Λογισμικό-μηχανογράφησης

Λογισμικό μηχανογράφησης

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Το Betolink® Enterprise είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή εμπορικής και οικονομικής διαχείρισης που καλύπτει όλες τις εξειδικευμένες ανάγκες των βιομηχανιών σκυροδέματος αλλά έχει εφαρμογή και σε όλες τις υπόλοιπες βιομηχανίες παραγωγής δομικών υλικών. Η παραγωγή αδρανών υλικών (Λατομεία) ή ασφαλτομιγμάτων διαφέρουν ελάχιστα από το έτοιμο σκυρόδεμα ενώ απεναντίας έχουν πολλές κοινές ιδιαιτερότητες που καλύπτονται μέσω του Betolink® Enterprise πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ό,τι με τα υπόλοιπα γνωστά λογισμικά της αγοράς.

Οι δυνατότητες διασύνδεσης του λογισμικού μας με τις γεφυροπλάστιγγες, το εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου, τη συντήρηση του εξοπλισμού και του στόλου, μπορούν να δώσουν νέες προοπτικές και να ανοίξουν το δρόμο για την ψηφιοποίηση της επιχείρησής σας. Παράλληλα, οι πρωτοποριακές ιδέες μας για πρόσθετες παροχές στους πελάτες σας, μέσω έξυπνων εφαρμογών B2C, είναι σε θέση να σας δώσουν και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που σίγουρα αναζητάτε.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE