Νέα της εταιρίας

Έχετε δει τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ίνες στο σκυρόδεμα; Αν όχι, παραθέτουμε παρακάτω μερικά από αυτά: Υψηλή αντοχή σε μηχανική καταπόνηση αλλά και σε οξείδωση, πολύ λιγότερη ρηγμάτωση, οικονομικότερη λύση από το οικοδομικό πλέγμα και βελτίωση της αντλησιμότητας του έτοιμου σκυροδέματος.

Η PROTEM αντιπροσωπεύει την εταιρεία INCITE AB, ηγέτιδα εταιρεία από τη Σουηδία στην παραγωγή μηχανών δοσολογίας ινών. Με την τεχνογνωσία 30+ ετών της INCITE και έχοντας ήδη εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε όλον τον κόσμο, είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε την λύση που θα ικανοποιεί καλύτερα τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα

13 χρόνια μετά την τελευταία φορά που διοργανώθηκε η έκθεση δομικών μηχανημάτων Ergo-Tec, η PROTEM έδωσε το δυναμικό παρών της. Παρουσιάσαμε τις τελευταίες προτάσεις μας, με έμφαση στον εργαστηριακό εξοπλισμό για τον έλεγχο της ποιότητας σκυροδέματος, και σε ζυγιστικές λύσεις για στερεά και υγρά πρόσθετα σκυροδέματος. Οι επισκέπτες μας είχαν τη δυνατότητα να δουν σε λειτουργία όλα τα εκθέματά μας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η καινοτομία που παρουσιάσαμε 1η φορά. Πρόκειται για τη συσκευή με την εμπορική ονομασία TM-CAD 40 που τοποθετείται στα οχήματα - αναμικτήρες (βαρέλες) και δοσολογεί με ακρίβεια τα χημικά πρόσθετα στο έργο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση του λογισμικού παραγωγής, παραγγελιοληψίας & ημερήσιου προγραμματισμού Betolink PRO έχει πλέον επίσημα κυκλοφορήσει και είναι διαθέσιμη. Διαθέτει μεταξύ άλλων πλήρως ανανεωμένο UI, νέες έξυπνες λειτουργίες, ενσωματώνοντας παράλληλα τις απαιτήσεις της νομοθεσίας όσο και τα Best Practices της βιομηχανίας σκυροδέματος όπως έχουν διαμορφωθεί βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων.

Μετρώντας περισσότερα από 25 χρόνια από την ημερομηνία αρχικής κυκλοφορίας του, το λογισμικό Betolink PRO αποτελεί καθημερινό & αναπόσπαστο εργαλείο δουλειάς για όσους πελάτες έχουν εμπιστευτεί τα προϊόντα μας: από μικρές, νεοσύστατες μονάδες παραγωγής σκυροδέματος μέχρι τους ηγέτες του κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα

Το επίσημο πεδίο διαπίστευσής μας έχει επεκταθεί επιτυχώς και πλέον είμαστε διαπιστευμένοι από το Ε.ΣΥ.Δ. φορείς και για την διακρίβωση Μη αυτόματων ζυγών & Προτύπων βαρών, σε συνδυασμό με τους Αυτόματους Ζυγούς βιομηχανικών διεργασιών που είμασταν ήδη.

Ο στόχος μας να γίνουμε «Ο μόνος συνεργάτης που θα χρειαστείτε για τις διακριβώσεις σας» είναι πλέον ένα βήμα πιο κοντά.

Διαβάστε περισσότερα

Το εργαστήριο διακριβώσεων της PROTEM είναι πλέον πλήρως ικανό για την διακρίβωση Μη αυτόματων ζυγών, Προτύπων βαρών, Αυτόματων μηχανών θραύσης δοκιμίων σκυροδέματος και Βιομηχανικών υδρομετρητών.

Σε συνδυασμό με την διακρίβωση βιομηχανικών ζυγών κατά Ε.ΣΥ.Δ. που παρέχουμε ήδη στην αγορά, η PROTEM είναι ο μοναδικός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για την διακρίβωση του βιομηχανικού εξοπλισμού της μονάδας σκυροδέματος και ασφαλτικών σας.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι η επαναστατική μέθοδος παραγωγής σκυροδέματος, τσιμεντοειδών και ψυχρής ασφάλτου με ένα μόνο μηχάνημα της Blend που πάει παντού.

Ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη μπορείτε να παράγετε πλέον ποιοτικό σκυρόδεμα, εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ΕΝ206-1.

Χάρη στις δικές του εσωτερικές αποθήκες πρώτων υλών σε χωριστά διαμερίσματα, μειώνουμε τα απόβλητα και αναμειγνύουμε μόνο τα υλικά που χρειαζόμαστε στο έργο, παράγοντας μικρές ή μεγάλες ποσότητες δίχως φύρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο μοντέλο Auto-Leader 3000P_ECO είναι η πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα η οικονομικότερη λύση αυτοματοποίησης για την αντικατάσταση παλαιών ή προβληματικών αυτοματισμών σε εργοστάσια παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος.

Εσωκλείσαμε όλη μας την τεχνογνωσία σε ένα μικρό χαρτοκιβώτιο έτσι ώστε οποιοσδήποτε τεχνικός με λίγη εμπειρία, πέραν της PROTEM, να μπορεί εύκολα να συνδέσει τα εξαρτήματα του πακέτου μας στον υφιστάμενο πίνακα ισχύος ενός εργοστασίου και να παραδώσει σε λειτουργία έναν υπερσύγχρονο αυτοματισμό με εγγυημένη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

Σε μια σύγχρονη βιομηχανία σκυροδέματος η παρακολούθηση της ποιότητας δεν είναι απλώς μια επιβεβλημένη από τη νομοθεσία απαίτηση. Είναι ένα δυναμικό και απαραίτητο εργαλείο δουλειάς για να διασφαλίζει το κύρος της επιχείρησης και να συνδράμει στη διασφάλιση της κερδοφορίας της. Με το Betolink® Laboratory της PROTEM η διαχείριση όλων των καθημερινών εργασιών τήρησης του Ημερολόγιου Λήψης Δοκιμίων, του Μητρώου Αντοχών και των στατιστικών στοιχείων βάσει του ΚΤΣ 2016 γίνεται εύκολα και αξιόπιστα.

Διαβάστε περισσότερα

Tο Εργαστήριο Διακριβώσεων της PROTEM, το οποίο ανέπτυξε, τηρεί και εφαρμόζει ένα τεκμηριωμένο σύστημα ποιότητας κατά το πρότυπο ISO/IEC 17025:2017, έχει πλέον διαπιστευτεί και από τον Ε.ΣΥ.Δ. για να διεξάγει επίσημες μετρήσεις και διακριβώσεις μάζας σε «Αυτόματους Ζυγούς Βιομηχανικών Διεργασιών».

Η εταιρεία μας είναι η μοναδική στην Ελλάδα που έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία & εμπειρία να ελέγξει τις ζυγαριές του εργοστασίου σας, να τις διορθώσει εφόσον ανιχνεύσουμε πρόβλημα και να τις διακριβώσει εκδίδοντας στο τέλος το απαιτούμενο από τη νομοθεσία (ΚΤΣ 2016) πιστοποιητικό διακρίβωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Εκσυγχρονισμός παρασκευαστηρίου σκυροδέματος στην Κύπρο. Η εταιρεία μας αντικατέστησε ολόκληρο τον παλιό εξοπλισμό του παρασκευαστηρίου εκτός από τις αποθήκες αδρανών, κάτι που θα γίνει σε επόμενη φάση.

Εγκαταστήσαμε έναν καινούργιο πύργο ανάμιξης με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα, με μίξερ 3,0 m3, προαποθήκη αδρανών υλικών, ζυγιστήριο νερού με αντλία υψηλής πίεσης, ζυγιστήρια τσιμέντου και χημικών προσμίκτων. Ένα φίλτρο αποκονίωσης με ανεμιστήρα περιορίζει στο ελάχιστο την εκπομπή σκόνης στο περιβάλλον. Η νέα μεταφορική ταινία αδρανών είναι Β1000 με χυτό τακούνι. Η παραγωγή του εργοστασίου αυξήθηκε στα 110 m/ ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Ευκόλως μεταφερόμενη (τύπου κοντέινερ) μονάδα μπετόν, ικανότητας 100 m3 /ώρα κατασκευής PROTEM.

Το ανανεωμένο σχεδιαστικά παρασκευαστήριο μας αποτελείται από 5 τμήματα / κοντέινερ. Τα τμήματα έρχονται προσυναρμολογημένα, έχουν τυποποιημένες διαστάσεις και γωνίες για να μεταφέρονται σαν κοντέινερ.

Το νέο μοντέλο αναμικτήρα SICOMA MAO 2,5 m3 προσφέρει πολύ καλύτερη ανάμιξη, ενώ το αναβαθμισμένο αναβατόριο (skip) που λειτουργεί με inverter, φτάνει ταχύτητες κίνησης έως 35m/min. Ο σχεδιασμός των αποθηκών αδρανών επιτρέπει την εκμετάλλευση του θεωρητικού τους όγκου κατά 90-95% ενώ η άμμος αδειάζει εύκολα από τα διαμερίσματα και τη ζυγοταινία όσο βρεγμένη και να είναι!

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια! Τον Ιούλιο κλείνουμε τα 35!

35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα