Betolink® Weighing Station

Το Betolink® Weighing Station εξυπηρετεί την αυτόματη καταγραφή του βάρους των εισερχομένων και εξερχομένων οχημάτων σε μία εταιρεία που διαθέτει ηλεκτρονική γεφυροπλάστιγγα και την ταυτόχρονη καταχώρηση των ειδών διακίνησης (π.χ. Α’ υλών) και των παραστατικών τους.

Απλοποίηση της διαδικασίας

Με το Betolink® Weighing Station αυξάνεται ο αριθμός διακινούμενων οχημάτων, μειώνεται ο χρόνος παραμονής στη γεφυροπλάστιγγα και μεγιστοποιείται η χρήση του στόλου. Υπάρχουν πλήκτρα λειτουργίας για την ένδειξη του απόβαρου, του μεικτού και του καθαρού βάρους και πεδία αποθήκευσης, για τον αριθμό των οχημάτων, τα ονόματα των πελατών και των κωδικών τους, τον τύπου του προϊόντος κ.λ.π., για εύκολη εισαγωγή και ανάκτηση δεδομένων

Η ζύγιση του οχήματος μπορεί να γίνει σε ένα ή δύο στάδια. Όταν το απόβαρο του οχήματος είναι γνωστό εκ των προτέρων από την μνήμη του συστήματος απαιτείται μόνο η ζύγιση για τον υπολογισμό του καθαρού βάρους. Όταν το απόβαρο του οχήματος δεν είναι γνωστό τότε απαιτείται και το δεύτερο στάδιο ζύγισης. Ο χειριστής μπορεί εύκολα να καταχωρήσει στη μνήμη το απόβαρο νέων οχημάτων ή να τροποποιήσει καταχωρημένα απόβαρα. Το πρόγραμμα επιτρέπει την άμεση εύρεση οποιουδήποτε ζυγολογίου και την επανεκτύπωσή του.

Συνδεσιμότητα

Μπορεί να λειτουργήσει είτε σαν ανεξάρτητη εφαρμογή είτε σε άμεση σύνδεση με τα προγράμματα Betolink® Pro και Betolink® Enterprise. Όταν συνδέεται με το Betolink® Enterprise τότε τα ζυγολόγια που καταχωρούνται στο εργοστάσιο, ενσωματώνουν και τις πληροφορίες των δελτίων αποστολής (προμηθευτή, είδος, βάρος, αρ. παραστατικού) και μεταφέρονται αυτόματα ως ανοιχτά παραστατικά στην εμπορική διαχείριση. Έτσι, πέραν του ότι δεν χρειάζεται να καταχωρηθούν ξανά τα δελτία των προμηθευτών, γίνεται άμεση ενημέρωση των αποθηκών των Α' υλών που τηρούνται στη λογιστική επιτρέποντας γρήγορους ελέγχους και διασταυρώσεις.

Σε σύνδεση με το Betolink® Pro παρέχει συνεχή σύγκριση του βάρους που καταγράφει ο αυτοματισμός σε κάθε παραγωγή, με το πραγματικό βάρος από την γεφυροπλάστιγγα. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στα ζυγιστήρια του παρασκευαστηρίου είναι εύκολο να εντοπιστεί αυτό και μάλιστα άμεσα. Ακόμη, οι εξωλογιστικές αποθήκες υλικών που τηρούνται και στο Betolink® Pro για συνεχή ενημέρωση του χειριστή, ενημερώνονται αυτόματα μετά από κάθε ζύγιση στην γεφυροπλάστιγγα.

Τέλος, δημιουργούνται ιστορικά αρχεία ημερησίων κινήσεων με όλες τις ζυγίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και παρέχονται στατιστικές αναφορές με επιλογές για τα είδη που διακινήθηκαν, τις ζυγίσεις ανά είδος / όχημα / οδηγό, τις διαφορές με τα ζυγολόγια των προμηθευτών .Το πρόγραμμα συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά ζυγιστήρια της PROTEM αλλά και με άλλα ζυγιστήρια του εμπορίου που διαθέτουν θύρα επικοινωνίας με Η/Υ και ανοιχτό πρωτόκολλο επικοινωνίας.

Εργονομία

Το προαιρετικό module Betolink® WeighingStation E-Plus παρέχει τη δυνατότητα να συνδέεται κάποιος από οποιοδήποτε σημείο με όλες τις γεφυροπλάστιγγες της εταιρείας (πολλαπλά εργοστάσια) προκειμένου να ελέγχει και να πληροφορείται on-line σε θέματα παραλαβής και εξαγωγής Α’ υλών.

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •