Νέα της εταιρίας

Είναι η επαναστατική μέθοδος παραγωγής σκυροδέματος, τσιμεντοειδών και ψυχρής ασφάλτου με ένα μόνο μηχάνημα της Blend που πάει παντού.

Ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη μπορείτε να παράγετε πλέον ποιοτικό σκυρόδεμα, εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις του ΕΝ206-1.

Χάρη στις δικές του εσωτερικές αποθήκες πρώτων υλών σε χωριστά διαμερίσματα, μειώνουμε τα απόβλητα και αναμειγνύουμε μόνο τα υλικά που χρειαζόμαστε στο έργο, παράγοντας μικρές ή μεγάλες ποσότητες δίχως φύρα.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο μοντέλο Auto-Leader 3000P_ECO είναι η πιο σύγχρονη και ταυτόχρονα η οικονομικότερη λύση αυτοματοποίησης για την αντικατάσταση παλαιών ή προβληματικών αυτοματισμών σε εργοστάσια παραγωγής ετοίμου σκυροδέματος.

Εσωκλείσαμε όλη μας την τεχνογνωσία σε ένα μικρό χαρτοκιβώτιο έτσι ώστε οποιοσδήποτε τεχνικός με λίγη εμπειρία, πέραν της PROTEM, να μπορεί εύκολα να συνδέσει τα εξαρτήματα του πακέτου μας στον υφιστάμενο πίνακα ισχύος ενός εργοστασίου και να παραδώσει σε λειτουργία έναν υπερσύγχρονο αυτοματισμό με εγγυημένη επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα

Σε μια σύγχρονη βιομηχανία σκυροδέματος η παρακολούθηση της ποιότητας δεν είναι απλώς μια επιβεβλημένη από τη νομοθεσία απαίτηση. Είναι ένα δυναμικό και απαραίτητο εργαλείο δουλειάς για να διασφαλίζει το κύρος της επιχείρησης και να συνδράμει στη διασφάλιση της κερδοφορίας της. Με το Betolink® Laboratory της PROTEM η διαχείριση όλων των καθημερινών εργασιών τήρησης του Ημερολόγιου Λήψης Δοκιμίων, του Μητρώου Αντοχών και των στατιστικών στοιχείων βάσει του ΚΤΣ 2016 γίνεται εύκολα και αξιόπιστα.

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •