Πρέσα-θραύσης-δοκιμίων-βαρέως-τύπου

Πρέσα θραύσης δοκιμίων βαρέως τύπου

Πλήρως αυτόματες πρέσες θραύσης δοκιμίων της PROTEM από 2000 KN-4000 KN

Τα κύρια χαρακτηριστικά των μηχανών μας θραύσης δοκιμίων σκυροδέματος είναι:

 • Κατασκευάζονται από βαρέως τύπου πλαίσιο τεσσάρων (4) κολόνων.
 • Είναι εναρμονισμένες με το πρότυπο ΕΝ 12390-4 και τις απαιτήσεις του Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος ΚΤΣ2016.
 • Διαθέτουν αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας φόρτισης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 12390-3.
 • Έχουν πολύ υψηλή ακρίβεια 0,05% χάρη σε έναν ψηφιακό μετατροπέα πίεσης με αντιστάθμιση θερμοκρασιακών σφαλμάτων σε όλες τις συνθήκες περιβάλλοντος.
 • Οι πρέσες είναι κλάσης 1 σύμφωνα με το EN ISO 7500-1.
Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική-πρέσα-θραύσης-δοκιμίων

Οικονομική πρέσα θραύσης δοκιμίων

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΘΡΑΥΣΗΣ ΔΟΚΙΜΙΩΝ 2000 ΚΑΙ 3000 kN

Τα κύρια χαρακτηριστικά των αυτόματων μηχανών θραύσης δοκιμίων σκυροδέματος είναι:

 • Κατασκευάζονται από στιβαρό συγκολλητό πλαίσιο φόρτισης.
 • Έχουν υψηλή ακρίβεια 0,5-1,0 % μέτρησης και είναι κλάσης 1 σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 7500-1.
 • Διαθέτουν αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας φόρτισης την οποία και κρατούν σταθερή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου EN 12390-3. Είναι εναρμονισμένες με τις απαιτήσεις του Κανονισμού Τεχνολογίας Σκυροδέματος Κ.Τ.Σ. 2016.
 • Ο χειρισμός και η εποπτεία γίνονται από μια οθόνη αφής 7” ενώ η μηχανή εκτυπώνει τις αναφορές θραύσης για κάθε δοκίμιο σε έναν μικρό θερμικό εκτυπωτή.
Διαβάστε περισσότερα

Αναβάθμιση-παλαιών-μηχανών-θραύσης

Αναβάθμιση παλαιών μηχανών θραύσης

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ‘Η ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΠΡΕΣΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PROTEM

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μετατρέψετε την υφιστάμενη πρέσα σας σε πλήρως αυτόματη ώστε να εναρμονιστείτε με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ 12390-4. Διατηρώντας το πλαίσιο της παλιάς σας πρέσας και εγκαθιστώντας τον εξοπλισμό μας θα μπορείτε πλέον να εκτελείτε τις θραύσεις των δοκιμίων σας με αυτόματη ρύθμιση και διατήρηση του ρυθμού φόρτισης (σταθερή ταχύτητα) αλλά και με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια στα αποτελέσματα των θραύσεων (ΜPa).

Διαβάστε περισσότερα

Συντήρηση-δοκιμίων

Συντήρηση δοκιμίων

Η προτεινόμενη δεξαμενή συντήρησης δοκιμίων σκυροδέματος έχει εσωτερικές διαστάσεις 1000x2000x800 mm (ΠxΜxΥ) και είναι κατασκευασμένη από πολυαιθυλένιο. Διαθέτει θερμαντική αντίσταση με θερμοστάτη που κρατάει σταθερή θερμοκρασία του νερού ± 2 ºC και κυκλοφορητή νερού (πολύ σημαντικό για ομοιόμορφη ωρίμανση όλων των δοκιμίων).

Φέρει μεταλλικό πλέγμα βάσης και έχει δυνατότητα προσθήκης άνω φορέα (ράφι) δοκιμίων. Είναι εναρμονισμένη με το πρότυπο EN 12390-2.


Δοκιμή-Μέτρησης-Κάθισης

Δοκιμή Μέτρησης Κάθισης

ΔΟΚΙΜΗ ΚΩΝΟΥ ABRAMS

Σετ για δοκιμή κάθισης σκυροδέματος αποτελούμενο από: Γαλβανισμένο κώνο κάθισης, χωνί κώνου κάθισης, ράβδο συμπυκνώσεως, ταψί βάσης, ελαστικό σφυρί και ανοξείδωτο χάρακα. Είναι εναρμονισμένο με το πρότυπο EN 12350-2.


Μέτρηση-περιεκτικότητας-αέρα

Μέτρηση περιεκτικότητας αέρα

Ο μετρητής αποτελείται από κυλινδρικό δοχείο 7 lt από αλουμίνιο με αεροστεγές καπάκι, τρόμπα αέρα, μανόμετρο ακριβείας (μέχρι 2%) και βαλβίδες. Συμπεριλαμβάνεται ράβδος Ø 1,6x60 cm και ρίγα 30x3x0,3 cm. Είναι εναρμονισμένος με το πρότυπο EN 12350-7.


Μέτρηση-ειδικού-βάρους

Μέτρηση ειδικού βάρους

Δοχείο μέτρησης ειδικού βάρους σκυροδέματος χωρητικότητας 10lt. Κατασκευασμένο από χάλυβα βαρέως τύπου, 200 mm διάμετρος x 320 mm ύψος, 4 mm πάχος. Είναι βαμμένο με ηλεκτροστατική αντιδιαβρωτική βαφή. Είναι εναρμονισμένο με το πρότυπο EN 12350-6.


Μήτρες-για-Δοκίμια-Σκυροδέματος

Μήτρες για Δοκίμια Σκυροδέματος

Διατίθενται μήτρες λήψης δοκιμίων κατά EN 12390-1 σε 3 τύπους.

Α) Χυτοσιδηρές μήτρες για κύβους 150 Χ 150 Χ 150 mm

Β) Κοκάλινες μήτρες για κύβους 150 Χ 150 Χ 150 mm

Γ) Πλαστικές μήτρες για κύβους 150 Χ 150 Χ 150 mm

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική-Κοσκινιέρα

Ηλεκτρονική Κοσκινιέρα

Η ηλεκτρονική κοσκινιέρα αποτελεί την ιδανική λύση για το αυτόματο κοσκίνισμα των υλικών. Είναι κατάλληλη για κόσκινα Φ200 και Φ300 που στιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και ασφαλίζονται μέσω ενός δακτυλίου με δύο περικόχλια. Η αυτόματη μηχανή κοσκινίσματος διαθέτει ηλεκτρονικό χρονόμετρο και ρυθμίζεται μέχρι και για 99 λεπτά λειτουργίας. Είναι σύμφωνη με τα πρότυπα EN 933-5 | ISO 565, 3310-1, 3310-2


Δοκιμή-ισοδύναμο-άμμου

Δοκιμή ισοδύναμο άμμου

Περιλαμβάνει 2 μετρητικούς κυλίνδρους, σωλήνα διαβροχής, στέλεχος με βάρος, ελαστικό πώμα, ελαστικό χωνί, ελαστικό σωλήνα, πλαστική φιάλη 5 lt, ανοξείδωτο χάρακα 300x0.1 mm, μετρητικό δοχείο Ø 5,5 x 3,5 cm και βαλιτσάκι μεταφοράς. Είναι εναρμονισμένο με το πρότυπο EN 933–8.


Δοκιμή-μπλε-του-μεθυλενίου

Δοκιμή μπλε του μεθυλενίου

Σετ για δοκιμή μπλε του μεθυλενίου αποτελούμενο από ηλεκτρικό αναδευτήρα 400/600 r.p.m με έλικα ανάδευσης Ø 75 mm, βάση αναδευτήρα, γυάλινη προχοϊδα 50ml με σφικτήρα, στήριγμα προχοϊδας, διηθητικά χαρτιά Ø 125 mm (πακέτο των 100), γυάλινη ράβδο Ø 8*300 mm, πλαστικό δοχείο χωρητικότητας 2000 ml, 100 gr μπλε του μεθυλενίου και 500 gr καολίνη.

Είναι εναρμονισμένο με το πρότυπο EN 933–8.


Κλίβανος-ξήρανσης

Κλίβανος ξήρανσης

Εργαστηριακός φούρνος ξήρανσης, κατάλληλος για πληθώρα εφαρμογών. Διατίθεται σε χωρητικότητες που ξεκινούν από 50 lt και φτάνουν μέχρι και πάνω από 1000 lt. Ρυθμίζει την θερμοκρασία από περιβάλλοντος μέχρι 200ο C. Ο προτεινόμενος κλίβανος 120 lt είναι εξωτερικών διαστάσεων 80x85x104cm (ΠΧΒΧΥ) και έχει μηχανισμό εξαναγκασμένης κυκλοφορίας αέρα με ψηφιακό θερμοστάτη/ενδείκτη ±2°C, 230V/50-60Hz/1Ph. Το εσωτερικό του είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι εξοπλισμένος με 3 ράφια. Το εξωτερικό του είναι βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Σύμφωνος με τα πρότυπα EN 932–5, EN 1097-5


Δοκιμή-Απορροφητικότητας-Άμμου

Δοκιμή Απορροφητικότητας Άμμου

Ο κώνος απορροφητικότητας άμμου και η ράβδος συμπίεσης χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του ειδικού βάρους και της απορρόφησης νερού λεπτών αδρανών. Το σετ αποτελείται από έναν μεταλλικό κώνο διαμέτρου 40 mm στον πάτο, 90 mm στην κορυφή, ύψους 75 mm, και μια ράβδο συμπίεσης με συνολικό βάρος 340 g και μια επίπεδη κεφαλή πάκτωσης διαμέτρου 25 mm. Η συσκευή κατασκευάζεται από επιμεταλλωμένο χάλυβα για προστασία από τη διάβρωση και είναι εναρμονισμένη με τα πρότυπα EN 1097–6, BS 812, ASTM C127-C128


Αναλυτής-υγρασίας-άμμου

Αναλυτής υγρασίας άμμου

Οι αναλυτές υγρασίας χρησιμοποιούνται για τον γρήγορο και ακριβή προσδιορισμό της υγρασίας των αδρανών και άλλων υλικών, με βάση την απώλεια βάρους κατά την ξήρανση ενός μικρού δείγματος υλικού.

Τα θερμαντικά σώματα αλογόνου αναλαμβάνουν την αποτελεσματική και ταχεία ξήρανση του δείγματος, ενώ μια δυναμοκυψέλη μεγάλης ακριβείας ζυγίζει συνεχώς το δείγμα και υπολογίζει την διαφορά βάρους μεταξύ υγρού και ξηρού. Έτσι ο αναλυτής υπολογίζει το τελικό ποσοστό της υγρασίας του υλικού.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστηριακός-ζυγός-ακριβείας

Εργαστηριακός ζυγός ακριβείας

Η PROTEM διαθέτει μεγάλη γκάμα εργαστηριακών ζυγών, με δυναμικότητες από 0,5 μέχρι και 30 κιλά και ακρίβειες που φτάνουν μέχρι και 0,001 gr. Ο προτεινόμενος ζυγός που καλύπτει την πληθώρα αναγκών ενός σύγχρονου εργαστηρίου σκυροδέματος είναι δυναμικότητας 20.000 gr, ευαισθησίας 0,1 gr, με επιφάνεια ταψιού 300 x 210 mm.


Φορητός-εξοπλισμός-μέτρησης-αντοχής

Φορητός εξοπλισμός μέτρησης αντοχής

Κρουσίμετρο Schmidt τύπου Ν για εξακρίβωση επιτόπου της θλιπτικής αντοχής σκυροδέματος. Εύρος μέτρησης: 10-70 N/mm², Ενέργεια κρούσης: 2.207 Joule (0,225 mkgf). Σώμα από αλουμίνιο.

Περιλαμβάνεται διάγραμμα διακρίβωσης σε N/mm² (Mpa), πέτρα λείανσης και βαλιτσάκι μεταφοράς. Είναι εναρμονισμένος με το πρότυπο EN 12504-2.


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα