπτύσσουμε εξ αρχής έτσι ώστε να «κουμπώνει» με τα αντίστοιχα λογισμικά μας. Γι’ αυτό οι πελάτες μας μπορούν εξ αρχής να επιλέξουν ή σταδιακά να επεκτείνουν το μέγεθος και το εύρος μηχανογράφησης που επιθυμούν να εφαρμόσουν, χωρίς ποτέ να κολλήσουν πουθενά.

Ο βασικός λόγος που «κρεμάνε» τα περισσότερα ERP συστήματα είναι συνήθως η αδυναμία της προμηθεύτριας εταιρείας να καλύψει ολόκληρο το μελλοντικό φάσμα απαιτήσεων του πελάτη. Έτσι ο πελάτης αναγκάζεται στην πορεία να υιοθετήσει ετερογενή συστήματα (hardware-software) που, και αν ακόμη ξεπεραστούν τα γνωστά σε όλους προβλήματα της μεταξύ τους ασυμβατότητας, η τελική κατάληξη είναι εντελώς αντίθετη με το σκοπό για τον οποίο επένδυσε σε ένα ERP σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® Pro

Διαχείριση - διανομή - εκτέλεση ημερήσιας παραγωγής

Το λογισμικό Betolink® Pro είναι το πρώτο και αναγκαίο βήμα μηχανογράφησης μιας εταιρείας σκυροδέματος. Είναι ο βασικός σύνδεσμος της παραγωγής με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρείας όπως το λογιστήριο και ο ποιοτικός έλεγχος. Με το Betolink® Pro οργανώνονται αποτελεσματικά οι διαδικασίες Παραγγελιοληψίας - Παραγωγής και Διανομής ετοίμου σκυροδέματος, σύμφωνα με τη φιλοσοφία του Συστήματος Παραγωγής RMCPS (Ready Mix Concrete Production SystemΤΜ) της PROTEM.

Το λογισμικό επικοινωνεί με τον αυτοματισμό ενός ή περισσοτέρων παρασκευαστηρίων σκυροδέματος επιταχύνοντας, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, την εκτέλεση όλων των ημερήσιων εργασιών που αφορούν την παραγωγή. Παράλληλα διασφαλίζει την επιχείρηση από τα ανθρώπινα λάθη που, ειδικά στο έτοιμο σκυρόδεμα, είναι μη αναστρέψιμα. Τέλος με το Betolink® Pro συμμορφώνεστε πλήρως με τις απαιτήσεις του ΚΤΣ-2016 αναφορικά με την παραγγελιοληψία και την έκδοση των Δελτίων Αποστολής.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® GPMATIS 2

Δορυφορική παρακολούθηση στόλου

Βοηθάει τις βιομηχανίες σκυροδέματος στον συντονισμό και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των παραγγελιών τους. Σε αντίθεση με όλα τα άλλα συστήματα της αγοράς, το Betolink® GPMATIS 2 ενημερώνει συνεχώς το ημερήσιο πρόγραμμα για τις κρίσιμες φάσεις των δρομολογίων των οχημάτων που εξυπηρετούν τις παραγγελίες της ημέρας, χωρίς να απαιτείται η παρακολούθηση χάρτη. Στα μοναδικά του ακόμη πλεονεκτήματα είναι η δυνατότητα αυτόματης διαχείρισης των χημικών προσθέτων στο έργο καθώς και των δοκιμίων που λαμβάνονται από τον οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® Enterprise

Εμπορική και οικονομική διαχείριση

Το Betolink® Enterprise καλύπτει κάθε μεγέθους ανάγκες των βιομηχανίων σκυροδέματος, που επιθυμούν μια σύγχρονη και ενοποιημένη διαχείριση του εμπορικού και οικονομικού κυκλώματός τους με την παραγωγή. Σε απευθείας σύνδεση με το Betolink® Pro επιτρέπει την κεντρική και real time διαχείριση απεριόριστου αριθμού απομακρυσμένων εργοστασίων μιας εταιρείας.

Η σημαντική διαφορά του Betolink® Enterprise σε σχέση με όλα τα κοινά λογισμικά πακέτα εμπορικής διαχείρισης, είναι ότι το συγκεκριμένο σχεδιάστηκε εξ αρχής από την Protem για να καλύπτει αποκλειστικά και μόνο όλες τις απαιτήσεις του κλάδου παραγωγής και εμπορίας σκυροδέματος. Ενσωματώνει εξειδικευμένους μηχανισμούς και αυτοματοποιημένες διαδικασίες που το καθιστούν ιδιαίτερα φιλικό και εύκολο στην χρήση. Μέσα από πολλά κυλιόμενα μενού κατάλληλα δομημένα για τα διάφορα τμήματα της επιχείρησης και on-line βοηθητικές επεξηγήσεις, οι καθημερινές εργασίες ολοκληρώνονται γρήγορα, εύκολα και κυρίως αδιάβλητα.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® Laboratory

Διαχείριση εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου

Σε μια σύγχρονη βιομηχανία σκυροδέματος η παρακολούθηση της ποιότητας δεν είναι απλώς μια επιβεβλημένη από τη νομοθεσία απαίτηση. Είναι ένα δυναμικό και απαραίτητο εργαλείο δουλειάς για να διασφαλίζει το κύρος της επιχείρησης και να συνδράμει στη διασφάλιση της κερδοφορίας της.

