Φυγοκεντρικός Διαχωριστής

Πρότυπα: EN 12697-1 Clause B.1.5; EN 13108, ASTM D2172, AASHTO T164 A

Χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό του ποσοστού ασφάλτου σε ασφαλτικά μίγματα. Αποτελείται από ένα μετακινούμενο κυλινδρικό αλουμινένιο δοχείο που εδράζεται πάνω σε έναν μηχανισμό περιστροφής. Η περιστροφή του δοχείου γίνεται μέσω ενός ηλεκτροκινητήρα με ρυθμιστή στροφών (inverter) και η ταχύτητα περιστροφής φτάνει μέχρι 3600 στροφές.

Η φυγοκέντρηση του δείγματος γίνεται αυτόματα, με προοδευτική αύξηση των στροφών μέχρι τις 3600 και αυτόματη παύση έπειτα από 10-15 δευτερόλεπτά. Το κάλυμμα του δοχείου κλείνει ερμητικά και διαθέτει τσιμούχα για την αποφυγή διαρροών. Ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει: Πλήκτρο εκκίνησης / διακοπής και κουμπί ελέγχου ταχύτητας. Διατίθενται δύο μοντέλα χωρητικότητας 1500 gr και 3000 gr.


Δοκιμή Marshall

Πρότυπα: EN 12697-34, 12697-23, 12697-12, 13108, ASTM D1559, AASHTO T245

Η μηχανή αυτόματης δοκιμής σταθερότητας Marshall, 50 kN LT-AS0050, χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της μέγιστης τιμής φορτίου και ρευστότητας των ασφαλτικών μιγμάτων. Η μηχανή αποτελείται από ανθεκτικό και συμπαγές πλαίσιο δύο στηλών με ρυθμιζόμενη άνω εγκάρσια δοκό, ηλεκτροκινητήρα και έναν ατέρμονα που στεγάζονται μέσα στο κουτί της βάσης. Έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης.

Η ταχύτητα κίνησης της πλάκας είναι 50,8 mm / min και διατηρείται σταθερή υπό φορτίο χάρη στον πολύ ισχυρό ηλεκτροκινητήρα. Για λόγους ασφαλείας, η κίνηση της κάτω πλάκας περιορίζεται προς τα άνω και κάτω μέσω τερματικών διακοπτών. Η ρύθμιση πάνω-κάτω της πλάκας γίνεται γρήγορα μέσω των αντίστοιχων πλήκτρων στη μονάδα ψηφιακής ανάγνωσης.

Το σύστημα μέτρησης αποτελείται από μια δυναμοκυψέλη 50 kN προσαρμοσμένη στην άνω εγκάρσια δοκό και ένα αισθητήριο μέτρησης μετατόπισης της κεφαλής 25 x 0,01 mm. Η μηχανή είναι εφοδιασμένη με έναν ψηφιακό ελεγκτή με οθόνη LCD και πλήκτρα μεμβράνης. Η κεφαλή για δείγματα Ø 150 mm και η συσκευή εφελκυσμού για δείγματα Ø 100 mm πρέπει να παραγγελθούν ξεχωριστά.

 


Καλούπια λήψης δοκιμίων κατά Marshall

Πρότυπα: EN 12697-10, 12697-30, ASTM D1559, D6926, D5581; AASHTO T245

Τα καλούπια συμπύκνωσης Marshall χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των δειγμάτων Marshall με αυτόματους ή χειροκίνητους συμπιεστές. Πλήρης με πλάκα βάσης, σώμα καλουπιού και κολάρο. Είναι κατασκευασμένα από χάλυβα και επιχρισμένα έναντι της διάβρωσης.


Δειγματοληψία ασφαλτομιγμάτων

Πρότυπα: EN 12697-27

Η φορητή μηχανή διάτρησης LT-AS0013, έχει σχεδιαστεί για να κόβει πυρήνες διαμέτρου έως και 200 mm από σκυρόδεμα, ασφαλτοτάπητα και παρόμοια σκληρά δομικά υλικά. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική, συμπαγής και αξιόπιστη κατασκευή που μεταφέρεται σε ρόδες και στερεώνεται και ευθυγραμμίζεται στο έδαφος με 4 περικόχλια. Δεν χρειάζεται ρεύμα καθώς τροφοδοτείται από έναν βενζινοκινητήρα 6,5 ίππων. Όλα τα κινούμενα μέρη της μηχανής είναι επιστρωμένα για προστασία από τη σκουριά.

Ένας περιστροφικός μηχανισμός επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της πίεσης διάτρησης καθώς και την ταχεία επιστροφή όταν ολοκληρωθεί η διάτρηση. Η ψύξη της κεφαλής γίνεται μέσω ενσωματωμένου κυκλοφορητή νερού. Ο εξοπλισμός παρέχεται μαζί με τη βάση, το περιστροφικό εξάρτημα κινητήρα.Οι κεφαλές διάτρησης παραγγέλνονται ξεχωριστά.


Αυτόματος συμπιεστής Marshall

Πρότυπα: EN 12697-10, EN 12697-30

Αυτή η μηχανή έχει σχεδιαστεί για να εξαλείψει την επίπονη διαδικασία της χειροκίνητης συμπίεσης των δειγμάτων. Συμπιέζει αυτόματα το δείγμα και σταματά μετά από έναν προκαθορισμένο αριθμό χτυπημάτων. Το καλούπι κρατιέται στη θέση του με μια γρήγορη και πρακτική συσκευή σύσφιξης. Ο μηχανισμός κίνησης και ανύψωσής του σφυριού εξασφαλίζει ότι το σφυρί πέφτει πάντοτε από το ίδιο ύψος σε για κάθε χτύπημα. Ο συμπιεστής περιλαμβάνει ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο από σκληρό ξύλο και βάση σκυροδέματος 45x45x20 cm.

Όλα τα κινούμενα μέρη προστατεύονται με προστατευτικό κάλυμμα, το οποίο σταματά αυτόματα τον συμπιεστή όταν το ανοίξει κάποιος και ο πίνακας ελέγχου διαθέτει μπουτόν έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE. Ο μηχανισμός κίνησης ανυψώνει το σφυρί συμπύκνωσης βάρους 4550 g ± 20 gr επικαλυμμένο κατά της διάβρωσης, στο ύψος των 460mm ± 3 mm και μετά επιτρέπει την ελεύθερη πτώση του πάνω στο καλούπι με το δείγμα.


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •