Συστάσεις

SAVVAS-POWERBETON-LTD

SAVVAS POWERBETON LTD

Μηχανή Θραύσης Δοκιμίων 2.000 kΝ

“Είμαι ιδιοκτήτης μονάδας σκυροδέματος στην Κύπρο και πρόσφατα προμηθευτήκαμε μια Αυτόματη Πρέσα Θραύσης Δοκιμίων από την PROTEM. Πριν να το δω στην πράξη δεν μπορούσα να φανταστώ πως για να σπάω έναν κύβο και για να εκτυπώνεται το report θα χρειάζεται να πατάω μόνο ένα κουμπί! Συστήνω σε όλους τους συναδέλφους να δοκιμάσουν τις πρέσες της Protem”

Σάββας Αριστείδου
Κύπρος


ΠΑΤΜΟΣ-BETON

ΠΑΤΜΟΣ BETON

Εξοπλισμός για παρασκευαστήριο σκυροδέματος

“Είμαι από την Πάτμο και έχω μονάδα μπετόν στο νησί. Το 2010 γνώρισα τον Γενικό Διευθυντή της PRΟΤΕΜ και με έπεισε να συνεργαστούμε. Για την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα των προϊόντος της, νομίζω είναι περιττή η γνώμη μου. Στα 10 χρόνια που μεσολάβησαν, μια φορά μας επισκέφτηκε τεχνικός και εκείνο για συντήρηση. Αυτό που εγώ θέλω να τονίσω, είναι εκείνο που βοήθησε εμένα περισσότερο στη δουλειά μου μέχρι σήμερα: Υιοθέτησα τον κώδικα ηθικής και δεοντολογίας που ένθερμα υποστήριζε ο διευθυντής της PROTEM και με παρότρυνε εξ' αρχής να υιοθετήσω στην νέα μου εταιρεία. Κινήθηκα με εντιμότητα και διαφάνεια απέναντι στους πελάτες μου, παραδίδοντάς τους πάντοτε το σκυρόδεμα με συνοδευτικό καταγραφικό που βγαίνει από τον αυτοματισμό, περιμένοντας να έρθουν σιγά-σιγά τα οφέλη. Σήμερα, μπορώ να διαβεβαιώσω οποιονδήποτε ότι στάθηκα τυχερός που εμπιστεύτηκα την PROTEM και να τον πείσω να πράξει το ίδιο.”

Γιάνναρος Θεολόγος
Ιδιοκτήτης


ALFA-CONCRETE-LTD

ALFA CONCRETE LTD

Λύσεις σε παρασκευαστήρια σκυροδέματος

“To 2004 ήρθαμε 1η φορά σε επαφή με την PROTEM. Έχοντας ήδη 3 εργοστάσια σκυροδέματος στην Κύπρο που λειτουργούσαν με προγράμματα κυρίως από Ιταλία, αναζητούσαμε μια λύση εκσυγχρονισμού που θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες μας για την επόμενη δεκαετία. Η PROTEM μας έκανε τελικώς να ξεπεράσουμε τις όποιες ανησυχίες είχαμε αρχικά σχετικά με το service, γιατί ως προς την αξιοπιστία των λύσεων δεν είχαμε καμία αμφιβολία. Αντικαταστήσαμε τους αυτοματισμούς στα εργοστάσια μας και συνεχίζουν να λειτουργούν αδιάλειπτα μέχρι τώρα. Σήμερα 14 χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας μας δηλώνω με σιγουριά ότι δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που να μετανιώσαμε για την απόφασή μας. Απεναντίας στην πορεία ενισχύσαμε τη συνεργασία μας με την PROTEM αγοράζοντας 2 καινούργια παρασκευαστήρια σκυροδέματος από τα οποία μείναμε επίσης απολύτως ευχαριστημένοι. Διαπιστώσαμε εμπράκτως ότι ο λόγος τους είναι συμβόλαιο και αυτό είναι κάτι που μέτρησε διαχρονικά ιδιαίτερα σε μας. Συστήνω ανεπιφύλακτα την PROTEM σε οποιοδήποτε εταιρεία ασχολείται με τον ίδιο αντικείμενο γιατί εκτός των άλλων σταματήσαμε να έχουμε άγχος με τον παραγωγικό εξοπλισμό μας.”

Άνδρος Αντωνίου
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος


ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ-ΔΟΜΙΚΑ-ΥΛΙΚΑ-Α.Ε.--------------------------------------------

ΙΝΤΕΡΜΠΕΤΟΝ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Α.Ε.

Λύσεις σε παρασκευαστήρια σκυροδέματος

“Από το 2001 έχουμε εγκαταστήσει πάνω από 45 αυτοματισμούς PROTEM σε όλα τα εργοστάσια σκυροδέματός μας ανά την Ελλάδα. Επιπλέον, εφαρμόσαμε και χρησιμοποιούμε στην εταιρεία μας τα λογισμικά διαχείρισης παραγωγής Betolink® Pro και εμπορικής διαχείρισης Betolink® Enterprise της PROTEM. Ωστόσο, επειδή ο όμιλος TITAN στον οποίο ανήκουμε, χρησιμοποιεί το ERP της SAP®, η PROTEM διασύνδεσε τα συστήματά της με το SAP® και καταφέραμε έτσι να έχουμε ένα απλό και ενιαίο σύστημα παραγωγής σκυροδέματος. Η εμπειρία της PROTEM, η υποστήριξή της και η διαρκής εξέλιξη των προϊόντων της μας κάνει να τους θεωρούμε στρατηγικούς μας συνεργάτες”

Κώστας Κουτσούμπας
Διευθυντής Κλάδου Σκυροδέματος, Ελλάδα


ΠΡΟΚΕΛ-Α.Ε.

ΠΡΟΚΕΛ Α.Ε.

Αυτοματοποίηση εργοστασίου προκατασκευών

“Εμείς επιλέξαμε PROTEM για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων παραγωγής μας, κυρίως λόγω της φήμης τους στην αγορά ότι προσφέρουν εγγυημένα τις καλύτερες τεχνολογικά λύσεις για τη βιομηχανία δομικών υλικών. Η απόφασή μας αποδείχθηκε σωστή και το προηγμένο σύστημα ελέγχου τους μας βοήθησε να πετύχουμε μεγάλη ακρίβεια δοσολογίας, βελτιστοποίηση της παραγωγής μας και σταθερή ποιότητα που χρειαζόμασταν για τα προϊόντα μας. Είναι εύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη διαχείριση της υγρασίας των υλικών, που μας απασχολούσε πολύ πριν να το εγκαταστήσουμε”

Γιώργος Ρουπακιάς
Γενικός Διευθυντής, Ελλάδα


ΑΚΤΩΡ-Α.Τ.Ε.

ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε.

Λύσεις σε παρασκευαστήρια σκυροδέματος

“Το 2010 αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ένα σύστημα παραγωγής σκυροδέματος σε όλα μας τα εργοτάξια. Επιλέξαμε το σύστημα της PROTEM καθώς ήταν αποδεδειγμένα πολύ εξελιγμένο, ανθεκτικό και αξιόπιστο. Αναλαμβάνοντας μεγάλα και σημαντικά κατασκευαστικά έργα σε πολλές διαφορετικές χώρες, χρειαζόμασταν πραγματικά ένα σύστημα που να μας εγγυάται ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία στην παραγωγή. Τα συστήματα της PROTEM μας παρέχουν μέχρι σήμερα όλα αυτά τα πλεονεκτήματα στα εργοτάξια που λειτουργούμε στην Ελλάδα, τα Σκόπια και τη Ρουμανία”

Νικόλαος Γδύσης
Διευθυντής Εξοπλισμού, Ελλάδα


ΛΑΤΟΜΕΙΑ-ΧΟΡΔΑΚΙΟΥ-Α.Ε.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΧΟΡΔΑΚΙΟΥ Α.Ε.

Αυτοματοποίηση Λατομείου

“Η απόφαση για συνεργασία με την PROTEM στο λατομείο μας, είχε ως στόχο να μας βοηθήσει να επιτύχουμε σταθερότητα στην παραγωγή μας και να εξαλείψουμε τα ανθρώπινα λάθη. Η αυτοματοποίηση που εφαρμόστηκε, μας οδήγησε τελικά στην καλύτερη αξιοποίηση του προσωπικού μας και στην αποδοτικότερη καθημερινή λειτουργία του λατομείου μας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική υποστήριξή τους, μας έκαναν να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα μπορούσαμε να τρέξουμε αποτελεσματικά το λατομείο μας χωρίς την PROTEM! Έχουμε επίσης εγκαταστήσει και λειτουργούμε με αυτοματισμούς και λογισμικά της PROTEM σε όλα τα εργοστάσια σκυροδέματος της αδελφής εταιρείας μας ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.”

Παύλος Χανιωτάκης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύβουλος, Ελλάδα


ΑΣΦΑΛΤΟΜΠΕΤΟΝ-Α.Ε.

ΑΣΦΑΛΤΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.

Αυτοματισμός σε εργοστάσιο Ασφαλτομιγμάτων

“Όταν ήταν να αποφασίσουμε την αγορά ενός μεταχειρισμένου εργοστασίου ασφαλτομιγμάτων, το 1ο που μας απασχόλησε ήταν ο εκσυγχρονισμός του. Η Protem μας εγγυήθηκε όχι μόνο για την έγκαιρη παράδοση του έργου με το κλειδί στο χέρι, αλλά και για την ευκολία χειρισμού του εργοστασίου μας μετά την εγκατάσταση του αυτοματισμού τους. Σήμερα νιώθουμε 100% ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας ενώ παράλληλα πιστεύουμε ότι αποσβέσαμε το κόστος της επένδυσης γιατί ο χειριστής του εργοστασίου μας εκτός από την παραγωγή προλαβαίνει να ασχολείται και με τις παραγγελίες των πελατών μας, κάτι που μας ήταν αδιανόητο πριν την εφαρμογή των συστημάτων της PROTEM”

Κώστας Γάρος
Γενικός Διευθυντής, Ελλάδα


INTERMIX-Α.Ε.

INTERMIX Α.Ε.

Αυτοματισμός σε εργοστάσιο ξηρών κονιαμάτων

“Η εμπειρία της PROTEM σε έργα αυτοματισμού μας έπεισε να τους αναθέσουμε τον εκσυγχρονισμό του συστήματος ελέγχου παραγωγής ξηρών κονιαμάτων στο εργοστάσιό μας στην Ελευσίνα. Το σύστημα είναι εύκολο στη χρήση και ταυτόχρονα παρέχει πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών για το χειριστή μας. Όπως αποδείχθηκε με τα χρόνια, επεκτείνεται εύκολα για να καλύπτει πρόσθετες απαιτήσεις μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την υποστήριξή του”

Νεοκλής Μανάρης
Διευθυντής Παραγωγής , Εργοστάσιο Ελευσίνας


ΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΕΠΠΑΣ-Α.Β.Ε.Ε.---------

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΕΠΠΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Λύσεις σε παρασκευαστήρια σκυροδέματος

“Η σχέση μας με την PROTEM είναι διαχρονική και πολύτιμη. Είναι πραγματικά ανεκτίμητο να γνωρίζεις ότι όποια στιγμή και αν χρειαστεί, υπάρχει δίπλα σου ο στρατηγικός συνεργάτης ο οποίος θα σου δώσει τη καλύτερη δυνατή λύση σε όποια τεχνολογική πρόκληση αντιμετωπίζεις. Οι λύσεις της PROTEM καθώς και η υποστήριξη που μας παρέχεται όλα αυτά τα χρόνια ικανοποίησαν κάθε απαίτηση που είχαμε από την αρχή της συνεργασίας μας το 1993”

Άγγελος Πέππας
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος


ΜΠΕΤΟΔΟΜΙΚΗ-Α.Ε.

ΜΠΕΤΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε.

Ανακύκλωση νωπού σκυροδέματος

“Η εγκατάσταση και λειτουργία του συστήματος ανακύκλωσης της PROTEM καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις που είχαμε όταν αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την αγορά. Τα χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα αυτής της λύσης συντελούν καθοριστικά στην επίτευξη των βασικών στόχων μίας τέτοιας επένδυσης και συγκεκριμένα στην «πράσινη» λειτουργία της επιχείρησης, την συνεπαγόμενη προστασία του περιβάλλοντος καθώς και το άμεσο οικονομικό όφελος από την εξοικονόμηση πρώτων υλών”

Δημήτρης Τσουμάνης
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος


ΕΛΛΗΝΙΚΑ-ΛΑΤΟΜΕΙΑ-Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε.

Λύσεις σε παρασκευαστήρια σκυροδέματος

“Χρησιμοποιούμε ήδη από τον Ιούνιο του 2010 τις λύσεις της PROTEM για την παραγωγή σκυροδέματος. Οι δυνατότητες και η αξιοπιστία των συστημάτων παραγωγής της PROTEM μας έχουν δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο την παραγωγική ικανότητα των συγκροτημάτων μας, αλλά και να διαθέσουμε τον χρόνο μας αποκλειστικά στην καλύτερη εκτέλεση του έργου που μας έχει ανατεθεί”

Μητσάκης Γιάννης
Υπεύθυνος Εργοταξίων ΑΙΓΑΝΗΣ & ΟΜΟΛΙΟ


ΑΦΟΙ-ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΙ-O.E.

ΑΦΟΙ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΙ O.E.

Αυτοματοποίηση & Μηχανογράφηση

“Αντιμετώπιζα για μεγάλο χρονικό διάστημα, διάφορα και σημαντικά προβλήματα με τo παρασκευαστήριο και τον αυτοματισμό που είχα προμηθευτεί από άλλη εταιρεία. Ρώτησα συναδέλφους και αφού μίλησα με την PROTEM, κατέληξα ότι μπορώ να αποκτήσω έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα εγγυόταν την ομαλή λειτουργία του εργοστασίου μου. Μου προτείναν βελτιώσεις τόσο στον μηχανολογικό εξοπλισμό όσο και λύσεις για την αυτοματοποίηση και μηχανογράφησή μας. Η υποστήριξη που έχουμε και η απόδοση των λύσεων της PROTEM ανταπεξήλθαν πλήρως στις προσδοκίες που είχαμε από την αλλαγή αυτή”

Κώστας Νικητόπουλος
Διευθυντής Παραγωγής


ΠΟΣΕΙΔΩΝ-ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ-Α.Ε.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ Α.Ε.

Συνολική αναβάθμιση παλαιού εργοστασίου σκυροδέματος

“Συνεργαζόμαστε με την PROTEM από το 1999. Το 2016 θελήσαμε να αναβαθμίσουμε το εργοστάσιό μας και φυσικά δεν κάναμε ούτε σκέψη να αλλάξουμε συνεργάτη. Είναι εντυπωσιακό για μας το πως η PROTEM αντιμετώπισε όλες τις αναβαθμίσεις που ζητήσαμε να γίνουν τόσο στον παλιό αναμικτήρα μας όσο και στον αυτοματισμό. Εκτέλεσαν όλες τις εργασίες εντός χρονοδιαγράμματος, που ήταν πολύ βασικό για εμάς, και χωρίς καμία απόκλιση από τον προϋπολογισμό μας. Το συγκρότημά μας έγινε σαν καινούργιο και εναρμονιστήκαμε με όλες τις σημερινές απαιτήσεις σε θέματα ασφάλειας και παραγωγής σκυροδέματος”

Νίκος Ρούσσος
Γενικός Διευθυντής


TITAN-BETON-&-AGGREGATES-Co.-(ΑΙΓΥΠΤΟΣ)

TITAN BETON & AGGREGATES Co. (ΑΙΓΥΠΤΟΣ)

Αυτοματισμός Λατομείου

“Χρησιμοποιούμε αυτοματισμούς PROTEM σε όλα τα παρασκευαστήρια σκυροδέματός μας από το 2010. Δεδομένου ότι είχαμε την εμπειρία από την υψηλή εξειδίκευσή τους στην αυτοματοποίηση, δεν κάναμε δεύτερη σκέψη για το ποιος θα αυτοματοποιούσε και το νέο μας Λατομείο στην Ακάμπα. Η PROTEM παρέδωσε το σύστημα εγκαίρως και η παραγωγή μας τώρα λειτουργεί πλήρως βελτιστοποιημένη”

Mohammed Abied
Διευθυντής Παραγωγής


ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ-Α.Ε.

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Α.Ε.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ PREMIUM & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PROTEM

“Αγαπητοί συνεργάτες στην PROTEM, με αυτό το μήνυμα επιθυμώ να εκφράσω την ικανοποίηση μου, ανεξάρτητα από συμβατικές υποχρεώσεις αμφοτέρων, για την άμεση και εξαιρετική ανταπόκριση που δείξατε στην πρόσφατη ανάγκη της εταιρείας μας για επανεγκατάσταση του λογισμικού σας σε αρκετούς υπολογιστές μας. Το πνεύμα κατανόησης που δείξατε σε συνδυασμό με την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κατάστασης κατάφεραν να μας επαναφέρουν χωρίς καθυστέρηση και αλλά προβλήματα”

Μωυσής Φριζής
Βοηθός Γενικού Διευθυντή


ΜΠΕΤΟΝ-ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ-Ο.Ε.

ΜΠΕΤΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Ο.Ε.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

“Έχουμε συνηθίσει να ακούμε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις από τους προμηθευτές μας, τα οποία όμως στην πορεία διαπιστώνουμε ότι τις περισσότερες φορές δεν ισχύουν. Δεν μπορώ όμως να ισχυριστώ το ίδιο και για την εταιρεία ΠΡΟΤΕΜ. Στις 26-7-2018 έπεσε ένα κεραυνός στο συγκρότημά μου στη Λάρισα και οι ζημιές που μας προκάλεσε ήταν τεράστιες. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φαξ, τηλεφωνικά κέντρα και γενικά ότι ήταν στο ρεύμα καταστραφήκαν ολοσχερώς. Μέσα στην κακοτυχία μας, με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο μοναδικός ίσως ηλεκτρονικός εξοπλισμός που έμεινε αλώβητος ήταν οι αυτοματισμοί του εργοστασίου που μας έχει εγκαταστήσει η ΠΡΟΤΕΜ πριν από 10 χρόνια. Ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμάς το γεγονός ότι η παραγωγή μας συνεχίστηκε κανονικά μετά την καταστροφή και θεωρώ τη δήλωση μου ως την ελάχιστη έκφραση ικανοποίησής μου από έναν συνεργάτη μου.”

Βάιος Σιώμος
Γενικός Διευθυντής


Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια!

Τον Ιούνιο κλείνουμε τα 35! 35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, με νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα