Φορητό Σύστημα Αξονικής Ζύγισης Οχημάτων

Το φορητό σύστημα αξονικής ζύγισης της PROTEM είναι η ενδεδειγμένη λύση για την γρήγορη ζύγιση φορτηγών και βαρέων οχημάτων. Το σύστημα επιτυγχάνει το βέλτιστο δυνατό συνδυασμό φορητότητας και αξιοπιστίας, συνδυάζοντας δύο ελαφριές ζυγιστικές πλατφόρμες που λειτουργούν με δυναμοκυψέλες με μια συμπαγή βαλίτσα που περιέχει όλο τον απαραίτητο ηλεκτρονικό εξοπλισμό ζύγισης. Ολόκληρος ο φορητός εξοπλισμός ζύγισης είναι προεγκατεστημένος και προρυθμισμένος, έτοιμος για λειτουργία.

Το προτεινόμενο σύστημα είναι μεταξύ των ελαφρύτερων που διατίθενται στην αγορά, με πλατφόρμες μεγάλων διαστάσεων (700mm Μ X 500mm Π X 33mm Υ ). Το σύστημα μεταφέρεται εύκολα και είναι ιδανικό για χώρους όπου η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Οι πλατφόρμες είναι ειδικά κατασκευασμένες για αντίξοες συνθήκες εξωτερικού χώρου, όπως αυτές που επικρατούν σε πολλά εργοτάξια, και έχουν βαθμό προστασίας IP66. Συνοδεύονται επίσης από πλαστικό διασυνδεόμενο (interlocking) τάπητα για την επίτευξη της μέγιστης ακρίβειας και ευκολίας ανάβασης του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποιημένο Φορητό Σύστημα Ζύγισης PW-10

Το φορητό σύστημα ζύγισης PW-10 είναι η ενδεδειγμένη λύση για την γρήγορη ζύγιση φορτηγών και βαρέων οχημάτων εν κινήσει. Την καρδιά αυτού του εύχρηστου και ελαφριού συστήματος αποτελούν δύο ζυγιστικές πλατφόρμες βάρους 17Kg καθεμία, που λειτουργούν με δυναμοκυψέλες και συνδυάζουν την αξιοπιστία ζύγισης με τη φορητότητα.

Η ικανότητα ζύγισης είναι 20 Τόνοι/Άξονα δίχως περιορισμό στον αριθμό των αξόνων προς ζύγιση. Η ακρίβεια ζύγισης 2% είναι ιδιαίτερα μεγάλη για δυναμική ζύγιση, όταν δηλαδή το όχημα διέρχεται πάνω από τις πλατφόρμες δίχως να σταματήσει. Η ακρίβεια αυξάνει πολύ για στατική ζύγιση, όταν δηλαδή κάθε άξονας του οχήματος ζυγίζεται με στάση πάνω στις πλατφόρμες.

Είναι ιδανική φορητή αλλά κυρίως πιστοποιημένη λύση για τον έλεγχο βάρους όλων των τύπων οχημάτων σε οποιοδήποτε σημείο ενός οδικού δικτύου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την βασική διαλογή των δυνητικά υπερφορτωμένων οχημάτων, ζυγίζοντας πρώτα τα οχήματα εν κινήσει, και στην συνέχεια να ακολουθήσει στατική ζύγιση σε όσα οχήματα ανιχνευτήκαν υπέρβαρα προκειμένου προσδιοριστεί, με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, το βάρους τους.

Διαβάστε περισσότερα

Αξονική Ζύγιση

Το συγκεκριμένο σύστημα προορίζεται για την ζύγιση φορτηγών και ρυμουλκούμενων τα οποία εκτός από πολλούς άξονες μπορεί να έχουν και φαρδιά ελαστικά. Έχει δυνατότητα στατικής αλλά και δυναμικής ζύγισης (δηλαδή τη διέλευση του φορτηγού πάνω από τις πλατφόρμες δίχως στάση) με ταχύτητες μέχρι 5km/h.

Είναι το ελαφρύτερο σύστημα που διατίθεται στην αγορά με πλατφόρμες τόσο μεγάλων διαστάσεων (1000mm Μ X 500mm Π X 20,5mm Υ ) οι οποίες έχουν και το χαμηλότερο ύψος, μόλις 2 cm. Το σύστημα μεταφέρεται εύκολα ενώ είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση και ιδανικό για χώρους όπου η πρόσβαση είναι περιορισμένη. Οι πλατφόρμες συνοδεύονται από πλαστικό διασυνδεόμενο (interlocking) τάπητα για την επίτευξη μεγαλύτερης ακρίβειας σε ζυγίσεις οχημάτων με διπλούς άξονες.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα