Η συνεργασία είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε πολύ εμείς εδώ στην PROTEM. Είμαστε περήφανοι για τις λύσεις, την τεχνογνωσία μας αλλά και τα μέχρι σήμερα επιτεύγματά μας. Είχαμε και έχουμε το όραμα να μεγαλώσουμε το βεληνεκές μας στην παγκόσμια αγορά αλλά και να διεισδύσουμε σε άλλους τομείς της βιομηχανίας. Γι’ αυτό αναζητούμε ανθρώπους που μπορούν να αντιληφθούν τις δυνατότητές μας, να μοιραστούν τον ενθουσιασμό μας και το όραμά μας. 

Αντιπρόσωποι

Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή αγορά δίχως κίνητρα και επιχειρηματικό ενδιαφέρον για αντιπροσώπους. Αλλώστε είναι η αγορά στην οποία η PROTEM κινείται από το 1991 και έχει καταφέρει μόνη της να έχει μια δεσπόζουσα θέση.

Στο εξωτερικό όμως υπάρχει χώρος και ώριμες αγορές που έχουν ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις και όχι απλώς από προϊόντα. Οι υποψήφιοι αντιπρόσωποί μας θα ήταν καλό να διαθέτουν κάποια σχετική εμπειρία στον τομέα της βιομηχανίας των δομικών υλικών και να είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν μαζί μας στην εκπαίδευσή τους που είναι βασική προϋπόθεση μιας σωστής εκπροσώπησής μας.

Συνεργάτες

Αν είστε κατασκευαστής δομικών μηχανημάτων ή ακόμη και προϊόντων αυτοματισμού ή πληροφορικής, μπορούμε να ανταλλάξουμε οποιαδήποτε ιδέα συνεργασίας δίχως κανένα ταμπού. Με αλληλοσεβασμό και εμπιστοσύνη μπορούμε να επιδιώξουμε μαζί νέους κοινούς επιχειρηματικούς σκοπούς με αμοιβαία πάντα οφέλη (win-win).

Αν πάλι είστε δυνατοί σε κάποιον άλλο τομέα αλλά θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα, ή έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε τους κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε, είμαστε ανοιχτοί σε όλα.

Αν τέλος εμπλέκεστε ενεργά σε κάποιο project που σχετίζεται με το αντικείμενό μας, και θεωρείτε ότι μπορείτε να βοηθήσετε ενεργά και επαγγελματικά σε μια συντονισμένη ενέργεια προώθησης μιας πώλησης, τότε θεωρούμε δεδομένο ότι θα λάβετε την νόμιμη ανταμοιβή σας.

“ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

Έκτακτα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19

Αγαπητοί Συνεργάτες

Στα πλαίσια προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται και συμμορφούμενοι στις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνοϊού σας ενημερώνουμε ότι από 23/3/2020 και μέχρι νεοτέρας η κατάσταση στην εταιρεία μας έχει ως εξής:

 • Η εταιρεία μας θα λειτουργεί κανονικά, χωρίς όμως να δεχόμαστε κοινό εντός της εταιρείας. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού μας αλλά και των συμπολιτών μας, τηρώντας όλες τις οδηγίες και τα αναγκαστικά μέτρα της κυβέρνησης.
 • Η τηλεφωνική υποστήριξη πελατών με συμβόλαια υποστήριξης συνεχίζεται κανονικά και όλα τα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας μέσω τηλεφώνων(σταθερά και κινητά) και e-mail.
 • Το service στο χώρο των πελατών μας δεν υποστηρίζεται πλέον. Αντιθέτως επισκευές εντός της εταιρείας μας μπορούν να πραγματοποιηθούν με προηγούμενη συνεννόηση και μόνο εφόσον γίνει αποστολή του είδους με courier.
 • Οι παραδόσεις και οι παραλαβές παραγγελιών ή αντικειμένων θα γίνονται κανονικά, είτε από την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε είτε από δική σας κατόπιν όμως συνεννοήσεως (δεν θα εισέρχεται κανείς 3ος στο χώρο μας δίχως προηγούμενη άδεια).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε υγεία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα. Για τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν θα ενημερωθείτε στο άμεσο μέλλον.

Από τη Διοίκηση της PROTEM GROUP ABETE