Το Betolink® Laboratory αναπτύχθηκε από την Protem προκειμένου να καλύψει το κενό των άλλων λογισμικών εργαστηρίου της αγοράς που δεν έχουν δυνατότητα διασύνδεσης με τα υπόλοιπα τμήματα μιας βιομηχανίας σκυροδέματος γιατί εκείνα έχουν σχεδιαστεί να εξυπηρετούν τις ανάγκες επιχειρήσεων που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον ποιοτικό έλεγχο δομικών υλικών και όχι με την παραγωγή.

Το Betolink® Laboratory επικοινωνεί on-line και αμφίδρομα με την παραγωγή μέσω του λογισμικού Betolink® Pro καθώς και με το λογιστήριο μέσω του λογισμικού Betolink® Enterprise εντάσσοντας έτσι τον ποιοτικό έλεγχο στο ενιαίας φιλοσοφίας σύστημα παραγωγής σκυροδέματος RMCPSΤΜ.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® Weighing Station

Διαχείριση εισαγωγών – εξαγωγών μέσω γεφυροπλάστιγγας

Το Betolink® Weighing Station εξυπηρετεί την αυτόματη καταγραφή του ζυγολογίου των εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων σε μία εταιρεία που διαθέτει γεφυροπλάστιγγα και την ταυτόχρονη καταχώρηση των ειδών διακίνησης (π.χ. Α’ υλών) και των παραστατικών τους. Μπορεί να λειτουργήσει σαν ανεξάρτητη εφαρμογή όμως προορίζεται κυρίως για να λειτουργεί σε άμεση σύνδεση με τα προγράμματα Betolink® Pro και Betolink® Enterprise.

Όταν συνδέεται με το Betolink® Enterprise, τα ζυγολόγια εισαγωγών μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία παράδοσης (προμηθευτής, είδος, βάρος που αναγράφεται στο Δελτίο κ.ά) ενημερώνουν αυτόματα και on-line τo λογιστήριο. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται χρόνος από διπλοκαταχωρήσεις και αποφεύγονται τα λάθη. 

Όταν συνδέεται με το Betolink® Pro όλες οι Α’ Ύλες που ζυγίζονται στην πλάστιγγα κατά την παραλαβή τους, ενημερώνουν αυτόματα και τις αποθήκες της παραγωγής που τηρούνται εξωλογιστικά στο λογισμικό αυτό. Επίσης, όσα εξερχόμενα αυτοκίνητα (βαρέλες) ζυγίζονται στην πλάστιγγα, το καθαρό βάρος τους συγκρίνεται αυτόματα με το βάρος που αναγράφεται στο καταγραφικό του αυτοματισμού. Έτσι, εντοπίζονται γρήγορα πιθανά προβλήματα στις ζυγαριές του παρασκευαστηρίου.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® VMSs

Διαχείριση και συντήρηση στόλου και πάγιου εξοπλισμού

Δυνατότητες: Καταχώρηση οχημάτων/εξοπλισμού και τακτικών συντηρήσεων βάσει χιλιομέτρων ή ωρών, Πρόβλεψη ανταλλακτικών και αναλώσιμων, Διαχείριση παραγγελιών, Αποθήκης ανταλλακτικών και Κόστος επισκευών, Παρακολούθηση καυσίμων και λιπαντικών, Ανεξάρτητα κέντρα κόστους ανά εξοπλισμό, Απευθείας επικοινωνία με το Betolink® Enterprise και on-line ενημέρωση εγγραφών χωρίς διπλοκαταχωρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Betolink® Manager

Διοικητική πληροφόρηση και οικονομικές αναλύσεις

Ενσωματώνει τη βαθιά τεχνογνωσία έμπειρων διευθυντών για το πως και το τι ακριβώς θα ήθελαν να πληροφορούνται από ένα ιδανικό σύστημα. Γι’ αυτό, με μερικά μόνο κλικ μπορείτε να ενοποιήσετε, να αναζητήσετε, να απεικονίσετε γραφικά και να αναλύσετε σε όποιο βάθος επιθυμείτε τα οικονομικά και ποιοτικά στοιχεία από όλα τα τμήματα και από όλα τα εργοστάσια ή τις θυγατρικές εταιρείες σας. Καθορίστε στόχους, δείτε τα αποτελέσματα όποτε εσείς θέλετε, κατανοήστε γρήγορα και απλά τι λένε οι αριθμοί και πάρτε στοιχειοθετημένες αποφάσεις!

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •