Η συνεργασία είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε πολύ εμείς εδώ στην PROTEM. Είμαστε περήφανοι για τις λύσεις, την τεχνογνωσία μας αλλά και τα μέχρι σήμερα επιτεύγματά μας. Είχαμε και έχουμε το όραμα να μεγαλώσουμε το βεληνεκές μας στην παγκόσμια αγορά αλλά και να διεισδύσουμε σε άλλους τομείς της βιομηχανίας. Γι’ αυτό αναζητούμε ανθρώπους που μπορούν να αντιληφθούν τις δυνατότητές μας, να μοιραστούν τον ενθουσιασμό μας και το όραμά μας. 

Αντιπρόσωποι

Η Ελλάδα είναι μια πολύ μικρή αγορά δίχως κίνητρα και επιχειρηματικό ενδιαφέρον για αντιπροσώπους. Αλλώστε είναι η αγορά στην οποία η PROTEM κινείται από το 1991 και έχει καταφέρει μόνη της να έχει μια δεσπόζουσα θέση.

Στο εξωτερικό όμως υπάρχει χώρος και ώριμες αγορές που έχουν ανάγκη από ολοκληρωμένες λύσεις και όχι απλώς από προϊόντα. Οι υποψήφιοι αντιπρόσωποί μας θα ήταν καλό να διαθέτουν κάποια σχετική εμπειρία στον τομέα της βιομηχανίας των δομικών υλικών και να είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν μαζί μας στην εκπαίδευσή τους που είναι βασική προϋπόθεση μιας σωστής εκπροσώπησής μας.

Συνεργάτες

Αν είστε κατασκευαστής δομικών μηχανημάτων ή ακόμη και προϊόντων αυτοματισμού ή πληροφορικής, μπορούμε να ανταλλάξουμε οποιαδήποτε ιδέα συνεργασίας δίχως κανένα ταμπού. Με αλληλοσεβασμό και εμπιστοσύνη μπορούμε να επιδιώξουμε μαζί νέους κοινούς επιχειρηματικούς σκοπούς με αμοιβαία πάντα οφέλη (win-win).

Αν πάλι είστε δυνατοί σε κάποιον άλλο τομέα αλλά θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα, ή έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε τους κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε, είμαστε ανοιχτοί σε όλα.

Αν τέλος εμπλέκεστε ενεργά σε κάποιο project που σχετίζεται με το αντικείμενό μας, και θεωρείτε ότι μπορείτε να βοηθήσετε ενεργά και επαγγελματικά σε μια συντονισμένη ενέργεια προώθησης μιας πώλησης, τότε θεωρούμε δεδομένο ότι θα λάβετε την νόμιμη ανταμοιβή σας.

“ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις

Έχετε κάποια ιδέα συνεργασίας, θεωρείτε ότι η τεχνογνωσία μας μπορεί να προσαρμοστεί και στον δικό σας τομέα,
έχετε κάποιο ειδικό project και ψάχνετε κατάλληλους συνεργάτες να το υλοποιήσετε; Είμαστε ανοιχτοί σε όλα....


 • Επικοινωνήστε μαζί μας
  Προτιμάτε την ζωντανή επικοινωνία; Και εμείς το ίδιο!
  Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.
  Επικοινωνία

 • Λάβετε υποστήριξη
  Έχετε ερωτήσεις ή απορίες τεχνικής φύσεως;
  Έμπειροι μηχανικοί μας θα χαρούν να τις συζητήσουνε μαζί σας.
  Τεχνική Υποστήριξη

 • Μείνετε ενημερωμένοι
  Σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε ενημερώσεις
  για τα νέα προϊόντα ή τις προσφορές μας;
  Εγγραφείτε
 •  

1989 - 2024

Φέτος έχουμε γενέθλια! Τον Ιούλιο κλείνουμε τα 35!

35 χρόνια σκληρή δουλειά με αγάπη, αφοσίωση και με σημαντικές επιτυχίες! 35 δημιουργικά χρόνια. Θα τα γιορτάζουμε μαζί σας μέχρι το τέλος του έτους με πλούσια δώρα, πολλές προσφορές, και φυσικά, νέα προϊόντα.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές μας και ακολουθήστε μας στο Facebook για να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα Protem!

ΟΙ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Ηθική, Ακεραιότητα και Διαχρονικές Αξίες

Δείτε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με τους σημαντικούς σταθμούς της τριακονταπενταετούς διαδρομής μας

Οδοιπορικό Protem

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ

Μεθοδική Δουλειά, Ομαδικότητα και πολλή Υπομονή

Μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά περισσότερο, μαθαίνουμε από τις επιτυχίες μας.

Η φιλοσοφία μας

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Πάθος για Καινοτομία

Ο εύκολος δρόμος της αντιγραφής και της μίμησης μάς είναι άγνωστος. Αναπτύξαμε σταδιακά τη δική μας τεχνογνωσία, που την εμπλουτίζουμε διαρκώς με νέες ιδέες και τεχνολογίες. Είμασταν και παραμένουμε ανοιχτοί σε νέες προκλήσεις.

Δείτε καινοτομίες Protem

ΟΙ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εσείς Ακόμη Ψάχνετε πώς να Υλοποιήσετε τις Ιδέες σας;

Ο όμιλος PROTEM είναι 3 εταιρείες σε 1. Με τα 3 τμήματά μας, ηλεκτρονικών – μηχανολογικών – λογισμικών, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε λύσεις από το Α έως το Ω για τη Βιομηχανία Σκυροδέματος.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ

Επιμένουμε Ελληνικά

Παρά τα εμπόδια και τις τρικλοποδιές του κράτους που πρέπει διαχρονικά να ξεπερνάμε, όλοι οι ευσυνείδητοι και νομοταγείς επιχειρηματίες στη χώρα μας, ακόμη περισσότερο δε οι κατασκευαστές, η PROTEM επιμένει Ελληνικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον

Η Protem στοχεύει πάντοτε σε ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο μέλλον. Η δύναμή μας ήταν και παραμένει το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Η διαρκής ενσωμάτωση νέων επιστημόνων στην κοινότητα, με τις ίδιες αρχές και τη φιλοσοφία της εταιρείας, εγγυώνται μια επιχειρησιακή συνέχεια αντάξια του παρελθόντος.

Διαβάστε περισσότερα